0:5
(0:5)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

5.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Jevany rozhodly již v prvním poločase


Branky


0

Třikrát Koula, Krákora a Popelka - to jsou střelci gólů v prvním poločase. O osudu utkání bylo rozhodnuto a druhý poločas se jen dohrával. Jevany mají další tři body a Břežany zůstávají jako jediný tým bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jevany nenechaly nic náhodě

Tým Jevan, který prováhal utkání prvního kola, od té doby jede na vítězné vlně. Že si odveze body z posledních Břežan se dalo očekávat, jenže domácí tým v minulém utkání začal vystrkovat růžky. Ale Jevanští neponechali nic náhodě a zakousli se do soupeře od prvních minut. První gól na sebe nenechal dlouho čekat. Běžela osmá minuta zápasu, když Jiří Koula zužitkoval gólovou přihrávku svého parťáka Popelky - 0:1. Po dalších dvou minutách se zapsal do listiny střelců poprvé v tomto ročníku Pavel Krákora - 0:2. Hosté nadále přehrávali domácí hráče a ti byli v podstatě bez šancí. Nestíhali fotbalově ani pohybem a do konce poločasu narostlo po brankách Jiřího Kouly (2x) a Jana Popelky na hrozivých 0:5.

 

Druhý poločas se hrál jen z povinnosti

Stejný obrázek viděla padesátka diváků i po změně stran. Jenže hosté už nebyli tak agresivní v zakončení a své šance zahazovali. Je pravdou, že hosté prostřídali, přesto si šance Kouly, Nováka i Popelky zasloužily gólové rozuzlení. A protože se diváci už branky nedočkali, byl poločasový výsledek i výsledkem konečným. Jevany se tak po tomto kole zabydlely na třetí příčce, Břežany jsou zatím poslední a jsou také jediným týmem, který ještě v letošním ročníku nezískal ani bodík. Napravit to mohou v příštím kole v Pečkách.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Břežany II
Michal Pikner, hrající trenér: Tentokrát jsme v nasazení a bojovnosti nenavázali na minulá utkání a hned to bylo znát. Fotbalovější a pohyblivější soupeř nás celý zápas přehrával a jasně vyhrál. A to ještě spoustu šancí zahodil. Bohužel naše složení neodpovídá této soutěži, takže většina zapasů bude vypadat jako v loňské sezóně, ale to je náš interní problém, s tím nám nikdo nepomůže.

FC Jevany
Jan Lahoda, trenér: Na půdě Břežan, posledního týmu okresního přeboru, jsme začali velmi aktivní hrou. Už v osmé minutě jsme šli do vedení a do konce poločasu jsme navýšili na 0:5. Tímto byl zápas již rozhodnut. V druhém poločase jsme vystřídali Krákoru a Končického a domácí hru opticky vyrovnali. Velké šance měli dále Koula, Novák, Popelka, ale neproměnili, což by se nám mohlo v jiných zápasech vymstít. Opět jsme dali příležitost hráčům z lavičky a v poklidném tempu zápas dohráli. V příštím kole nás čekají Krakovany a to bude jiný soupeř.



Sestavy


SK Břežany II
J. Zeman [-] - M. Trejbal [-] , M. Hladík [-] (69. D. Kolář [-] ) , V. Mišák [-] , M. Borovička [-] , J. Slavík [-] , D. Svoboda [-] , L. Stejskal [-] , M. Pikner [-] , V. Pekárek [-] , K. Karban [-]

FC Jevany
O. Tolstikov [-] - D. Matas [-] (60. M. Moravec [-] ) , J. Popelka [-] , T. Novák [-] , P. Krákora [-] , R. Krejčík [-] , J. Koula [-] (75. D. Hejdák [-] ) , D. Končický [-] , J. Chaloupka [-] , Z. Čechák [-] , J. Bečvařík [-]

ŽK: 47. K. Karban , 50. V. Mišák .
Hráči zápasu: R. Krejčík , J. Koula , O. Tolstikov .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Benák Petr - KOLÁŘ Martin (N), ŽALUD Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.