Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

7.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neškodné Plaňany nedokázaly vzdorovat


0

Opět bez pěti hráčů základní sestavy se musely obejít domácí Plaňany. A bylo to na hřišti hodně vidět, když precizně pracující obranu Jestřábky nedokázaly překonat a naopak pětkrát inkasovaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zase nám chybí pět hráčů základu, povzdechl si Tomáš Kučera

Od začátku utkání bylo patrné, kdo bude na hřišti vládnout. Kombinace Jestřábky horko - těžko zachytávala domácí obrana, ale do sedmadvacáté minuty držely Plaňany vyrovnaný stav, protože jedinou velkou šanci hostů lapil Hradecký. To po centru Kureše hlavičkoval Klička. Pak už ale přišly branky a uklidnění na kopačky hostů. Nejprve se prosadil hlavou Miloslav Klička, když po rohu trefil přesně do šibenice - 0:1 a čtyři minuty před pauzou si udělal z domácích obránců kužely Filip Krajíček a tváří v tvář Hradeckému mířil nechytatelně k tyči - 0:2.

 

Jestřábka pohodlně dokráčela k vítězství

I ve druhém poločase sledovala hrstka diváků hru na jednu branku. Domácí v podstatě branku hostů neohrozili a jejich akce byly zastaveny daleko od branky Herese.

 

A hosté postupně navyšovali skóre. Nejprve rohový kop hráči na přední tyči nadzvedli a jeden z nejmenších na hřišti, Ondřej Martínek, na zadní dával hlavou do odkryté části branky - 0:3. Kurešovu přízemní střelu lapil domácí brankář, rána Mikeše míří vedle. Po kombinaci středem hřiště dostává přihrávku Martínek, ale jeho střelu z úhlu Hradecký vyrazil. Filip Krajíček si deset minut před koncem vypracoval vlastní akci. Po sólu od poloviny hřiště trefil z hranice vápna po zemi přesně za tyč - 0:4.

 

Další krásnou střelu chytil Týmovi opět Hradecký a poslední slovo měl Petr Kureš, když udělal gólmanovi kličku a uklízel do prázdné - 0:5.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Tomáš Kučera, trenér: Utkání nepřineslo z naší strany nic, co by se podobalo fotbalu. Pravda, měli jsme dresy, stulpny a trenýrky, ale to bylo z naší fotbalovosti vše. Slabý výkon, kdy jsme na soupeře prostě nestačili. Je pravda, že ztráta 5 hráčů základní sestavy je pro nás nepřestavitelný problém. Jestliže se brzy nevzpamatujeme, začneme nahánět Břežany.... Jinak budeme jako fackovací panák pro smích našich soupeřů. Snad budeme raději pořádat pivní slavnosti. V tomto ohledu je forma hráčů vynikající a výkony některých přímo světové... A pro mě samozřejmě zamyšlení, co dál...

TJ Sokol Jestřabí Lhota
František Machurka, trenér: Měli jsme převahu po celý zápas, ale zkraje se nám nedařilo dostávat do šancí. Po první brance už to bylo snazší. Zlepšili jsme se herně, už minulý zápas to naznačoval. Teď jsme na to navázali, i když Plaňany nebyly tak kvalitní soupeř.



Sestavy


TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - T. Kučera [-] (67. K. Hanzálek [-] ) , P. Chábera [-] (46. P. Nykodým [-] ) , M. Češner [-] , J. Pilař [-] , O. Exner [-] , J. Kozdera [-] , A. Kučera [-] , T. Proskočil [-] , P. Břichnáč [-] , J. Postelt [-]

TJ Sokol Jestřabí Lhota
O. Heres [-] - A. Krupka [-] (79. T. Kubíček [-] ) , P. Kureš [-] , M. Klička [-] , L. Týma [-] , O. Martínek [-] (84. R. Dunka [-] ) , M. Mikeš [-] , P. Kesner [-] , F. Krajíček [-] , J. Hron [-] (70. R. Hájek [-] ) , M. Skalický [-]

ŽK: 45. L. Týma .
Hráči zápasu: M. Mikeš .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.