Krakovany vybrakovaly Plaňany


Branky


0

Nejstarší mazáci v dresu hostů zařídili komplet výhru Krakovan. Bratři Tlučhořové dali tři góly a čtvrtý přidal Antoš. Krakovany tak pokračují s fazónou loňského jara.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlučhořové rozhodli již v prvním poločase

Plaňany mají odložený zápas prvního kola a tak tato konfrontace byla první v této sezóně. Hostující Krakovany za sebou měli úspěšný vstup po jasné výhře nad nováčkem soutěže. A i tentokrát hosté začali velice aktivně a nechtěli pustit domácí hráče do hry. Byly za to velice brzy odměněni brankami. Již ve dvanácté minutě se prosadil střelou uvnitř velkého čtverce Luděk Tlučhoř - 0:1. Po dalších dvanácti minutách napřáhl z dobrých dvaadvaceti metrů Roman Tlučhoř a na ránu mířící k tyči Zběhlík v bráně domácího mužstva nedosáhl - 0:2. A ve třicáté druhé minutě bylo na lavičce hostí ještě veseleji. Roman Tlučhoř byl faulovaný v šestnáctce Plaňan, rozhodčí Dvořák pískl penaltu a k její exekuci se postavil sám faulovaný a zvýšil na 0:3. Domácí hráči se za celý první poločas téměř k ničemu nedostali. Největším vzrušením byly dvě pološance po chybách v rozehrávce Krakovanských, ale branku Špinky to nijak neohrozilo.

 

Krakovany si tři body pohlídaly

Dvě minuty po zahájení druhého poločasu se k provedení přímého kopu z výhodné pozice postavil hostující Jiří Antoš a střelou do šibenice nedal Zběhlíkovi žádnou šanci - 0:4. To byl poslední hřebíček v zápase a utkání se již jen dohrávalo. Hosté se nikam nehnali a v pohodě si hlídali svůj náskok. Domácí hráči bohužel za celých devadesát minut nenašli klíč k otevření soupeřovy obrany. Krakovany jsou tak po dvou kolech stoprocentní a Plaňany si na svůj první letošní zisk musí počkat.

 



Ohlasy k zápasu



TJ SK Krakovany
Vlastimil Chlád, trenér: Do zápasu jsme chtěli vstoupit ofenzívně, abychom nepustili domácí k jejich hře a to se nám povedlo. Navíc jsme během první půle dali tři pěkné branky a vypracovali si tak rozhodující náskok. Domácí jsme nepustili téměř k ničemu. Na začátku druhého poločasu definitivně rozhodl Antoš.



Sestavy


TJ Sokol Plaňany
J. Zběhlík [-] - M. Freund [-] , O. Exner [-] , A. Kučera [-] , T. Freund [-] (85. M. Jambor [-] ) , J. Pilař [-] , P. Břichnáč [-] , M. Vinš [-] , P. Brecík [-] , M. Češner [-] , T. Kučera [-] (46. P. Nykodým [-] )

TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] - L. Neruda [-] , R. Tlučhoř [-] , S. Šindelář [-] , M. Kutil [-] - M. Věříš [-] , J. Antoš [-] (82. J. Robovský [-] ) , J. Pospíšil [-] (78. M. Skokan [-] ) , O. Louda [-] (68. V. Novotný [-] ) , L. Tlučhoř [-] - - L. Jelínek [-]

ŽK: 22. A. Kučera , 30. M. Češner , 31. T. Freund - 18. O. Louda , 30. R. Tlučhoř , 35. M. Kutil , 83. L. Jelínek .
Hráči zápasu: R. Tlučhoř .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: DVOŘÁK Jiří - NÁGL Petr (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.