3:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:30

6.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bečváry rozhodly deset minut před koncem


Branky


0

Nepříliš fotbalové krásy viděli diváci v Bečvárech. Byl to spíše urputný boj a mnoho nepřesností. Domácí nastoupili bez stopera Uhra a nejlepšího střelce Černého, hosté oslabeni o pět hráčů základní sestavy. Vyrovnaný zápas rozhodl deset minut před koncem Jan Dědek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se nemohli dostat do tempa

Oslabení hosté, kterým chybělo hned několik hráčů základní sestavy, vytvořili kompaktní obranný blok a Bečvareckým se nedařilo jej překonat. Naopak to byli hosté, kteří si po rychlých brejkových akcích dokázali tvořit nebezpečné situace. A po jednom z nich šli zásluhou přesné hlavičky Jana Pilaře do vedení - 0:1. Vedení ale hosté dlouho neudrželi, když po závaru před brankou Hradeckého kopl šťastně do míče Josef Časlava a ten skončil k překvapení všech v síti - 1:1.

 

Výhru vystřelil Jan Dědek

Ani ve druhé půli se domácím příliš nedařilo tvořit šance. Měli sice míč častěji na kopačkách, ale chyběl pohyb ve finální fázi. Ke střele se dostal Jahoda po přistrčení Vanty, ale Hradecký míč dokázal vyrazit do bezpečí. Na druhé straně táhl rychlý brejk Češner, ale Pilař na jeho centr nedosáhl. Aktivnější Bečvaráci se dostali do další šance, když rohový kop vyboxoval Hardecký k Jakubovi Kšírlovi a ten míč napálil "z první". Míč bohužel prosvištěl nad břevnem branky hostů. Po čtvrthodině hry se domácí konečně dočkali. Horáček vysunul mezi beky míč na Petra Jahodu, který neotálel a vyslal projektil na branku. Hradecký si sice na míč sáhl, ale ten stejně skončil za jeho zády - 2:1. Z vedení se ale domácí dlouho neradovali. Po kombinaci Češnera s Brecíkem přiletěl centrovaný míč přímo na nohu neobsazeného Marka Švehly a ten se nemýlil - 2:2. Bylo opět srovnáno. Hosté mohli jít opět do vedení, ale brejk Pilaře uhasil včasným zákrokem Holub. Deset minut před koncem šly Bečváry znovu do vedení, když za zády Hradeckého skončila tečovaná střela Jana Dědka - 3:2. Vyrovnání v samém závěru odmítl Brecík, který vyslal střelu pouze nad břevno Stoupovy brány.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Byl to z naší strany zatím nejhorší zápas. Soupeř se zatáhl do defenzívy a nám se nedařilo jejich pozornou obranu překonat. A jak už to bývá, z ojedinělé šance jsme dostali branku. Podařilo se nám do poločasu vyrovnat, ale náš špatný výkon pokračoval i ve druhém poločase. Držení míče bylo sice jasně na naší straně, ale nevytvářeli jsme si šance. Chybělo nám více pohybu a byli jsme nepřesní při kombinaci. Jediné pozitivní je, že to stačilo na tři body. Do příštích zápasů musíme naši hru zlepšit. Chceme nejen vyhrávat, ale i hrát dobrý a pohledný fotbal. A to se nám tentokrát nedařilo.

TJ Sokol Plaňany
Tomáš Kučera, trenér: K zápasu jsme odjížděli poněkud s obavami. Dosud neporažený tým Bečvár a naše oslabená sestava příliš optimismu nepřinášelo. Hráči však k zápasu přistoupili s nasazením, bojovností a za celý zápas jsme domácí do vyložených šancí nepustili. Problémy jim dělal aktivní bránící blok, z kterého jsme vyráželi do nebezpečných protiůtoků. Po jednom z nich jsme také vstřelili, zásluhou hlavičky Pilaře, vedoucí gól. Bohužel jsme vedení neudrželi do přestávky, kdy domácí velmi šťastně vyrovnali. Po přestávce jsme inkasovali druhý gól (ano, pomezní jsou trochu problém...). Po souhře dua Brecík - Švehla jsme se opět vrátili do zápasu. V 83. min jsme pak po tečované střele inkasovali potřetí. Vyložená šance Brecíka skončila minutu před koncem nad břevnem, a tak jsme domů odjeli s prázdnou a naštváním.



Sestavy


SK Bečváry
O. Stoupa [-] - J. Kšírl [-] , V. Kšírl [-] (75. V. Šmejkal [-] ) , O. Holub [-] , L. Kubásek [-] - M. Horáček [-] , J. Čáslava [-] , P. Jahoda [-] (85. J. Sikáček [-] ) , P. Kuba [-] , J. Dědek [-] - J. Vanta [-]

TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - P. Nykodým [-] (66. K. Hanzálek [-] ) , P. Chábera [-] (55. M. Grulich [-] ) , M. Češner [-] , J. Pilař [-] , M. Švehla [-] , J. Kozdera [-] , A. Kučera [-] , M. Vinš [-] , P. Břichnáč [-] , P. Brecík [-]

ŽK: 83. M. Češner .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.