3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

2.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bečváry mají další cenný skalp


Branky


16. M. Černý , 44. J. Uher , 73. P. Jahoda
0

Zajímavé utkání viděli diváci v Bečvárech, kam přijeli borci z nedaleké Kouřimi. Čtvrtý tým loňské tabulky ale nedokázal překonat nadšeně hrající tým nováčka a naopak sami třikrát inkasoval. Bečváry si tak připsaly další tři body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bečváry šly do kabin s dvougólovým náskokem

Odhodlaně se pustili domácí hráči do zápasu se čtvrtým týmem loňské tabulky. Oba týmy hrály aktivně, akce se přelévaly od jedné branky k druhé. A šancí bylo k vidění také dost. První se v šestnácté minutě zapsal mezi střelce Černý. Martin Horáček prokličkoval až k brankové lajně, zpětnou přihrávkou našel Miroslava Černého, který míč uklidil za záda Havránka - 1:0. Další tutovou šanci nevyužil Sikáček, který z malého vápna přestřelil i ochrannou síť. V další akci se dostal ke střele Černý, ale Havránek tentokrát zakročil výborně a jeho střelu chytil. I na druhé straně se Kouřimští dostávali do nadějných pozic, ale střely byly buď zblokované nebo šly vedle. A co šlo do brány, to pochytal Stoupa. Po rohovém kopu se k hlavičkovému zakončení dostal Snížek, ale míč z branky vyhlavičkoval Jakub Kšírl. Podruhé se skóre měnilo na konci poločasu, kdy na přesnou střelu Jana Uhra z trestného kopu Havránek nedosáhl - 2:0.

Kouřimští nedokázali překonat Stoupu

Krátce se po zahájení druhé půle se po centru ocitl na penaltě osamocený Pazderec, ale míč netrefil přesně. Následnou střelu hostí kryl Stoupa. O chvilku později se do nadějné pozice prodíral Snížek, ale včas stačil zakročit Uher. Vzápětí založil Stoupa rychlou akci - dlouhým výhozem vybídl Horáčka do volného prostoru. Ten míč krátce potáhl a poslal na druhou stranu, kde Vojta Kšírl mířil těsně vedle Havránkovy branky. Po pár minutách předvedli rychlý přechod do útoku hosté a střela Snížka zazvonila na tyč domácí branky. V tuto chvíli měli hosté lehkou převahu a pro domácí hrozilo snížení výsledku. D šestnáctky domácích se individuální akcí přes tři domácí hráče dostal Královský, zpětnou přihrávkou našel Macháčka, ale jeho střelu stačil Stoupa instinktivně vyrazit na rohový kop. Po něm předvedi domácí další smrtící akci. Horáček vybojoval míč ve středu hřiště a vybídl do brejku Vantu. Ten se podíval a přesným centrem našel hlavu Petra Jahody, který "koníčkem" překonal Havránka - 3:0. To bylo brankově v utkání všechno, protože střelu Pazderce včetně dorážky zpacifikoval Stoupa, hlavička Paclíka mířila přímo do náruče domácího brankáře. Na druhé straně lapil Havránek volej Kubáska i trestný kop Uhra. V poslední šanci utkání se po rohovém kopu ocitl úplně osamocený Kubásek na rohu malého vápna, ale střelu nasměroval mimo.



Ohlasy k zápasu


SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Ve druhém kole nás čekal těžký soupeř z Kouřimi. Chtěli jsme navázat na dobrý výkon z Jevan a to se nám podařilo. Zápas jsme začali aktivně a šli zaslouženě do vedení. Během prvního poločasu jsme měli ještě několik vyložených šancí, ale vedení jsme navýšili až těsně před odchodem do kabin. I po přestávce jsme promarnili šance na navýšení náskoku. Soupeř začal hrát odvážněji a několikrát nás podržel dobře chytající Soupa, který za svá záda nepustil ani jednu střelu. Když jsme dali pojistku na 3:0, byl zápas definitivně rohodnut. Jsem spokojený nejen s výsledkem ale i nasazením a zodpovědností, s jakou všichni k zápasu přistoupili. Zápas měl tempo a byl i divácky zajímavý. Jsme rádi, že body zůstaly v Bečvárech.

TJ Kouřim
Martin Snížek, hrající trenér: První poločas nám nevyšel, domácí byli pohyblivější a bojovnější. Nechávali jsme jim až příliš prostoru, a to také domácí hráč krásnou akcí potrestal prvním gólem. My jsme naše dvě šance neproměnili a naopak jsme inkasovali druhý gól do šatny. Předcházela mu naprosto zbytečná ztráta míče na půlce při naší rozehrávce. Ale domácí byli první půli určitě lepší a skóre mohlo být i horší. Do druhého poločasu jsme udělali tři změny v sestavě a přidali na tempu a důrazu. Za druhý poločas jsme si vytvořili pět stoprocentních šancí, ale koncovka nás bohužel zklamala. Jednou jsme trefili tyč a čtyřikrát domácího brankáře na čáře. Domácí ale neustále hrozili z brejků, měli dost šancí na to výsledek pojistit a jednu z nich také využili. Druhý poločas už byl z naší strany celkem slušný, snad se v příštím zápase probudíme i střelecky.



Sestavy


SK Bečváry
O. Stoupa [-] - J. Kšírl [-] , P. Urbánek [-] , O. Holub [-] , J. Uher [-] - M. Horáček [-] , J. Vanta [-] , P. Jahoda [-] , V. Kšírl [-] - M. Černý [-] , J. Sikáček [-] (73. L. Kubásek [-] )

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - J. Keltner [-] , V. Bug [-] , T. Novák [-] , J. Holub [-] - T. Ružinský [-] (60. Š. Jasenovský [-] ) , O. Macháček [-] , P. Královský [-] , R. Světnička [-] - M. Snížek [-] , P. Pazderec [-] -

ŽK: 8. J. Vanta , 26. O. Holub , 39. J. Sikáček , 78. J. Uher - 26. M. Snížek , 43. J. Holub , 67. Š. Jasenovský .
Hráči zápasu: O. Stoupa , J. Uher .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Baroch Lukáš - ŠMEJKAL Pavel (N), ŠVORBA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.