Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 16:00

8.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Břežany nekladly žádný odpor


Branky


9. P. Benda , 11. L. Sobotka , 29. O. Chábera , 30. P. Benda , 56. O. Chábera (p.) , 60. O. Chábera , 62. J. Roth , 63. O. Chábera , 66. J. Roth , 71. M. Mašín , 80. J. Svoboda , 85. F. Jonáš
0

Pouze v deseti nastoupili hosté v Zásmukách a domácí tak dali hned od začátku najevo, kdo bude pánem na hřišti. Na začátku druhé půle byl navíc za zabránění cesty míče do sítě rukou další hráč hostí a Zásmučáci si udělali střelnici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté přijeli pouze v deseti hráčích

Dosavadní výsledky by mohly nasvědčovat, že se bude jednat o vyrovnané utkání o poslední místo v tabulce. Jenže v Břežanech mají velké problémy a k tomuto utkání se na hřiště postavilo jen deset statečných. Od začátku pak dávali domácí hráči najevo dominanci a tvořili si šanci za šancí. Snad jen díky nepřesnostem v zakončení či dobrých zákroků gólmana hostů se poločasové skóre vyšplhalo pouze na čtyřku.

Vraždění neviňátek

"Hlavně nám vyfoť výsledkovou tabuli, ať máme inspiraci pro budoucí zápasy", halekali diváci. Zásmuky se nadále valily před branku deptaného soupeře. Ale vstup do druhé půle byl lepší ze strany hostujících Břežan. Po trestném kopu dorážel Borovička, ale Kubelka byl na místě. Za chvilku na to vystihl Svoboda domácí rozehrávku, za obranu vyslal Slavíka, ale jeho zakončení opět pohlídal Kubelka.

 

To bylo ale ze strany hostů vše a zbytek dějství se odehrával před břežanskou bránou. Zvlášť když Karban rukou vyrazil míč letící do brány po technickém obloučku Mašína a byl vyloučen. Sice dle pravidel, ale za stavu na hřišti přísně. Nařízenou penaltu proměnil Ondřej Chábera. Další šance a akce nemá smysl nijak komentovat, protože hosté již nestíhali a domácí si dělali na hřišti co chtěli. A to i po prostřídání, kdy Jonáš pustil mezi nohama přihrávku na Vokáčka, ten mu míč z první vrátil a Filip Jonáš krásně zakončil. zrodil se tak rekordní výsledek a to domácí plno dalších šancí nevyužili. Příkladem budiž další pokutový kop, který zahrával brankář Kubelka, ale trefil jen do břevna.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zásmuky
Václav Jindra, trenér: Už na začátku utkání bylo vcelku jasné, jak se bude zápas odvíjet. Hosté nastoupili pouze v deseti a od prvích minut přicházela z naší strany šance za šancí. Poločas skončil ješte milosrdně. V druhém poločase navíc dostal hostující hráč červenou kartu, když chytil balón rukou na brankové čáře. To už pak byla jen otázka, na jakém čísle se zastaví konečné skóre. Jsme rádi za tři body. Teď už musíme koukat ale dopředu a připravit se na příští kolo.

SK Břežany II
Michal Pikner, hrající trenér: Už to došlo tak daleko, že nás bylo jen deset, takže to i na hřišti tak vypadalo. Ze hry jsme neměli vůbec nic a po vyloučení našeho hráče to bylo ještě horší. Díky několika zákrokům našeho brankáře a nemohoucnosti domácích útočníků jsme dostali "jen" 12 gólů. Dělali jsme ostudu v kraji a teď v tom plynule pokračujeme v okrese, ale máme, co jsme (ne)chtěli...



Sestavy


TJ Sokol Zásmuky
Z. Kubelka [-] - L. Sobotka [-] (23. M. Olšan [-] ) , M. Mašín [-] , M. Čapek [-] , M. Kraus [-] , T. Borovička [-] , P. Benda [-] (68. F. Jonáš [-] ) , J. Roth [-] , O. Chábera [-] (77. J. Svoboda [-] ) , M. Vondráček [-] , J. Lindner [-] (71. Z. Vokáček [-] )

SK Břežany II
J. Zeman [-] - D. Kolář [-] , M. Borovička [-] , M. Pikner [-] , D. Svoboda [-] , V. Pekárek [-] , M. Trejbal [-] , L. Stejskal [-] , K. Karban [-] , J. Slavík [-]

ŽK: 74. J. Slavík , 84. M. Pikner . ČK: 56. K. Karban .
Hráči zápasu: O. Chábera .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.