2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 16:00

8.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bečváry Jestřábce téměř nic nedovolily


Branky


0

Tutovou šanci naproměnil ve čtvrté minutě Kureš a to bylo za strany Jestřabí Lhoty téměř vše. Domácí hráli zodpovědně dozadu a Miroslav Černý rozhodl dvěma góly již v prvním poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jestřábka nás asi pořádně prověří, bylo slyšet na hřišti před utkáním

A byla to pravda hned od začátku. Již v páté minutě prošel po levé straně Martínek, Stoupa proti němu vyběhl, ale Martínek našel přihrávkou na hranici šestnáctky Kureše. Jeho střelu do opuštěné brány ale vykopl Holub. Na druhé straně měl vyloženou příležitost Vanta, ale z malého čtverce mířil vedle. Postupem času přebírali otěže zápasu domácí a ve dvacáté minutě šli do vedení po hlavičce Miroslava Černého - 1:0. Bylo vidět, že se utkaly dvě nejpevnější obrany, protože šancí ke skórování bylo minimum. Přesto se domácí diváci před přestávkou dočkali ještě jedné branky. Po kombinaci na straně hřiště našla přihrávka připraveného Miroslava Černého, který uklidil míč "po Lafatovsku" za záda Herese - 2:0.

Bečváry už nepřipustily drama

I druhá polovina byla v režii vedoucího celku tabulky. Hosté se zřídka dostávali na soupeřovu polovinu a hlavně jejich akce byly zastavované domácí obranou daleko od Stoupovy brány. Jak se hosté více a více snažili jít do ofenzívy, otevírala se vzadu okénka. Horáček se snažil kombinovat středem, Jahoda s Kubou řádili po stranách a na jejich centry se snažili reagovat Vanta s Černým. Ale žádná z akcí nebyla dotažena do konce s gólovým efektem. V největší šanci se zjevil po "české uličce" od Černého Dědek, ale jeho kličku lapil Heres. Po krásné kombinaci po ose Černý - Horáček - Jahoda si posledně jmenovaný tváří v tvář hostujícímu gólmanovi míč dal "na dlouhou nohu".

 

Jestřábka hrozila v závěru po několika standardkách, ale domácí obrana dokázala míče odvracet. Největší "drama" tak přišlo po vyboxovaném míči Stoupou, který se postupně odrazil od dvou hráčů a doputoval do náruče domácího brankáře.



Ohlasy k zápasu


SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Prvních 10min nás soupeř zaskočil svou aktivní hrou, vypracoval si brankovou příležitost a náš stoper musel hasit na poslední chvíli na brankové čáře. Pak jsem začali hrát více s míčem my, byli jsme více v pohybu, vyhrávali více osobních soubojů a odměnou nám bylo poločasové vedení 2:0. Druhý poločas jsme zvládli podle našich představ. Nepustili jsme hosty už do žádné šance a naopak minimálně dvě stoprocentní jsme neproměnili. Většina zápasu se odehrávala na polovině soupeře a my s jistotou dokráčeli za dalšími body. Všichni hráči zaslouží pochvalu za kvalitní a zodpovědný výkon. Myslím, že se hrál dobrý fotbal, k čemuž přispěli také hosté i velmi dobrý výkon rozhodčího.

TJ Sokol Jestřabí Lhota
František Machurka, trenér: Bečváry byly prostě lepší, nám patřil jen úvod utkání. Šanci jsme zahodili a postupně jsme začali ztrácet půdu pod nohama. V kabině jsme se snažili to vyburcovat, ale neměli jsme na zvrat. Pokusili jsme se posílit útok, ale otevírali jsme okénka vzadu. V závěru jsme vybojovali jen několik standardek.



Sestavy


SK Bečváry
O. Stoupa [-] - O. Holub [-] , V. Kšírl [-] (81. L. Kubásek [-] ) , J. Kšírl [-] (70. J. Čáslava [-] ) , J. Uher [-] - M. Horáček [-] , J. Dědek [-] , P. Jahoda [-] (85. V. Šmejkal [-] ) , P. Kuba [-] - J. Vanta [-] , M. Černý [-]

TJ Sokol Jestřabí Lhota
O. Heres [-] - D. Záhora [-] (84. L. Soukup [-] ) , M. Klička [-] , L. Týma [-] , M. Skalický [-] - A. Krupka [-] , P. Kesner [-] , F. Krajíček [-] , P. Kureš [-] (46. M. Dohanič [-] ) - M. Mikeš [-] (75. T. Kubíček [-] ) , O. Martínek [-] (84. L. Týma [-] ) -

ŽK: 69. J. Vanta , 88. O. Holub - 66. P. Kesner , 71. D. Záhora .
Hráči zápasu: M. Černý - M. Skalický , M. Klička .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: UHER Jiří - ŠMEJKAL Pavel (N), MACHURKA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.