Krakovany podlehly v Oseku


Branky


41. D. Adamec (p.) , 67. M. Koubek - 86. L. Tlučhoř
0

Viktorie se dostala do vedení pár minut před koncem poločasu z pokutového kopu, který proměnil David Adamec. V druhém poločase vedení domácí navýšili a hosté stihli v závěru již jen zkorigovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Viktorka šla do vedení z penalty

Ve Velkém Oseku se potkaly dva týmy, kterým se letos celkem daří a byví diváky solidním fotbalem. Hosté podpořeni svými fanoušky byli od počátku utkání více u míče, ale do vyložených šancí se nedostávali. Hrozili pouze ze standardních situací, které ale nedokázali přetavit do gólové střely. Domácí Viktoriáni zase zlobili nebezpečnými brejkovými akcemi. Po jedné z nich byl v závěru poločasu stažen gólmanem Špinkou v šestnáctce Krakovan domácí forward Bayer a rozhodčí nařídil pokutový kop. Z něj se nemýlil zkušený David Adamec a poslal domácí tým před přestávkou do těsného vedení - 1:0.

 

Hosté v závěru jen upravili výsledek

I druhý poločas nabídl stejný obrázek. Krakovany kombinovaly, ale vyloženou tutovku se jim stále nedařilo připravit. Střelou ze střední vzdálenosti pouze Kutil zatřásl břevnem Kalincovy brány. Obrana Viktorie pracovala dobře a nepoštěla hosty do zakončení. Mnohdy při různých závarech chybělo hostům pověstné štěstíčko, ale branku se jim nedařilo vstřelit. Domácí nadále využívali rychlonohé útočníky a dobře hrající Martin Koubek jeden brejk dokázal proměnit ve dvoubrankový náskok - 2:0. To běžela šedesátá sedmá minuta a hosté se vzepjali v závěrečnému náporu. Pojistku na výsledek ale mohl přidat Bayer, jenže svoji šanci neproměnil. Naopak šest minut před koncem Luděk Tlučhoř dokázal konečně dopravit míč do sítě a vykřesat jiskřičku naděje - 2:1. V samém závěru si ještě Krakovany připravily dvě příležitosti ke srovnání stavu, ale domácí se již ubránili.

 



Ohlasy k zápasu


FK Viktorie Velký Osek
Martin Koška, trenér: Do utkání jsme nastoupili s pěti hráči do 20 let. Zkušenější soupeř měl asi převahu v držení míče, ale kromě závarů po rohách nebo trestných kopech si vyloženou šanci nevypracoval. My jsme podnikali rychlé protiútoky, které přinesli branky. V závěru nás soupeř zatlačil, ale podařilo se mu jen snížit stav utkání. Škoda, že jsme nevyužili některý z našich brejků, nemuseli jsme se tím v závěru utkání strachovat o výsledek.

TJ SK Krakovany
Vlastimil Chlád, trenér: Měli jsme celý zápas herně navrch, domácí nás trestali z brejků. My jsme se střelecky neprosadili. V závěru jsme měli další dvě šance, ale ńedali jsme. Minimálně na bod jsme měli. vyloženou tutovku jsme sice asi neměli, ale vytvářeli jsme různé závary, jenže scházelo nám i trochu štěstí.



Sestavy


FK Viktorie Velký Osek
P. Kalinec [-] - A. Sixta [-] , M. Černý [-] (86. J. From [-] ) , L. Černý [-] , Š. Šmiřák [-] - D. Adamec [-] (75. O. Sedláček [-] ) , J. Karban [-] , S. Karban [-] , M. Koška [-] - V. Bayer [-] , M. Koubek [-] -

TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] - M. Kutil [-] , J. Robovský [-] , S. Šindelář [-] , R. Tlučhoř [-] - L. Tlučhoř [-] , L. Neruda [-] , O. Louda [-] , J. Pospíšil [-] - T. Sixta [-] , V. Novotný [-] (60. )

ŽK: 65. J. Karban , 88. A. Sixta - 23. S. Šindelář , 41. J. Špinka , 50. R. Tlučhoř , 73. L. Tlučhoř .
Hráči zápasu: M. Koubek , A. Sixta , L. Černý - L. Tlučhoř .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šmejkal Jiří - KOUBEK Bohumil (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.