1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 16:00

8.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouřim obrala favorita o bod


Branky


0

Diváci se v utkání žádné branky ze hry nedočkali a tak musely rozhodnout pokutové kopy. V nich padlo celkem sedm střel do sítě a druhý bod si připsaly Jevany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrany kralovaly

"Musíme se obejít bez Jirky Kouly, kterému se narodila dcera", uvedl před utkáním domácí trenér Lahoda. Myslím ale, že domácí mají dostatečně kvalitní lavičku, aby ho dokázali nahradit. Od začátku zápasu se střídaly útoky na obou stranách. Proti Havránkovi dvakrát neuspěl Novák. Domácí se také dožadovali uznání gólu po rohovém kopu, kdy si ale nikdo nebyl jist, že míč přešel brankovou čáru. Na druhé straně zase Kouřimští reklamovali dva penaltové zákroky. První za faul na pronikajícího Macháčka a podruhé za stažení Holuba při snaze zakončit standardku. Ale píšťalka rozhodčího mlčela a tak se diváci gólu v prvním poločase nedočkali.

Neuznaná branka Kouřimi

A gólu se nedočkali ani v poločase druhém. Stále se hrál pěkný a kvalitní fotbal, ale na šance byl chudý. V závěru oba týmy pohrdly možností strhnout vítězství na svojí stranu. V pětasedmdesáté minutě postupoval sám na gólmana Popelka, ale Havránek ho vychytal. O pár minut později byl v podobné akci osamocen před Tolstikovem Snížek, ale gólman měl opět navrch. Jediná branka ze hry padla pět minut před koncem do domácí sítě. Ružinský si naskočil na centr z trestného kopu a zavěsil. Bohužel pro hosty odpískal rozhodčí ofsajd. Takže se dohrávalo stále za bezbrankového stavu a rozhodovat musely pokutové kopy.

 

Tolstikov třikrát úspěšný

Protože Oleksandr Tolstikov zmařil tři pokusy hostujících hráčů, získaly Jevany druhý bod z tohoto dramatického zápasu.



Ohlasy k zápasu


FC Jevany
Jan Lahoda, trenér: Od začátku zápasu se hrál velmi pohledný fotbal, kde obrany dominovaly nad útočníky. Kouřim se prezentovala velmi dobrým výkonem celého týmu a je vidět, že stoupá v tabulce přeboru vzhůru. Opět náš tým neproměnil tři velké šance a to nás stálo 3 body. Velmi nám scházel útočník Koula, kterému se narodila dcera a touto cestou mu celý tým blahopřeje. Divákům děkuji za vytvoření hezké atmosféry a hráčům děkuji za velmi dobrý výkon. Pokutové kopy jsou vždy velkou loterií a opět se ukázal náš brankář Tolstikov, který tři pokutové kopy zneškodnil.

TJ Kouřim
Martin Snížek, hrající trenér: Bod z Jevan bereme, zápas mohl skončit jak vítězstvím domácích, tak i našim. Hrála se spíše překopávaná, zápas byl plný osobních soubojů a faulů na obou stranách. Do vápen tak létal jeden nákop za druhým, ale žádný tým z toho nic nevytěžil. Pokud nepočítám náš neuznaný gól pět minut před koncem, z mého pohledu regulérní... Na druhou stranu domácí dvakrát netrefili prázdnou branku. Nevyužili také samostatný nájezd, stejně jako my. Musíme kluky pochválit, zápas jsme odbojovali a favorizovaným domácím jsme byli vyrovnaným soupeřem.



Sestavy


FC Jevany
O. Tolstikov [-] - J. Chaloupka [-] , R. Krejčík [-] , F. Jásek [-] , Z. Čechák [-] - M. Pacourek [-] , P. Krákora [-] , D. Končický [-] , J. Bečvařík [-] - T. Novák [-] (76. M. Šístek [-] ) , J. Popelka [-] -

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - M. Havránek [-] , T. Svoboda [-] , T. Novák [-] , J. Holub [-] - T. Ružinský [-] , O. Macháček [-] , P. Královský [-] , V. Bug [-] (63. Š. Jasenovský [-] ) - M. Snížek [-] , T. Dufek [-] (81. J. Charvát [-] ) -

Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.