4:1
(3:0)
83. R. Pokorný (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 17:00

4.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólem v první minutě nasměroval Materna Pečky k výhře


Branky


1. M. Materna , 21. K. Pikner , 38. M. Materna , 62. T. Jedlička - 83. R. Pokorný (p.)
0

Již v první minutě rozvlnil síť Materna a domácí do poločasu přidali další dvě branky. Od třiapadesáté minuty hráli hosté bez vyloučeného Černíka a domácí zkušeně pohlídali první body v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pečky si vypracovaly dostatečný náskok

Ještě se ani všichni diváci nestačili usadit a na ukazateli skóre svítil stav 1:0. Po chybě Konárovických ve středu hřiště domácí borci rychle posunuli míč k brance soupeře a Martin Materna poprvé rozvlnil síť. To byl dobrý signál pro pečecké hráče, protože v prvních třech kolech vyšli bodově na prázdno a už už chtěli nějaké body uhrát. Pečky se snažily využívat svých rychlých útočníků, ale další branky nepřicházely. Hosté dobře kombinovali, jenže pouze po vápno domácích. A tak se na druhý gól čekalo až do jedenadvacáté minuty, kdy se prosadil mladík (ještě dorostenec) v domácím dresu Kryštof Pikner - 2:0. Do poločasu stačili domácí hráči přidat ještě jeden gól - svůj druhý gól v utkání vsítil Martin Materna - 3:0 - a o osudu utkání bylo nejspíš rozhodnuto.

 

Konárky dohrávaly v deseti

I druhý poločas ukázal stejnou tvář. Hosté se snažili tvořit hru, domácí stále hrozili rychlým přechodem do útoku. Na obou týmech bylo ale vidět, že se toho již moc měnit nebude a tempo polevilo. Konárovickým byl navíc už v třiapadesáté minutě po druhé žluté kartě vyloučen Rostislav Černík a dohrávali tak jen v deseti. Domácí zvýšili Tomášem Jedličkou na 4:0 a hosté zvládli již jen kosmetickou úpravu výsledku, když z pokutového kopu ustanovil konečný výsledek Radek Pokorný - 4:1. DOmácí AFK si tak připsalo důležité první body do tabulky, Konárovice naopak po tříbodovém zisku z prvního kola mají již třetí zápas půst a tabulkou klesají dolů.

 



Ohlasy k zápasu


AFK Pečky
Petr Šafránek, trenér: S prvním vítězstvím a třemi body jsem spokojen a doufám, že toto vítězství mužstvu prospěje ve všech směrech. Zápas pro nás začal ideálně, když jsme dali první důležitou branku snad již ve dvacáté vteřině zápasu. Do poločasu jsme přidali další dvě branky. To sice neznamenalo již jisté vítězství,,ale soupeř neměl sílu na obrat ve skóre a my jsme vítězství pojistili čtvrtou brankou. Soupeř, který dohrával v desíti, v závěru zápasu snížil z pokutového kopu. Zápas z naší strany nebyl ideální, máme ještě co zlepšovat, ale potěšily mě některé naše povedené akce. Do tohoto zápasu jsme mohli postavit čtyři dorostence. Všichni zahráli velmi dobře a to je dobrá zpráva, doufám, do blízké budoucnosti mužstva. Soupeř mě překvapil, očekávali jsme jednoduchou hru s nákopy za obranu, ale soupeř velmi dobře kombinoval. Místy měl lepší držení míče, ale dopředu nebyl nebezpečný. Velmi nebezpečné měli pouze standardní situace.

TJ SK Konárovice
Petr Jandák, trenér: V Pečkách na velikém hřišti je pokaždé těžké pro nás hrát fotbal. Bohužel jsme dostali hned v první minutě gól po naší chybě ve středu hřiště. Od té doby jako kdyby nás to přestalo bavit. Byli jsme bez zapálení. Musím uznat, že Pečky byli rychlejší a měli více balón pod kontrolou. Uznání patří oběma útočníkům Peček. Jejich kvalita odpovídá vyšším třídám. Pečky šli do zápasu s větším odhodláním získat tři body. Bohužel nás trápí marodka a nekázeň. Museli jsme dohrávat v devíti hráčích. Náš tým po první výhře jakoby byl spokojený a myslí si, že se to uhraje samo. Dokud nezačneme makat a rvát se o body, půjde to s námi z kopce. Musím pochválit výkon rozhodčího Radiny, škoda, že takových rozhodčích v okrese je málo.



Sestavy


AFK Pečky
T. Cihlář [-] - K. Pikner [-] (58. T. Chudoba [-] ) , M. Železný [-] (65. F. Axamit [-] ) , T. Plaček [-] , V. Lukáš [-] - L. Mužík [-] (60. R. Michálek [-] ) , M. Modrovič [-] , M. Novák [-] , O. Richter [-] (66. Š. Růžička [-] ) - T. Jedlička [-] , M. Materna [-]

TJ SK Konárovice
J. Svoboda [-] - M. Brunclík [-] , M. Vokoun [-] , R. Černík [-] - P. Kopecký [-] , L. Sojka [-] (77. D. Plachý [-] ) , L. Kahoun [-] , R. Pokorný [-] - M. Černík [-] , F. Žídek [-] (46. P. Jandák [-] ) , M. Patočka [-] -

ŽK: 37. M. Železný , 41. M. Materna , 45. M. Modrovič , 63. T. Jedlička , 69. M. Novák - 9. R. Černík , 63. J. Svoboda , 64. M. Brunclík . ČK: 53. R. Černík .
Hráči zápasu: M. Materna .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Radina Marek - MACHÁČEK Václav (N), POLÁK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.