Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.11.2016 14:00

14.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všestudy nezaváhaly a upevňují si čelo tabulky


Branky


0

Skvělým vstupem prakticky rozhodli zápas s Řepínem fotbalisté Všestud. Už ve 3. minutě poslal domácí do vedení Koudelka a to jim vydrželo až do konce zápasu. Nic na tom nezměnilo ani Novákovo snížení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Koudelka otevírá skóre už ve třetí minutě

Souboj kočky s myší se dal očekávat ve Všestudech, kam zavítal Řepín. Domácí se však museli mít na pozoru, jelikož Řepínští dokázali v minulém kole porazit na domácím hřišti Mšeno. Tentokrát jim ale chyběl jediný střelec minulého zápasu Slepička, a tak převzal kapitánskou pásku zkušený Bláha. Všestudy nechtěly nechat nikoho na pochybách, kdo se stane vítězem tohoto zápasu a od začátku se pustily do útočení. Z toho vyplynula první branka již ve 3. minutě zápasu, když se bombou pod břevno prosadil Koudelka po velké zbrani domácích - standardní situaci. 1:0. I nadále se domácí tým prezentoval aktivním výkonem a i k druhé brance mu pomohla standardka - ránu Podivínského odrazila obrana Řepína pouze před Poláka, a ten už s uklizením míče do síte neměl problém. 2:0. Hosté se k žádnému opravdu vážnému ohrožení domácí branky nedostali, a tak tímto výsledkem první poločas skončil.

Druhá půle kopíruje tu první

Také vstup do druhého poločasu si domácí tým mohl jen stěží představovat lépe - v 52. minutě totiž předvedl akci po levé straně a následný centr do vápna, který dopravil do sítě nabíhající Janíček. 3:0. Poté mohly Všestudy svůj náskok ještě navýšit, Rada, Samek, ani Matějček ale svoje šance nevyužili, a tak se rozvlnila síť domácí branky. Řepín dokázal snížit po prakticky jediném zaváhání domácí obrany, když Rada v 59. minutě podklouzl a Novák dal hostům alespoň trochu naděje. Ta ale netrvala dlouho a v 68. minutě si domácí vzali svůj náskok zpět zásluhou Matějčka, který zužitkoval další z povedených centrů. Po této brance se už zápas v poklidu dohrál s výsledkem 4:1.

 



Ohlasy k zápasu


SK Viktoria Všestudy
Ivo Lorenc - brankář: Nikdo nevěděl, co od utkání se Řepínem očekávat. Hosté nás překvapili tím, že chtěli hrát fotbal, my jsme ale naší aktivitou zápas zvládli. Ještě se musíme připravit na poslední zápas v Dolních Beřkovicích, kde nás nečeká nic lehkého.




Sestavy


SK Viktoria Všestudy
I. Lorenc [-] - M. Rada [-] , P. Vlk [-] , R. Samek [-] , P. Koudelka [-] - M. Hakl [-] , A. Loškoski [-] , J. Polák [-] (70. M. Faigl [-] ) - J. Matějček [-] , F. Janíček [-] (62. K. Závacký [-] ) , V. Podivínský [-] (55. M. Bulva [-] )

TJ Řepín
K. Kamínek [-] - M. Šplíchal [-] , J. Bláha [-] , V. Labuť [-] , L. Werner [-] , J. Salač [-] - M. Hypša [-] , M. Chodúr [-] , L. Novák [-] , M. Labuť [-] - M. Šperl [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: KOTEK Vladimír - BLAHOUT Jiří, DRIML Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.