2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:30

6.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve vyrovnaném zápase brali všechny body domácí


Branky


0

Remízový stav 1:1 po prvním poločase změnil David Končický v padesáté druhé minutě. Další branku již diváci neviděli a všechny tři body tedy zůstávají v Jevanech. Ti se touto výhrou posunuli již na druhé místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zahozené šance mohly Jevany nakonec mrzet

Do Jevan přijeli hosté bez tří hráčů základní sestavy a s Douděrou v brance. "Zdeněk chodí pravidelně trénovat a je to šikovný kluk, tak prostě šanci dostat musí", podotkl trenér hostů Vlastimil Chlád. A nasazení Douděry se vyplatilo, protože se odvděčil výborným výkonem. Domácí hráči se totiž hned od počátku zakousli do soupeře a tvořili si šanci za šancí. Slabší to bylo s proměňováním. Akce byly buď nepřesně zakončené a nebo byl proti právě Douděra. Tutovky postupně zahodili Koula, Popelka i Novák. Až ve třicáté minutě se krásnou střelou do šibenice prosadil Jiří Koula po přihrávce Bečvaříka - 1:0. Krakovany v prvním poločase častokrát míč na polovinu soupeře nedostali a snažili se využívat brejků. Většinou je ale zastavila nepřesnost v přihrávce. Ale pár minut před koncem poločasu dokázal Vlastimil Novotný využít nedorozumění domácího gólmana s obráncem a srovnal stav na 1:1.

 

Krakovany usilovaly o vyrovnání

I druhá polovina utkání začala náporem domácích hráčů. Již po sedmi minutách vrátil opět vedení domácímu celku David Končický - 2:1. Hosté po přestávce více zpřesnili svoji hru a výsledkem bylo, že se útoky přelévaly z jedné strany na druhou. Nikdo ale nedokázal změnit skóre. V závěrečných deseti minutách se natlačili Krakovanští před branku Tolstikova, ale ani závěrečný nápor nepřinesl kýžené vyrovnání. Jevany se touto výhrou a díky zaváhání Libodřic posunuly již na druhé místo.

 



Ohlasy k zápasu


FC Jevany
Jan Lahoda, trenér: Domácí zápas za velmi pěkného podzimního počasí jsme začali náporem. Jen naše nemohoucnost uchránila hosty od většího přídělu branek, protože jsme z první půle vytěžili jsme jen jednu branku a hosté po naší chybě z ojedinělého protiútoku před přestávkou srovnali. Náš tlak pokračoval i po pauze a šli jsme opět do vedení. Dále se hra přelévala z jedné strany na druhou a hrál se na okresní přebor velmi pohledný fotbal. Hosté ve snaze vyrovnat nás posledních deset minut zatlačili, avšak žádnou svoji šanci nedokázali proměnit. Až dosud jsem se nevyjadřoval k chování soupeře. Tentokrát ale musím říci, že vulgární a sprosté chování fanoušků a hráčské lavičky Krakovan bylo nedůstojné tomuto zápasu. Svým hráčům děkuji za dobrý a bojovný výkon.

TJ SK Krakovany
Vlastimil Chlád, trenér: S aspirantem na postup jsme snad nesehráli špatnou partii, herně jsme byli vyrovnaní, domácí nás předčili hlavně v důrazu a speciálně s útočníky jsme měli problémy. Nahrávali jsme Jevanům sami, protože jsme hodně kazili přihrávky při přechodu z obrany do útoku a z toho oni těžili. Scházeli nám sice tři hráči (to není výmluva), kteří nastupují pravidelně a přesto se domácí až do samého konce obávali o výsledek.



Sestavy


FC Jevany
O. Tolstikov [-] - J. Chaloupka [-] , D. Matas [-] , R. Krejčík [-] , F. Jásek [-] - J. Bečvařík [-] , D. Končický [-] , P. Krákora [-] (86. M. Pacourek [-] ) , T. Novák [-] (71. D. Hejdák [-] ) - J. Popelka [-] , J. Koula [-] (88. R. Krejčík [-] ) -

TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - M. Kutil [-] , L. Jelínek [-] , S. Šindelář [-] , L. Neruda [-] - O. Louda [-] , L. Tlučhoř [-] , J. Pospíšil [-] - A. Dostál [-] , T. Sixta [-] , V. Novotný [-]

ŽK: 30. J. Koula , 58. J. Bečvařík , 77. J. Popelka - 19. L. Jelínek , 26. L. Neruda , 45. T. Sixta .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.