Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

9.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Bečváry si otevřely střelnici


Branky


82. V. Mišák (p.) - 15. V. Šmejkal , 22. M. Černý , 37. P. Jahoda , 43. P. Jahoda , 51. P. Jahoda , 60. P. Kuba , 64. J. Dědek , 74. P. Jahoda
0

Proti beznadějně posledním Břežanům si Bečvarečtí pohodlně zastříleli. Domácí korigovali až v posledních minutách. Čtyřmi góly se zaskvěl loňský kanonýr III. třídy, Petr Jahoda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třicet sedm let dělí nejstaršího a nejmladšího hráče Břežan

Situace Břežan není nijak růžová, ale mají obdiv snad všech, jak se s nastalým stavem perou. Nevzdávají žádný zápas a je vidět, že v jejich dresech nastupují solidní fotbalisté. Bohužel, dva hráči nad padesát let a dva naopak pod osmnáct - to není kádr pro celých devadesát minut zápasu okresního přeboru.

 

Na hřiště do Břežan tentokrát přijel vedoucí celek tabulky. Trenéři dali v brance šanci Huslíkovi, i v poli nastoupili od začátku hráči, kteří běžně v základním kádru nejsou. I tak již po patnácti minutách rozvlnili poprvé síť za zády domácího gólmana Kramera. Trefil se Vojtěch Šmějkal - 0:1. Přestože plynulost a přesnost hry trochu pokulhávala, dokázali si hosté do přestávky vypracovat pohodlný čtyřbrankový náskok.

Jahoda se prostřílel ke čtyřem gólům

I ve druhé půli byli hosté hladoví po brankách a přidali další čtyři. Za zmínku stojí čtyři úspěšné trefy Petra Jahody. Petr ovládl tabulku střelců loňského ročníku III. třídy a tentokrát prokázal své kanonýrské dispozice. Drobnou kaňkou může být obdrřená branka v závěru utkání, která pokazila nulu na kontě Bečvár. V domácím dresu ji zaznamenal z pokutového kopu Vojtěch Mišák a stanovil konečný výsledek zápasu - 1:8.

 

Po tomto utkání se tedy tabulkové statistiky nemění - Bečváry stále s plným počtem bodů a Břežany s nulou.



Ohlasy k zápasu


SK Břežany II
Michal Pikner, hrající trenér: Průběh hry v prvním poločase vůbec nenasvědčoval, že hraje tým, co ještě neztratil ani bod a beznadějně poslední tým tabulky. Byl jsem až zaskočen, kolik času jsme měli míč v držení a občas jsme měli i nějak náznak šance, ale bohužel jsme nic nedotáhli ke gólu. Naopak soupeř skoro každý útok proměnil a o poločase vedl 4-0. Druhá půle už byla z naší strany stejná jako v jiných zápasech, docházely nám síly a soupeř jednoduše skóroval. Děkuji všem klukům, hlavne těm starším, že nás doplnili, aby nás bylo aspoň jedenáct.

SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Do Břežan jsme si jeli pro povinné body, jak nám velelo postavení v tabulce. Věděli jsme, že nesmíme soupeře podcenit a musíme hrát zodpovědně i proti mužstvu, které ještě nemá ani bod. Bohužel se nám hra nedařila podle našich představ, i když výsledek je pro nás velmi příznivý. Břežany se sympaticky pokoušely hrát a neuchylovaly se jen na obranu a odkopávání míčů. Kvalita byla ale na naší straně a to se promítlo i do výsledku.



Sestavy


SK Břežany II
J. Kramer [-] - V. Mišák [-] , J. Bárta [-] , M. Baňka [-] , M. Borovička [-] , M. Pikner [-] , D. Svoboda [-] , V. Pekárek [-] , M. Trejbal [-] , J. Jedlička [-] , D. Kolář [-]

SK Bečváry
J. Huslík [-] - J. Čáslava [-] , O. Holub [-] (55. J. Kšírl [-] ) , L. Kubásek [-] , J. Uher [-] - V. Šmejkal [-] , P. Jahoda [-] , P. Kuba [-] , J. Dědek [-] - M. Černý [-] , J. Vanta [-] -

Hráči zápasu: P. Jahoda , P. Kuba .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Wolfram Pavel - KOLÁŘ Martin (N), ŠMEJKAL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.