Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

2.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Oseku se Zásmukám nedaří


Branky


0

Velice podobný průběh a výsledek jako na startu loňské sezóny se zrodil ve Velkém Oseku, kde hostující Zásmuky inkasovali šest branek. V zápase bohatém na góly se dvakrát mezi střelce zapsali David Adamec a Pavel Mašek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Torzo Zásmuk nedokázalo vzdorovat

S torzem "A" týmu dorazily Zásmuky k utkání s domácí Viktorií Velký Osek. Zranění a mnoho omluvenek dělalo starosti hostujícímu trenérovi Jindrovi. Musel povolat hráče rezervy, kteří ale měli v nohách utkání v Českém Brodě. Domácí Viktoriáni začali aktivně a skóre se měnilo hned po třech minutách. Prosadil se domácí Pavel Mašek - 1:0. V osmnácté minutě zvyšoval na 2:0 Jan Karban a v třicáté šesté Martin Koubek již na 3:0. Jiskřičku naděje pro hosty vykřesal v závěru poločasu Aleš Durňák, který překonal domácího brankáře Kalince - 3:1. Osecká Viktorka tak mohla jít do kabin s vědomím dvoubrankového náskoku. Zato hostující trenér mohl přemýšlet, jak namotivovat své hráče k obratu.

Druhá půle měla stejný průběh

Jenže vše vzalo za své po čtyřech minutách hry ve druhém poločase. Aktivně hrající David Adamec svojí první brankou v zápase zvýšil na 4:1. Hosty udržel v naději gól Viktora Zikmunda - 4:2, jenže následně přidal svojí druhou branku Pavel Mašek - 5:2. Na konečných 6:2 dával opět David Adamec. Shodou okolností tak Zásmuky opět stejně jako v loňském roce inkasovali na hřišti osecké Viktorie debakl a zůstávají po dvou odehraných kolech bez bodu. Osek prvními třemi body v letošním ročníku poskočil na pátou pozici.

 

A ještě informace k utkání prvního kola mezi Zásmuky a Jestřabí Lhotou, který byl ukončen v osmdesáté páté minutě po kolapsu domácího hráče. Dle rozhodnutí OFS se bude zápas opakovat a to ve středu 28. září 2016 od 16:30 hodin na hřišti v Zásmukách.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Zásmuky
Václav Jindra, trenér: Nevím vůbec, jak utkání zhodnotit. Na konci týdne jsem dostal neskutečné množství omluvenek z různých důvodů a vědel jsem, že bude vůbec problém zápas odehrát. To se podařilo jen díky obětavosti některých kluků z béčka, kteří hráli v Č.Brodě od 14ti hodin a přijeli na náš zápas. Nastoupilo jich hned pět. V Brodě bylo pouze jedenáct hráčů, tak měli všichni už v nohách celý zápas. Všem můžu jen poděkovat, že jsme utkání odehráli a neplatíme pokutu. Doufám, že už si všichni uvědomí, že začala soutěž a budou k tomu tak přistupovat.



Sestavy


FK Viktorie Velký Osek
P. Kalinec [-] - A. Sixta [-] , J. Karban [-] (88. M. Nikles [-] ) , P. Mašek [-] , M. Černý [-] (46. V. Bayer [-] ) , M. Koška [-] (81. J. From [-] ) , M. Koubek [-] , D. Adamec [-] , L. Černý [-] , Š. Šmiřák [-] (74. S. Karban [-] ) , J. Adamec [-]

TJ Sokol Zásmuky
Z. Kubelka [-] - A. Durňák [-] , V. Kainar [-] (65. J. Svoboda [-] ) , P. Skala [-] , L. Hamsa [-] (46. J. Švarc [-] ) , T. Borovička [-] , P. Benda [-] , J. Roth [-] , V. Zikmund [-] , Z. Vokáček [-] , J. Lindner [-]

ŽK: 87. P. Mašek - 24. A. Durňák , 27. V. Kainar , 35. V. Zikmund , 88. P. Benda .
Hráči zápasu: P. Mašek , D. Adamec - J. Roth .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠPIČÁK Jakub - KOUBEK Bohumil (N), JONÁŠ Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.