P. Benda 56.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2016 17:00

1.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohrávka prvního kola přinesla body Jestřábce


Branky


0

Po nedohraném utkání prvního kola, které ukončil zdravotní problém jednoho ze zásmuckých hráčů, bylo dnes na programu opakování zápasu. Do vedení se po půlhodině hry dostali hosté a domácí vyrovnali po deseti minutách druhé půle. Rozhodnutí přinesl samotný závěr, kdy Klička vstřelil vítězný gól Jestřábky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jestřábka se ujala vedení

Hrstka diváků, která dorazila v úterý k dohrávanému utkání prvního kola okresního přeboru, neviděla příliš pohledné utkání. Domácí tým se stále nemůže dostat do formy i proto, že má stále problémy se složením sestavy. Ani hostující mužszvo nehraje nyní v nijak oslnivé formě. Přesto si Jestřábka dokázala vytvořit v první půli mírnou územní převahu. Do velké šance se dostal Martínek, ale z malého čtverce netrefil dobře. Skóre se tak měnilo až po půlhodině hry, kdy po pravé straně zatáhl balón aktivní Krajíček, míč vrátil "pod sebe" na Kureše, jehož střelu dokázal před gólmanem tečovat Ondřej Martínek - 0:1. A za tohoto stavu také odešli hráči do kabin.

 

Klička rozhodl minutu před koncem

Začátek druhého poločasu zastihl hosty v útlumu a Zásmuky získávaly převahu. Po deseti minutách hry se jim podařilo vyrovnat, když se po pěkné akci prosadil kapitán Petr Benda - 1:1. Postupem času se vyrovnala i hra a bylo otázkou, komu se podaří strhnout vítězství na svojí stranu. Hostující Martínek nastřelil tyč, domácí vytvořili před Heresem velký závar, ale branku z něj trefit nedokázali. Rozhodlo se minutu před závěrečným hvizdem. Po rohovém kopu Týmy hlavičkoval Miloslav Klička, míč změnil směr po teči zásmuckého stopera a skončil v síti bezmocného Kubelky - 1:2.

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zásmuky
Václav Jindra, trenér: Nehrálo se moc pohledné utkání. Asi to bylo dané i tim, že se hrálo v týdnu. Nám se dál lepí smůla na paty. Ve třicáté minutě jsme museli střídat pro zranění. V sobotu vůbec nevim, jak to dáme dohromady, protože hrajeme s béčkem souběžně. Navíc jsme přišli minimálně o bod v devadesáté minutě, když jsme si dali z rohu vlastní gól. Asi to tak ale mělo být, protože jak všichni ví, tak Lhota u nás v prvním kole vyhrála jedna nula a tento zápas se opakoval kvůli kolapsu hráče na konci utkání. Zároveň nám vrátila stejnou mincí jarní zápas, když jsme ve Lhotě vyhráli jedna nula v devadesáté minutě my.

TJ Sokol Jestřabí Lhota
František Machurka, trenér: Nebyl to kvalitní výkon a jsme jen rádi, že jsme uspěli. Měli jsme v první půli více ze hry, ale gólovky jsme si moc netvořili. Druhý poločas jsme tradičně zahájili v útlumu a Zásmuky vyrovnaly. Po vyrovnání skóre se vyrovnala i hra. Se štěstím jsme rozhodli těsně před koncem.



Sestavy


TJ Sokol Zásmuky
Z. Kubelka [-] - V. Olah [-] , O. Chábera [-] , L. Sobotka [-] (32. M. Mašín [-] ) , M. Kraus [-] , T. Borovička [-] , P. Benda [-] , J. Roth [-] , M. Vondráček [-] , Z. Vokáček [-] , P. Skala [-]

TJ Sokol Jestřabí Lhota
O. Heres [-] - M. Klička [-] , A. Krupka [-] (80. M. Dohanič [-] ) , P. Kureš [-] , L. Týma [-] , O. Martínek [-] , F. Krajíček [-] , M. Mikeš [-] , J. Hron [-] , P. Kesner [-] , M. Skalický [-]

ŽK: 77. P. Skala - 47. P. Kesner .
Hráči zápasu: M. Klička , F. Krajíček , O. Heres .
Počet diváků: 45.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.