Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2016 16:30

1.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

V dohrávce uspěly Plaňany


0

V dohrávce prvního kola se na hřišti v Břežanech představily Plaňany. A byl to pro ně úspěšný zápas. Již v deváté minutě šli hosté do vedení po brance Brecíka a do poločasu přidali druhý gól. Když dvě minuty po pauze navýšili na 0:3 bylo o zápase rozhodnuto. Domácí korigovali až v závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Břichnáč a Pilař vypracovali náskok

Na pažit posledního týmu tabulky dorazily Plaňany a dělaly si zálusk na potřebné body. Tento scénář se začal brzy naplňovat. Petr Břichnáč již v deváté minutě otevřel skóre zápasu - 0:1. Hostující tým kombinoval, hrál a vytvářel si šance, domácí jen trpně čekali, co se stane. Plaňany, konečně v téměř kompletní sestavě, zmáčkli domácí tým a vyústěním byla druhá branka v síti, kterou dal po půlhodině hry Jan Pilař - 0:2. Několik dalších šancí hosté zahodili a domácí mužstvo zahrozilo pouze po jednom trestném kopu.

 

Brzy po přestávce bylo rozhodnuto

Hned v druhé minutě druhého dějství se podruhé v utkání prosadil Jan Pilař a zvýšil na 0:3. To byla poslední rána pro špatně hrající tým Břežan. V pětašedesáté minutě se mezi střelce gólů zapsal Tomáš Proskočil - 0:4, posledním střelcem hostů byl Pavel Chábera - 0:5 a za domácí vstřelil čestný úspěch pět minut před koncem Michal Borovička - 1:5. Plaňany tak získaly své druhé tři body a posunuly se v tabulce na desáté místo, Břežany stáůe na nějaký ten bodík čekají a patří jim poslední příčka.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Břežany II
Michal Pikner, hrající trenér: Dnes to byl zcela odevzdaný výkon celého týmu, který na body bohužel nestačí. Pokud chceme nějaké uhrát, musíme začít zase bojovat. Jedině tím se jim můžeme přiblížit.

TJ Sokol Plaňany
Tomáš Kučera, trenér: Poprvé v sezóně jsme se sešli téměř kompletní. I přes poslední výsledky Břežan jsme se snažili soupeře nepodcenit a získat 3 body. Hru jsme od začátku kontrolovali a svou převahu dokázali do poločasu zúročit dvěmi brankami. I úvod druhé půle nám vyšel a po brankách Proskočila s Pilařem již bylo o zápasu definitivně rozhodnuto. Hra poté úplně ztratila tempo a po brance na každé straně jsme dokráčeli k pohodlnému vítězství.



Sestavy


SK Břežany II
J. Zeman [-] - M. Trejbal [-] , M. Hladík [-] (46. F. Huc [-] ) , V. Mišák [-] , M. Borovička [-] , J. Slavík [-] , D. Svoboda [-] , L. Stejskal [-] , M. Pikner [-] , V. Pekárek [-] , K. Karban [-]

TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - J. Pilař [-] (51. P. Chábera [-] ) , M. Švehla [-] , J. Kozdera [-] (73. M. Češner [-] ) , M. Freund [-] , A. Kučera [-] (65. M. Grulich [-] ) , M. Vinš [-] (51. T. Kučera [-] ) , P. Břichnáč [-] , P. Brecík [-] , O. Exner [-] , T. Proskočil [-]

ŽK: 29. V. Mišák , 42. J. Slavík , 42. M. Pikner , 85. L. Stejskal - 20. T. Proskočil , 80. M. Grulich .
Hráči zápasu: J. Pilař , T. Proskočil .
Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.