Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 17:00

4.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouřim poprvé letos bodovala


0

Kanonádu prvního poločasu zahájil Martin Snížek již ve druhé minutě. Postupně narostl náskok domácích až na hrozivých 5:0 po prvním poločase. Domácí tým ve druhé části polevil a dovolil tak hostům zkorigovat výsledek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kouřimáci rozebrali Plaňany

I tým Kouřimi překvapivě patřil k těm, které ještě nemají ani bod. Po nářezu z minulého kola doma od Žiželic se chtěli hráči prezentovat daleko lepší hrou a hlavně lepším výsledkem. A za tím vykročili rázně. Po zbytečném faulu Plaňanských si míč postavil Martin Snížek a trefil přesně šibenici - 1:0. To běžela teprve druhá minuta zápasu. Po rychlém gólu se hrál opticky vyrovnaný fotbal, ale domácí zodpovědně bránili, snažili se pohlídat asi nejnebezpečnějšího hráče soupeře Proskočila a nepouštěli hosty do šancí. Naopak, jakmile se naskytla příležitost rychlého přechodu do útoku, tak ji využili. Po dalším trestném kopu Martina Snížka zvýšili domácí na 2:0. Po půlhodině hry bylo již 3:0 - Pavel Královský se po autovém vhazování uvolnil ve vápně a z těžkého úhlu obstřelil gólmana Hradeckého. Hosté byli "na ručník", zvlášť když Petr Pazderec mazácky přehodil příliš vysunutého Hradeckého z dobrých třiceti metrů - 4:0. A to nebylo vše. Královského standardku trefil na zadní tyči minutu před přestávkou Vojtěch Bug pod klacek - 5:0.

 

Plaňany se nevzdaly, ale nestačily

V kabině hostů byla o pauze nejspíš pořádná bouřka. Do hry přišel Vinš, obranu stáhli na tři zadáky a vrhli se na obléhání kouřimské brány. Kouřimští trochu polevili pod vlivem dostatečného náskoku a tak měli hosté situaci snazší. Bohužel pro ně stihli pouze dva góly a tak jen poupravili konečný stav. Domácí si nějaké šance vypracovali také, ale bez efektu.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Martin Snížek, hrající trenér: Po předchozích prohraných zápasech jsme chtěli poprvé bodovat, což se povedlo. Chtěli jsme zjednodušit naší hru, abychom se vyvarovali zbytečných chyb v rozehrávce a zároveň pokrýt nákopy na Proskočila. Zodpovědně jsme bránili a dodržovali taktiku, alespoň tedy první poločas. Druhá půlka za nás špatná, bylo to jen čekání na konec zápasu. Hosté vystřídali, přidali na tempu, my jsme ubrali a výsledkem byla jejich korekce. My jsme naše šance bohužel neproměnili, minimálně tři další góly jsme mohli přidat. Bohužel jsme se ve druhé půli vrátili ke hře, kterou jsme přesně hrát nechtěli. Mrzet nás to ale nemuselo. Pro nás to jsou důležité body, už bylo na čase zabrat.

TJ Sokol Plaňany
Tomáš Kučera, trenér: I přes upozornění hráčům, aby si dali pozor na začátek utkání, jsme inkasovali již ve druhé minutě zápasu. Rovnice: zbytečný faul + Snížek kope trestný kop = gól v naší síti. Za pár minut jsme si dali pro větší úspěch všichni repete... Poločas hrůzy jsme završili dalšími individuálními chybami a ještě třemi obdrženými brankami.... Domácí se pětkrát dostali na naši půli a pětkrát se radovali. Přehráli nás pohybem, bojovností a tvrdostí na hranici pravidel. Druhý poločas se zlepšil zapojením M. Vinše do hry a stažením na tři obránce. Více než dva góly jsme však vstřelit nedokázali, a tak body zůstaly zcela zaslouženě domácím.



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - J. Paclík [-] , T. Novák [-] , J. Holub [-] , V. Bug [-] - M. Snížek [-] , T. Ružinský [-] (80. J. Keltner [-] ) , O. Macháček [-] , Š. Jasenovský [-] - P. Královský [-] , P. Pazderec [-] (85. J. Charvát [-] ) -

TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - P. Brecík [-] (63. M. Grulich [-] ) , P. Břichnáč [-] , A. Kučera [-] - P. Chábera [-] (46. M. Vinš [-] ) , M. Švehla [-] , J. Kozdera [-] , M. Freund [-] , T. Freund [-] , M. Češner [-] - T. Proskočil [-] -

ŽK: 43. P. Pazderec , 57. T. Ružinský , 89. T. Novák - 40. M. Švehla , 55. T. Freund .
Hráči zápasu: J. Paclík , M. Snížek .
Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.