1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 16:30

5.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Napínavý zápas rozhodla jediná branka


Branky


0

Jediný gól Petra Pazderce z šestadvacáté minuty rozhodl celý zápas mezi domácí Kouřimí a hosty z Jestřabí Lhoty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ujala se Pazdercova střela

Zápas dvou kvalitních celků viděli diváci v Kouřimi. Domácí měli slabší začátek sezóny a proto se vrhli od počátku do útoku. Hned v sedmé minutě se dostal do veliké šance Královský, ale svojí střelu nasměroval mimo tyče. V další šanci domácích zakročil po celý zápas výborně chytající Heres. V šestadvacáté minutě rozjásal domácí fanoušky Petr Pazderec. Po přímočaré akci Paclíka a Ružinského vypálil a překonal hostujícího gólmana - 1:0. Domácí si nadále udržovali mírnou převahu, ale i hosté ohrožovali Havránkovu branku. Centrovaný míč netrefil dobře Martínek a po opakovaném centru se zase Krupka nedostal k hlavičce přes výborného Holuba. Největší šanci spálil před přestávkou Kureš, který vystihl špatnou "malou domů", Havránkovi udělal kličku, ale z velkého úhlu pálil jen do boční sítě.

 

Druhý poločas už gól nepřinesl

Hosté toužili po vyrovnání a vytvořili si mírnou herní přavahu. Jenže své šance nedokázali proměnit. Krupka netrefil po centru Hrona, Kubíček mířil vedle Havránkovy brány. Ovšem ani domácí nezůstávali pozadu a využívali každé možnosti k rychlému protiútoku. Ale proti byl vždy Heres, který už další gól nepustil. Gólman podržel i domácí tým. Už v nastavení zakončoval hlavou Martínek, ale Havránek vytáhl bravurní zákrok. Kouřim tak dokázala ubránit jednobrankové vítězství.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Martin Snížek, hrající trenér: Důležitý domácí zápas jsme zvládli, celé utkání jsme byli lepší a hosty přehrávali. Hráli jsme velmi pozorně v obraně a za celý zápas měli snad deset možností ke vstřelení branky. Ujala se pouze Pazdercova střela. Hosté měli za celý zápas asi tři dobré šance a tu největší možnost hostům zlikvidoval famózním zákrokem v nastavení druhého poločasu Havránek. Vyrovnání by bylo velmi kruté, kluci si za odmakaný zápas vítězství zasloužili.

TJ Sokol Jestřabí Lhota
František Machurka, trenér: Neodehráli jsme nijak famózní zápas, byli jsme spíše průměrní. Kouřim naopak byla důraznější a bojovnější a proti takovým týmům se našim klukům nehraje dobře. Výborně nás držel Ondra Heres, ale my jsme svoje šance nedokázali proměnit.



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - J. Holub [-] , T. Novák [-] , J. Paclík [-] (81. T. Svoboda [-] ) , M. Havránek [-] - T. Ružinský [-] (65. J. Keltner [-] ) , M. Snížek [-] (26. T. Dufek [-] ) , O. Macháček [-] , Š. Jasenovský [-] (81. J. Charvát [-] ) - P. Královský [-] (85. V. Bug [-] ) , P. Pazderec [-] -

TJ Sokol Jestřabí Lhota
O. Heres [-] - M. Klička [-] , A. Krupka [-] (70. M. Svoboda [-] ) , P. Kureš [-] , L. Týma [-] , O. Martínek [-] , L. Soukup [-] , M. Mikeš [-] , J. Hron [-] , D. Záhora [-] (46. T. Kubíček [-] ) , M. Skalický [-]

ŽK: 28. P. Královský , 90. O. Macháček - 52. L. Týma , 80. J. Hron .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: Hlavnička Radek - KAPIC Miloslav (N), MACHURKA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.