Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

7.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Břežany stále více ztrácí


Branky


0

Do Břežan přijel dvanáctý tým tabulky a papírové předpoklady naznačovaly, že by třeba domácí mohli konečně uspět. Jenže nestačili ani na Konárovice a jejich ztráta na konci tabulky se zvyšuje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sotva se scházíme, komentoval Michal Pikner

Soupiska domácího týmu čítala pouhých jedenáct jmen a bohužel ani v tomto zápase nedokázali zmobilizovat síly, aby se pokusili bodovat. Tým Břežan je v rozkladu a pokud budou k zápasům takto přistupovat, tak se jen tak prvních bodů nedočkají. Konárovice si byly dobře vědomy, že zde by se bodova dalo a podle toho vstoupili do zápasu. Aktivní hrou zatlačili hostující borci domácí na jejich polovinu a hrstka diváků sledovala, jak akcie Břežan prudce klesají dolů. Šance stíhala šanci, ale na gól se čekalo až do šestadvacáté minuty, kdy se poprvé v utkání trefil agilní Miloš Černík - 0:1. Čtyři minuty před odchodem do kabin přidal druhou uklidňující branku Radek Pokorný - 0:2.

 

Břežany přece jen mákly

Kdo by očekával odevzdaného soupeře po přestávce, tak se šeredně spletl. Domácí přitlačili na pilu a možná tím i překvapili hosty. Jenže jejich akce končily většinou před šestnáctkou hostů a Svoboda v bráně Konárovic neměl příliš práce. Naopak to byli hosté, kdo po patnácti minutách dvěma slepenými góly navýšil skóre, Miloš Černík - 0:3 a Martin Vokoun - 0:4. Domácí jednoznačný výsledek zkorigovali Michalem Borovičkou po standardce - 1:4, ale poslední slovo měl Luboš Sojka - 1:5, který tak završil svůj skvělý výkon v utkání. Hosté tak přesvědčivě získali další body do tabulky.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Břežany II
Michal Pikner, hrající trenér: Další zápas, který jasně ukázal, že v této soutěži nemáme co dělat, protože k nám přijel soupeř, se kterým bychom měli udělat nějaký bod. Ale naše hra na to prostě není. Sotva se scházíme a pak se ještě trápíme na hřišti. Víc asi nemá cenu komentovat, protože bych se stále opakoval.

TJ SK Konárovice
Petr Jandák, trenér: Přijeli jsme k soupeři, který nemá ani bod a čekali jsme, že to bude těžký zápas. Od začátku bylo vidět, že Břežany II nejsou týmově v pohodě. Sešlo se jich jen 11, což mě na zápas o potřebné body překvapilo. Přijeli jsme bojovat o tři body a také k tomu odpovídal fotbal. První poločas jsme měli mnoho šancí, ale bohužel jsme netrefili branku nebo jsme nemohli překonat domácího brankaře. Do druhého poločasu jsme šli s tím zahrát si fotbal a zastřílet si na branku. Musím přiznat, že začátek druhého poločasu byly Břežany tvořivější, ale jen po vápno. Přidali jsme dvě branky a uspokojivě jsme chtěli zápas dohrát. Bohužel jsme ze standardní situace dostali gól a Svobodovu branku neuhájili čistou. Naše hra se musí ještě zlepšit, jestli nechceme hrát na chvostu tabulky. Ještě musím poděkovat klukům z B týmu, že nám pomáhají, protože se nám čím dál více zvedá marodka.



Sestavy


SK Břežany II
J. Kramer [-] - M. Trejbal [-] , J. Bárta [-] , M. Hladík [-] , M. Borovička [-] , D. Svoboda [-] , M. Pikner [-] , V. Pekárek [-] , K. Karban [-] , V. Mišák [-] , D. Kolář [-]

TJ SK Konárovice
J. Svoboda [-] - R. Černík [-] , P. Jandák [-] , M. Brunclík [-] - M. Vokoun [-] , P. Pokorný [-] (58. D. Plachý [-] ) , R. Pokorný [-] (84. F. Žídek [-] ) , L. Sojka [-] - M. Černík [-] , L. Kahoun [-] , M. Patočka [-]

ŽK: 14. M. Pikner , 18. K. Karban - 86. L. Kahoun .
Hráči zápasu: M. Černík , L. Sojka .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: HERDA Eduard - KOLÁŘ Martin (N), ZMÁTLO Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.