Nučice vybraly Jestřábku


Branky


0

Hosté se po půlhodině hry ujali dvěma slepenými góly vedení, které domácí dokázali zkorigovat těsně před pauzou. Ve druhé půlce již diváci branku neviděli, přestože hosté hráli dvacet minut bez vyloučeného Stankeho.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté zaskočili domácí

V hodně kombinované sestavě přijeli Nučičtí do Jestřábí Lhoty, ale to byl možná důvod, proč všichni bojovali a jeden makal za druhého. Domácí začali v úvodu jen lehce oťukávat, ale hostující obrana fungovala pozorně, jako ovšem celý zápas. Domácí byli nebezpeční hlavně ze standardních situací. V několika málo šancích ale Krupka nezpracoval dobře míč a nebo zakročili hostující obránci včetně dobře chytajícího Krutského. Hostům skvěle vyšla polovina prvního poločasu. V rozmezí několika vteřin dokázali vstřelit dvě branky. Tu první vstřelil Filip Kubalík, kterému přistrčil Ivan Dráb těžší balón, Filip jej však dokázal zkrotit a šikovnou střelou na zadní tyč poslal hosty nečekaně do vedení - 0:1. Hned poté utekl po levé straně Matěj Chromý a když už to vypadalo, že se dostal do velkého úhlu, tak krásně vystřelil a propálil bezmocného Málka - 0:2. Na 0:3 mohl zvýšit Filip Kubalík, ale i přestože měl dostatek času na zakončení z hranice velkého vápna, vystřelil svojí slabší nohou a netrefil branku Domácím se podařilo snížit z trestného kopu pár minut před přestávkou, když trochu zbytečně fauloval Petr Nevšímal ml. a nučické obraně se nepodařilo uhlídat hlavičkujícího Davida Kubánka, jehož střela se od tyče odrazila do branky - 1:2

 

 

Nučice ubránily i v deseti

Druhý poločas si hosté již šance nevytvářeli a spíše odolávali tlaku domácích. V 68.minutě dostal Stanke červenou kartu za faul u soupeřova velkého vápna. Na beka se posunul Honza Votruba. Domácí na přesilovku zareagovali dvojím střídáním a začali hrát na tři útočníky. Velkou šanci měl ještě Filip Kubalík, který na malém vápně nedokázal zkrotit míč, ale jinak to byla spíše Jestřábí Lhota, kdo měl míč více na kopačkách. V závěrečném tlaku měli domácí ještě jednu 1000% šanci, když se jejich střela odrazila od tyče na malé vápno, ale Soukup nepochopitelně minul úplně odkrytou branku. 

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jestřabí Lhota
František Machurka, trenér: Nedařilo se nám, bylo mokro a nám se nedařila kombinace, míče nám utíkaly. Nučice hrály důrazně, výborně bránily. Měli jsme sice šance, jenže to nebyly z kategorie vyložených. Krupka v šanci, ale nezpracoval přesně, Heres šance hlavou. V závěru jsme mohli srovnat, ale netrefili jsme prázdnou bránu. Možná jsme si zasloužili remízu, ale na výhru to dnes nebylo.

TJ Nučice
Jan Hodík, asistent trenéra: Nučice chtěly získat venku bod po porážce doma s Plaňany. Zápas se vyvíjel do poločasu pro naše mužstvo velmi slibně. Ve 25.minutě jsme dali gól a za minutu jsme zužitkovali další šanci a šli jsme do vedení 0:2. Ke konci poločasu po našem zaváhání soupeř snížil na 1:2. Druhá půle se odvíjela šancemi na obou stranách. Po našem vyloučení v 68.minutě jsme se zatáhli a bránili výsledek. Týmovou práci a odhodlání jsme dokázali přetavit ve 3 body. Soupeř si vytvořil ke konci zápasu šance, které neproměnil. Výborný výkon rozhodčího musí ocenit i soupeř, zápas, který byl vyhrocený, zvládl výborně. V dnešním zápase při nás stálo štěstí, ale hlavně bylo vidět, že všichni na hřišti nechali vše a dokázali jsme poprvé porazit Jestřábí Lhotu na jejím hřišti. Za posledních 15 let jsme tu uhráli pouze dvě remízy a 7x jsme odešli poraženi.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: UHER Jiří - MACHURKA František (N), NEVŠÍMAL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.