1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 16:00

7.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Králem derby jsou Bečváry


Branky


0

Derby nemá favorita a i vzhledem k možné změně na trenérské židli v Zásmukách odjížděli Bečvaráci na hřiště nedalekých Zásmuk s respektem. Nakonec po boji vydolovali tři body a stále drží první flek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyba Kubelky znamenala vedení Bečvár

Vyrovnaný zápas přineslo toto derby. Diváci se bavili fotbalem a zároveň vzpomínali na derby minulá...

 

Do začátku zápasu vstoupili lépe hosté. Už v jedenácté minutě se ujali šťastně vedení, když střelu Martina Horáčka Kubelka nedokázal lapit. Možná trochu "zaplavala", ale rozhodující byl efekt - 0:1. Další šance hosté nedotáhli díky nepřesné finální fázi a šance hostů zpacifikoval Stoupa.

 

Na drama zadělal Vokáček

I začátek druhého poločasu patřil hostům. Střela Jahody těsně minula vingl zásmucké brány. Po pár minutách se z levé strany řítil do vápna Kuba, přihrával Dědkovi, který zpětnou přihrávkou hledal Jahodu a jeho střela olízla břevno. Pak se dostali ke slovu i domácí, ale planý tlak přinesl jen brejk do otevřené obrany. Dědek zakombinoval s Jahodou a jeho střelu ztečovali obránci na rohový kop. Ten  přesně rozehrál Černý, Jan Uher se ukázkově "pověsil" do vzduchu a nekompromisní hlavičkou zvýšil na 0:2.

 

Zásmuky poté zapnuli na vyšší obrátky, prostřídali a to byl super tah. Zdeněk Vokáček byl na hřišti pár minut, když k němu propadl dlouhý trestný kop a prvním dotekem jej poslal za záda Stoupy - 1:2. V tu chvíli byli domácí na koni a tlačili se za vyrovnáním. Jenže otevírali obranu a hosté hrozili po rychlých kontrech. Hostům dělal velké problémy hlavně Brtník, který si umí pokrýt balón a většinou byl faulován. Následující standardky ale domácí využít nedokázali a tak byly větší šance k vidění na druhé straně.

 

Dědkovu hlavičku bravurně vyrazil Kubelka, pumelice Horáčka zatřásla břevnem, chybnou malou domů nedokázal Kubelka odkopnout a překvapený Vanta neproměnil další tutovku. V samém závěru zápasu posunul Jahoda na V.Kšírla, ten si dal zdánlivě dlouhý míč, ale dokázal jej stihnout na hrací ploše a ve skluzu poslal míč před branku, kde byl osamocený Miroslav Černý a uzavřel tak zápas - 1:3.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zásmuky
Václav Jindra, trenér: Nevíme, co s týmem udělat, jak ho nakopnout. Rozhodli jsme se, že tento zápas nebudu a povede to ze hřiště Martin Čapek. Martin si postavil i vlastní sestavu a čekali jsme, že to přinese nějaká pozitiva. Já bych chtěl pokračovat, ale musíme se v týdnu v klidu rozhodnout, jak dál. Čekají nás Břežany a to bychom se mohli chytnout.

SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: I když mají Zásmuky jen jeden bod, věděli jsme, že to nebude snadné utkání. Domácí chtěli přerušit dlouhou sérii bez bodů a naopak přerušit naši sérii vítězství. Zápas jsme začali aktivněji a zaslouženě šli do vedení. Měli jsme pak ještě několik příležitostí, ale vždy nás zklamala finální přihrávka. Ke konci poločasu se hra vyrovnala a zahrozili i domácí. Ale dobře chytající Stoupa vychytal poločasovou nulu. Ve druhé půli jsme se snažili zápas definitivně rozhodnout, bohužel jsme nebyli v koncovce přesní. Dali jsme druhou branku z rohu, kdy se do vzduchu pověsil Uher. Bohužel pár minut na to propadl míč v našem vápně k hráči Zásmuk a ten snížil na 1:2. Na konečných 1:3 jsme dali až v poslední minutě zápasu. Jsme velice rádi že se nám podařilo zvítězit i v derby, a že pokračujeme dále bez ztráty bodu.



Sestavy


TJ Sokol Zásmuky
Z. Kubelka [-] - L. Brtník [-] (34. A. Durňák [-] ) , M. Mašín [-] (59. V. Olah [-] ) , M. Čapek [-] , M. Kraus [-] , T. Borovička [-] , P. Benda [-] , J. Roth [-] (75. J. Derka [-] ) , O. Chábera [-] , M. Vondráček [-] (50. Z. Vokáček [-] ) , J. Lindner [-]

SK Bečváry
O. Stoupa [-] - J. Kšírl [-] (50. J. Čáslava [-] ) , J. Uher [-] , V. Kšírl [-] , O. Holub [-] - J. Dědek [-] , P. Kuba [-] , M. Horáček [-] , P. Jahoda [-] - J. Vanta [-] (84. V. Šmejkal [-] ) , M. Černý [-]

ŽK: 50. M. Mašín , 59. M. Kraus , 76. A. Durňák - 37. M. Horáček , 48. J. Kšírl .
Hráči zápasu: O. Stoupa , M. Černý .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Benák Petr - CARVAN Petr (N), ŠMEJKAL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.