Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

5.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bečváry válcují soupeře


Branky


0

Po prvním poločase měly Konárovice gólový náskok, přestože hosté měli celý poločas herní převahu. V druhé půli se začalo Bečvárům dařit i střelecky a nakonec se ukazatel skóre zastavil na sedmičce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bečváry bušily na vrata domácích marně

Do Konárovic, které letos hrají solidní fotbal, ale bodově se jim příliš nedaří, přijely druhé Bečváry - nováček, který zatím válí. Co se dalo očekávat? Hosté od začátku utkání vlétli na domácí a měli po většinu první půle balón více pod svojí kontrolou. Jenže domácí byli v obraně dobře připraveni a útoky dokázali odvracet. Do gólových šancí se Bečvaráci dostávali málo a když už, tak je spálili. Domácí byli efektivnější. Po faulu na rohu velkého čtverce rozehrával trestný kop Radek Pokorný. Možná to byl úmysl, možná nepovedený centr, ale míč zapadl do Huslíkovy sítě - 1:0. Domácí mohli vzápětí skóre navýšit. Po brejku pravou stranou se skákavý míč dostal k úplně volnému Černíkovi, ale ten bohužel míč netrefil ideálně.

 

Sedm kulí jako v Sarajevu

Pár minut po pauze se podařilo Bečvareckým vyrovnat, Miroslav Černý - 1:1. A rázem byly na hřišti dva úplně jiné týmy. Domácí vypadli z role a hostům tanto gól vlil novou krev do žil. Neuplynulo ani deset minut v druhém poločase a po brankách Jana Dědka a Petra Jahody to bylo 1:3. Další útoky se valily na Svobodovu branku a celkové skóre 1:7 vypovídá o dění po přestávce nejvýmluvněji. Třikrát mířil do černého Miroslav Černý, po dvou trefách přidali Jan Dědek a Petr Jahoda. Bečváry tak i pátém kole drží neporazitelnost a vedou tabulku okresního přeboru. Konárovice klesají ke dnu.



Ohlasy k zápasu


TJ SK Konárovice
Petr Jandák, hrající trenér: Nastupovali jsme s tím, nechat si doma body, které nutně potřebujeme. Věděl jsem z předešlých let, že Bečváry hrají běhavý a kombinační fotbal. Tím pádem jsem směroval kluky na bránění hráčů a dlouhé balony do brejků útočníkům. Jak jsem předpokládal, Bečváry hned od začátku měly balón pod kontrolou. Zřídka jsme se dostávali k jejich brance, ale když se nám to povedlo, nebyli jsme schopni trefit branku. I Bečváry v první polovině s tím měly potíže. Do druhého jsme šli s tím, nepouštět Bečváry do rychlé kombinační hry a zkusit přidat z brejku gól. Jenže Bečváry svou kvalitou a hladem po gólu vstřelily rychlý vyrovnávací gól, což nejspíš pro náš tým je znamení přestat hrát. Bečvářům to pomohlo a během pár minut jsme prohrávali 1:3. Musím uznat, že soupeř byl lepší po celý zápas. K našemu výkonu se nemá cenu vyjadřovat, jen musím vyzdvihnout výkon Černíka M., že i za stavu 1:7 to nevzdával a snažil se napadat soupeře. Z něho by si měl vzít příklad celý tým.

SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Byl to zápas dvou rozdílných poločasů. V tom prvním jsme sice daleko více hráli s míčem než soupeř ale do šancí jsme se příliš nedostávali. A pokud už jsme si ji vytvořili tak jsme v koncovce zklamali. Takže do šaten se šlo za stavu 1:0 pro domácí. Do druhé půle jsme šli s jasným cílem: zápas otočit. Během osmi minut druhého poločasu jsme dali tři góly a zápas rozhodli v náš prospěch. Jsem rád za to, že se nám podařilo zápas otočit a také za to, že kluci hráli naplno až do konce, i když o bodech bylo rozhodnuto. Předčili jsme soupeře ve všech herní činnostech a zaslouženě zvítězili. A také nás těší, že držíme stoprocentní úspěšnost.



Sestavy


TJ SK Konárovice
J. Svoboda [-] - R. Černík [-] (16. M. Brunclík [-] ) , M. Vokoun [-] , P. Jandák [-] - P. Kopecký [-] , L. Sojka [-] , R. Pokorný [-] , J. Pokorný [-] - L. Kahoun [-] , M. Černík [-] , M. Patočka [-]

SK Bečváry
J. Huslík [-] - O. Holub [-] , V. Kšírl [-] (55. J. Čáslava [-] ) , J. Uher [-] , J. Kšírl [-] (62. V. Šmejkal [-] ) - P. Kuba [-] , M. Horáček [-] , P. Jahoda [-] , J. Dědek [-] - M. Černý [-] , J. Vanta [-] (78. P. Urbánek [-] )

ŽK: 25. M. Patočka , 57. P. Jandák - 57. J. Vanta .
Hráči zápasu: M. Černík - M. Černý .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: KUČERA Jaroslav - KUKAL Kamil (N), FANTA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.