Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:30

6.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Konečnou remízu zařídil Michal Havránek


Branky


0

Viktoriáni měli po dvaceti minutách dvougólový náskok, ale o ten rychle přišli po dvou slepených gólech Petra Pazderce. Přesto domácí minutu před pauzou šli opět do vedení. Nerozhodný stav vystřelil po sedmi minutách druhé půle Michal Havránek a v penaltách byli Kouřimští stoprocentní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned pět gólů v první půli

Šest branek z řádné hrací doby a ještě navíc penaltový rozstřel viděli diváci v Oseku, kam přijela odehrát mistrovské utkání Kouřim. Lépe do utkání vstoupili domácí borci, kteří se do dvacáté minuty ujali dvoubrankového vedení. Přestože se hosté připravovali na pokrytí nejnebezpečnějších hráčů domácí Viktorie, přesto se prosadil nejprve Viliam Bayer - 1:0 a poté David Adamec - 2:0. Na třígólový rozdíl mohl navýšit opět Bayer, ale nedal. Ale říká se "rychle nabyl, rychle pozbyl". Kouřimský Petr Pazderec dokázal zatížit konto domácích hned dvakrát během deseti minut - 2:2. Štěstěna se přece jen usmála na domácí, když aktivně napadající David Adamec dokázal minutu před přestávkou vzít vedení opět na stranu domácích - 3:2.

 

Kouřim srovnala po sedmi minutách

Domácí Viktorie nechtěla nic nechat náhodě a tlačila se stále do útoku. Bohužel proměňování šancí byla v tomto utkání veliká bolest. A tak z jednoho nenápadného trestňáku přiletěl míč na hlavu výborně hrajícího Michala Havránka, který lehkou tečí poslal míč do sítě a srovnal stav na 3:3. Domácí to ale do kolen neposlalo, naopak zvýšili aktivitu. Pro ně bohužel, ani největší šance ndokázali přetavit v branku, maximem byla nastřelená tyčka. Hráči tedy dovedli zápas do penaltového rozuzlení.

 

 

Kouřim vystřílela bod navíc

Protože hosté byli ve všech případech úspěšní a domácí jednou chybovali, putuje druhý bod do Kouřimi.



Ohlasy k zápasu


FK Viktorie Velký Osek
Jiří Sodoma, trenér: V průběhu týdne jsme řešili obrovské problémy se sestavou a to jak z důvodu zdravotních, tak i pracovních. Dle informací od soupeře ani oni nepřijeli v ideální sestavě. V týdnu bychom tedy bod brali, teď jsme hodně zklamáni a to i z důvodu, že se na nám v penaltovém rozstřelu nepovedlo získat ani druhý bod.

TJ Kouřim
Martin Snížek, trenér: Zápasy ve Velkém Oseku jsou pro nás tradičně náročné, tak velké hřiště úplně nemusíme. Snažili jsme se pokrýt Adamce s Bayerem, což se nám během mezihry relativně dařilo, ale přesto nám oba dva dali dohromady tři góly. K nim jsme jim ale bohužel sami pomohli obrovskými chybami v rozehrávce a prvnímu gólu také domácí pomezní... Nám se podařilo Pazdercem smazat dvougólové manko, ale minutu před koncem jsme dostali úplně zbytečný třetí gól. Ve druhém poločase pak srovnal hlavou po standardce Michal Havránek, který zahrál opět vynikající zápas. Objektivně musím přiznat, že Osek měl k vítězství určitě mnohem blíže, ve druhém poločase trefil tyč a minimálně další tři velké šance nevyužil. My jsme dohrávali na morálku, musíme kluky pochválit za bojovnost a obětavost. O to více nás těší, že bereme z penaltového rozstřelu bod navíc.



Sestavy


FK Viktorie Velký Osek
P. Kalinec [-] - J. Karban [-] , S. Karban [-] (80. D. Bezucha [-] ) , M. Černý [-] , M. Koška [-] (89. A. Kubík [-] ) , M. Koubek [-] , D. Adamec [-] , J. Sodoma [-] , V. Bayer [-] , Š. Šmiřák [-] , J. Adamec [-]

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - J. Keltner [-] , P. Pazderec [-] , T. Ružinský [-] (46. T. Dufek [-] ) , O. Macháček [-] , P. Královský [-] , Š. Jasenovský [-] (88. R. Světnička [-] ) , J. Holub [-] , J. Paclík [-] (78. V. Bug [-] ) , T. Svoboda [-] , M. Havránek [-]

ŽK: 22. D. Adamec , 38. M. Koubek , 83. V. Bayer - 32. T. Ružinský , 38. J. Keltner , 60. O. Macháček , 68. T. Svoboda .
Hráči zápasu: J. Karban - M. Havránek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Svoboda Jindřich - HOŠEK Václav (N), ŠVORBA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.