3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 17:00

4.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zásmuky dále čekají na první body


Branky


0

Jevany si v prvním poločase vybudovaly jednogólový náskok. V druhém poločase dokázaly přidat další gól, jenže Zásmučtí stav v jedenasedmdesáté minutě zdramatizovali. Bohužel vyrovnat se jim nepodařilo, naopak v závěru inkasovali potřetí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácích vedla pouze k jednobrankovému náskoku

Zásmuky odjížděly k utkání s nulou v kolonce bodů a opět bez čtyř hráčů základní sestavy. Pro domácí tým to byla výborná zpráva, protože Zásmuky nejsou zrovna jejich herně oblíbený tým. Domácí, v kompletní sestavě, se hned od počátku pustili s vervou do svého soupeře a vytvořili si trvalý tlak. V první gólové šanci se objevil Popelka, ale bohužel neproměnil. A tak se skóre měnilo až po třiadvaceti minutách, kdy se po centru Končického prosadil Tomáš Novák a domácí šli do vedení 1:0. naštěstí pro hosty domácí další šance zahazovali jak na běžícím páse a proto udrželi až do konce poločasu nadějný výsledek.

 

Na konci přišla pojistka pro domácí

Po přestávce již na hřiště nenastoupili zranění Krákora a Končický, které nahradili Šístek s Pacourkem. Po deseti minutách zvýšil po slalomu mezi několika hráči hostujících Zásmuk Zdeněk Čechák - 2:0. A domácí mohli za tento krásný gól jen poděkovat, protože po dalších pár minutách musel pro zranění střídat další tahou Popelka a Zásmuky přidaly na obrátkách. Dvacet minut před koncem se jim podařilo Ondřejem Cháberou snížit na rozdíl jediného gólu - 2:1. Vystřídali více ofenzívní sestavu a tlačili se za vyrovnáním. A šance si tvořili, bohužel pro ně je v největší šanci bravurně vychytal Tolstikov. A tak se opět potvrdilo otřepané "nedáš-dostaneš". Z přímého kopu se ideálně trefil Zdeněk Čechák a dal tak výsledku konečnou podobu 3:1. Zásmuky tak i po čtvrtém kole zůstávají bez bodu na dně tabulky.

 



Ohlasy k zápasu


FC Jevany
Jan Lahoda, trenér: Na zápas pro nás s herně neoblíbeným týmem Zásmuk jsme se připravili pečlivě. Nastoupili jsme v kompletní sestavě a na hře to bylo znát. Přes mnoho šancí jsme si dokázali vytvořit pouze jednogólový náskok. Do druhé půle jsme museli střídat pro zranění a Zásmuky snížily. Naštěstí jsme Čechákem dokázali kontrovat. Mé velké poděkování patří celému týmu a náhradníkům, kteří obrovskou bojovností dotáhli zápas do vítězného konce.

TJ Sokol Zásmuky
Václav Jindra, trenér: Podali jsme mnohem lepší výkon než před týdnem, ale na Jevany to nestačilo. Domácí byli fotbalovější a dostávali se do šancí. Když už jsme se dostali do šance my, tak jsme ji nedokázali vyřešit. Přesto jsme sahali po bodu. Na posledních patnáct minut šel do hry Durňák s Vondráčkem, otevřeli jsme hru a přišel tlak i šance. Platilo pravidlo nedaš,dostaneš. Domácí podržel po střele Durňáka brankář Tolstikov a vzápětí pečetil výhru domácích z trestného kopu Čechák.



Sestavy


FC Jevany
O. Tolstikov [-] - Z. Čechák [-] , J. Chaloupka [-] (88. M. Moravec [-] ) , F. Jásek [-] , R. Krejčík [-] - D. Končický [-] (46. M. Pacourek [-] ) , P. Krákora [-] (45. M. Šístek [-] ) , T. Novák [-] (77. D. Hejdák [-] ) , J. Bečvařík [-] - J. Koula [-] , J. Popelka [-] (67. R. Krejčík [-] ) -

TJ Sokol Zásmuky
I. Staš [-] - L. Sobotka [-] , Z. Vokáček [-] , M. Kraus [-] , J. Roth [-] - P. Benda [-] , M. Čapek [-] , V. Kainar [-] (76. A. Durňák [-] ) , O. Chábera [-] - L. Brtník [-] (76. M. Vondráček [-] ) , T. Borovička [-] -

ŽK: 90. M. Moravec - 32. T. Borovička .
Hráči zápasu: T. Novák , Z. Čechák , J. Bečvařík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Svoboda Jindřich - ŽALUD Marek (N), ZIKMUND Viktor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.