Tři góly během pěti minut asi rozhodly


Branky


0

Domácí hráči šli v první půli do vedení, ale další branky přidali až po hodině hry. Během pěti minut se trefili třikrát a o utkání bylo rozhodnuto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krutský lapil Adamcovi penaltu

Domácí hráči začali utkání velice aktivně a vidět byl hlavně Filip Kubalík. Dvakrát jej však vychytal v dobrých příležitostech Pavel Kalinec. Teprve na třetí pokus se Filip Kubalík prosadil a poslal Nučice do vedení 1:0. V dalším průběhu prvního poločasu aktivita domácích polevila a hra se vyrovnala. Ve své další šanci Kubalík selhal. Skórovat se nepodařilo ani Oseckým, přestože měli výhodu pokutového kopu. Hurtík netrefil dobře odkop, svojí chybu řešil faulem v šestnáctce a rozhodčí nařídil penaltu. K její exekuci se postavil tradiční střelec David Adamec, jenže jeho střelu kryl Tomáš Krutský. Na přestávku tak šli veselejší domácí hráči.

 

 

 

Rozhodla třígólová pětiminutovka

Hosté ve druhém poločase již nemohli využít zkušeností stopera Aleše Sixty, který se v prvním poločase zranil a musel být vystřídán. Přesto byla vidět jejich snaha o vyrovnání. To se jim bohužel nepodařilo a přišla kritická chvíle mezi šedesátou a šedesátou pátou minutou, kdy třikrát inkasovali. V šedesáté minutě Marek Šulc zahrál volný přímý kop na Pavla Krutského, ten prodloužil Filipovi Kubalíkovi a jeho hlavička skončila za zády Kalince - 2:0. O dvě minuty později Filip Kubalík dokončil svůj hattrick, když se k němu dostal míč po rohu a jeho střela s trochou štěstí přinesla už tříbrankové vedení - 3:0. Dobře rozjeté mužstvo neubralo na aktivitě a Petr Nevšímal mladší vstřelil v patnácti letech svou první branku za A-mužstvo - 4:0. Pak se teprve dočkali i Osečtí, když Pavel Mašek hlavou po rohovém kopu snížil - 4:1. Čtvrt hodiny před koncem uzavřel účet utkání Marek Šulc rychlým protiútokem a střelou na zadní tyč - 5:1.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Jan Hodík, asistent trenéra: Soupeř přijel s tím, že chtěl bodovat na našem hřišti. V prvním poločase jsme hráli dobrý technický fotbal, kdy jsme si vytvořili 4 gólové šance a jedna z nich skončila v brance. Podržel nás brankář, který chytil pokutový kop a celkově byl první poločas vyrovnaný. Druhý poločas začali hosté zlobit, asi po 15 minutách se nám podařilo vstřelit dva slepené góly a od té doby se hra přelévala na obě strany se šancemi na obou stranách. Ke konci zápasu jsme pojistili naše vítězství dobrým náběhem z pravé strany, kdy jsme zvýšili vedení na 4:0 a 5:1.

FK Viktorie Velký Osek
Jiří Sodoma, trenér: Výsledek je pro nás hodně krutý. Do utkání jsme nevstoupili dobře a soupeř si během prvních deseti minut vytvořil tři šance a právě tu třetí využil. Poté se hra vyrovnala, ale ani jedno mužstvo branku v prvním poločase vstřelit už nedokázalo. My jsme selhali i z pokutového kopu. Do druhého poločasu jsme vstoupili se snahou o vyrovnání, i když jsme měli omezené možnosti po zranění stopera Sixty. Vše rozhodla čtvrthodina mezi 57. a 69.minutou. Soupeř do čeho kopl, to tam spadlo. My naopak nevyužili naše velké šance a tak bylo po naději na získání nějakého bodu. Toto utkání se nám vůbec nevydařilo a Nučice vyhrály zaslouženě. Ještě bych chtěl pochválit za výkon rozhodčího, který utkání v bouřlivé atmosféře zvládl na výbornou.



Počet diváků: 75.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.