Žiželice otočily zápas i v deseti


Branky


60. L. Kubelka , 68. L. Kubelka , 80. L. Kubelka , 84. L. Kubelka - 50. T. Proskočil (p.)
0

Vše podstatné se událo ve druhém poločase. Nejprve šli hosté do vedení, poté byl vyloučen domácí Fořt za nesportovní chování a během posledních třiceti minut dali domácí borci čtyři góly a totálně tak zničili Plaňany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle nenadchla

V prvním poločase se hrál vyrovnaný zápas, nicméně pro oko diváka příliš lahodný nebyl. Nějaké šance si vytvořili hosté, ale jejich muška byla nepřesná a nebo byl proti tradičně dobře chytající Mical. Domácí naopak dvakrát zahrozili po závarech ve vápně Plaňan, ale ani jejich střely nekončily v síti. Po pětačtyřiceti minutách se tedy šlo do kabin za nulového stavu.

 

 

Na hřišti řádil Kubelka

Plaňany po přestávce přidaly na tempu a zatlačily domácí tým na jejich polovinu. Logiským vyústěním byla vedoucí branka. Po závaru a faulu v šestnáctce Žiželic se z pokutového kopu trefil Tomáš Proskočil - 0:1. Po několika dalších minutách neudržel nervy na uzdě domácí Jakub Fořt, oplácel v přerušené hře a byl bez milosti vyloučen. A nad Žiželicemi se začaly stahovat černá mračna. Jenže i v deseti a za nepříznivého stavu se dají dělat zázraky, zvláště když máte v týmu Lukáše Kubelku. Obraz hry se rapidně změnil - hosté si nejspíš už mysleli, že je hotovo, ale domácí borci roztočili úžasný kolotoč. Přidali na pohybu, zrychlili kombinace a hosté najednou nevěděli, kde jim hlava stojí. Brzy se podařilo domácím srovnat skóre a následně opařeným hostům přidali ještě další tři góly. A kdo že tyto góly podepsal? Všechny dopravil do sítě Lukáš Kubelka! Neuvěřitelný kolaps hostů byl příčinou jejich porážky 4:1.



Ohlasy k zápasu


SK Žiželice
Jiří Novotný, trenér: Toto utkání se mi hodnotí velice těžko. Utkání bylo plné zvratů a obraz hry se měnil o 180 stupňů... Stále nás trápí velká marodka, nicméně se postupem času dostáváme do ideální sestavy a tohle utkání se ideálu poprvé v sezóně blížilo. Myslím, že i vzhledem k sestavě naši borci soupeře trošku podcenili a během první půle nedokázali nic překvapivého vymyslet a tak se hrál nepěkný a nezáživný fotbal uprostřed hřiště. Já bych naše vystoupení hodnotil zatím jako nejhorší v téhle sezóně. Do druhé půle jsme chtěli vstoupit lépe, ale nestalo se. Naopak jsme z penalty inkasovali. Navíc přišlo zbytečné vyloučení, ale to nás paradoxně nakoplo. Začali jsme hrát svoji hru, kombinovali v rychlosti, hráči se nabízeli pohybem a během deseti minut se nám naštěstí podařilo vyrovnat. V tu chvíli jsme byli jednoznačně lepším týmem a zápas dovedli ke třem bodům poté, co 4x skóroval Kubelka.

TJ Sokol Plaňany
Tomáš Kučera, trenér: Velmi dobrý fotbal z obou stran přineslo utkání v Žiželicích. Šedesát minut naprosto vyrovnaný zápas, kdy jsme si vytvořili snad 7 čistých šancí. I domácí hrozili a při dvou závarech a opakovaných střelách při nás bylo trochu štěstí. Náš slušný výkon jsme korunovali úvodní brankou z penalty. Zanedlouho byl vyloučen hráč domácích za oplácení a my jsme si začali myslet , že nám vítězství spadne samo do klína. Nezvládli jsme závěrečnou půlhodinu ani takticky, ani mentálně. Domácí šli i v deseti za vítězstvím velmi hladově a navíc měli Kubelku... V závěru nás jednoznačně přehráli a zaslouženě zvítězili.



Sestavy



TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - J. Pilař [-] (51. T. Freund [-] ) , M. Švehla [-] , J. Kozdera [-] , M. Freund [-] , A. Kučera [-] , M. Vinš [-] , M. Češner [-] , P. Brecík [-] , O. Exner [-] , T. Proskočil [-]

ŽK: 30. D. Živný , 50. D. Kučera , 72. O. Lekeš - 27. M. Češner , 41. J. Kozdera , 58. M. Vinš , 60. M. Švehla , 63. T. Proskočil . ČK: 57. J. Fořt .
Hráči zápasu: D. Mical , L. Kubelka .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.