Jevany pokazily domácím posvícení


0

Potřebný náskok si hosté vypracovali již v prvním poločase, když jejich útočné akce byly mnohem nebezpečnější. Domácí dokázali snížit až v samém závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chceme tři body, hlásili oba trenéři

A podle předzápasového vyjádření také oba týmy vstoupili do zápasu. Jenže jakoby zapomněli oba týmy na zadní vrátka. Šance stíhala šanci, ale hosté byli nebezpečnější a hlavně produktivnější. Již ve čtvrté minutě vyslal za obranu domácích Jásek Tomáše Nováka a ten z úrovně penalty poslal míč přesně k tyči - 0:1. Za tři minuty bylo srovnáno! Šulc našel přesným centrem z trestného kopu hlavu Filipa Kubalíka a Tolstikov si na míč jen sáhl - 1:1. Radost domácím nevydržela dlouho. Po minutě hry si Koula pokryl balón, posunul na Pavla Krákoru a ten z otočky trefil k tyči - 1:2. Ve třinácté minutě to bylo již 1:3, když se míč dostal k Tomáši Novákovi, který pravděpodobně stál v ofsajdovém postavení, ale rozhodčí gól uznal.

 

Poté se hra trochu uklidnila, ale dobré akce byly k vidění stále. Střelu Kubalíka z úhlu lapil Tolstikov, nepodařený centr Nevšímala olízl břevno, krásnou ránu Jakuba Nováka vytáhl gólman na břevno. Po rohovém kopu domácích stál na malém vápně osamocený Jelínek, ale z otočky netrefil skákajísí míč přesně.

 

Na druhé straně srazil střelu Nováka Hurtík na rohový kop. Jásek vybídl průnikovou přihrávkou Krákoru. Asi všem se zdálo, že je přihrávka dlouhá, ale Krákora ji dokázal zachytit na hrací ploše, zpětnou přihrávkou našel Martina Pacourka, který míč uklidil do sítě - 1:4.

 

Do konce poločasu ještě domácí hrozili brejkem Kubalíka, ale míč mu na poslední chvíli ukopl Jásek, a hlavička Krutského mířila těsně nad branku Tolstikova.

 

Jevany výhru udržely

Ve druhé půli domácí ještě více přidali, ale šance přicházející hlavně po standardních situacích nedokázali využít. Prosadil se až v závěru Filip Kubalík, který kosmeticky upravil na konečných 2:4.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Jan Hodík, asistent trenéra: Hosté z Jevan byli favoritem a utkání rozhodli už v prvním poločase, když nám vstřelili čtyři branky. Udělali jsme čtyři chyby v obranné činnosti a to rozhodlo o celém utkání. Ve druhém poločase jsme se zlepšili, dali jsme branku na 2:4. Je škoda těch chyb v prvním poločase. Jevany vyhrály zaslouženě.

FC Jevany
Jan Lahoda, trenér: Posvícenské derby v Nučicích mělo od začátku tu správnou atmosféru, ale náš tým přijel s jasným cílem zvítězit. Už od první minuty se hrál svižný fotbal a dokázali jsme si do poločasu vypracovat náskok. Do druhého poločasu jsme nastoupili s taktikou co nejvíce držet míč na svých kopačkách a nedat tím domácím šanci na snížení. To se nám také dařilo, ale domácí nás zatlačili na naši polovinu a nejvíce hrozili ze standardních situací. Čím více se zápas chýlil ke konci, tím více se hra přiostřovala a na tuto skutečnost doplatil Krákora, který musel být vystřídán. V 86. minutě Nučice snížily na konečných 2:4. V zápase jsme zaslouženě zvítězili a hráčům děkuji za velmi dobrý kolektivní výkon.



Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.