Jediným gólem rozhodl Jan Pilař


Branky


0

Ve vyrovnaném a důrazně vedeném utkání se v polovině prvního poločasu prosadil pohotovou dorážkou Jan Pilař a tato branka rozhodla. Plaňany tak získaly první body v letošním ročníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli jedinou brankou do vedení

Zajímavý, bojovný, ale bohužel gólově nejchdší zápas viděli fanoušci na pažitu v Nučicích. Domácí hráči se snažili využívat dlouhých nákopů na rychlonohé ofenzívní hráče, hosté naopak chtěli těžit ze svých kombinací. V první šanci se ocitl domácí P.Krutský, kterého našel načechraným míčem za obranu Šulc, ale Hradecký mu včas stačil padnout pod nohy a míč ukrýt v náruči. V desáté minutě chyboval nučický Hurtík, když poslal pomalou přihrávku na svého gólmana. Ten naštěstí stačil míč na poslední chvíli ukopnout před dobíhajícím forwardem hostů. Domácí brankář se vyznamenal i při trestném kopu Švehly, který dokázal vytěsnit na spojnici tyče a břevna a dorážku namířil Proskočil nad. Po trestňáku hrozili i domácí. Šulc našel Chromého, který z voleje pálí nad bránu. V další šanci se objevil Kubalík, ale byl vytlačen do strany a střela šla jen do boční sítě. V šestadvacáté minutě se poprvé a i naposled měnil ukazatel skóre. Dlouhý aut Pilaře prodloužili Plaňanští na zadní tyč, kde T. Freund na něj nedosáhl. Míč ale dokázali vzít do své moci hosté, zpětný centr trefil Proskočil do břevna a pohotovou dorážkou se prosadil Jan Pilař - 0:1. Do přestávky měl ještě šanci domácí Kubalík, ale Brecík mu dokázal míč na poslední chvíli vypíchnout. Na druhé straně se krásně u lajny uvolnil Pilař, prudký přízemní centr gólman jen vyrazil pod nohy Proskočila, který ale nedokázal míč usměrnit mezi tyče.

 

Marné dobývání plaňanské svatyně

Nučice se celý druhý poločas snažily o vyrovnání. Velké šance ke skórování měl Stárek, který několikrát dobře zaběhl za obranu, ale vždy měl zakončení na svojí slabší levou nohu. Vyrovnání měl na hlavě i Vedral, ale v ideální střelecké pozici netrefil branku. Stejně tak Chromý ze standardky, která byla pár centimetrů od pokutového území. V posledních minutách se do šance dostal i Hurtík, ale míč mu špatně skočil. Hosté si tak odvážejí důležité tři body.

 

 

 

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Jan Vedral, hráč: Oproti minulému zápasu jsme mnohem více bojovali a branku jsme si zasloužili, bohužel stejně jako před týdnem se nám naše šance proměnit nepodařilo. I když tentokráte jich bylo mnohem více. Ve druhém poločase se soupeř prakticky nedostal za polovinu hřiště a celých 45 minut se bránil. Tak si soupeř odváží všechny tři body. Výborný zápas odehrál Honza Jelínek, který dokázal úplně vymazat obávaného střelce Přeskočila a nedal mu za celý zápas prostor se prosadit. Většinou mu dokázal míč čistě odebrat. Pochválit bychom měli i hlavního rozhodčího L.Pluhaře, který nastavil volnější metr a hře to jenom prospělo. Fotbal měl pak mnohem lepší náboj i pro diváky, než kdyby se hra kouskovala jako v jiných zápasech, kde chce být sudí středem pozornosti.

TJ Sokol Plaňany
Tomáš Kučera, trenér: V naší situaci, kdy každý týden dáváme velmi těžko sestavu dohromady, se jedná o velmi cenné a perně vybojované vítězství . Nučice, které se sice nesnaží hrát fotbal, ale systémem, kdo dokopne nejdále - nejlépe do soupeřova vápna, budou doma každému soupeři těžkým oříškem. Jejich nejaktivnějším hráčem byl brankář, který snad 30x za zápas provedl nákop vápno - vápno. Naše obrana z velké části dokázala tyto dlouhé míče odvracet, ale přesto si domáci pár šancí vytvořili. My své další 3-4 také , ale oba týmy své příležitosti proměnit již nedokázali. Nakonec jsme svou bojovností dovedli zápas do vítězného konce.



Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.