3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

9.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí vedení udrželi


Branky


0

V prvním poločase se ujala Jestřábka vedení, které udržela až do konce. Na začátku druhé totiž vedení navýšila a dva slepené góly v závěru utkání už na vítězi nic nezměnily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Týmy se rozjížděly zvolna

Začátek utkání se odehrával ve volnějším tempu a ve zanmení vzájemného oťukávání. V první šanci se přibližně v patnácté minutě objevil domácí Krupka, který hlavičkoval z malého vápna, ale Kalinec reflexivně a s pomocí tyče dokázal zasáhnout. Tímto momentem se hra pro diváka zlepšila, ale vyložené šance nepřicházely. Oba gólmani si pečlivě hlídali svůj prostor. Branky se diváci dočkali ve třicáté druhé minutě. Martínek kombinoval s Kesnerem, ten posunul míč doleva na Aleše Krupku, který trefil míč placírkou pěkně k tyči - 1:0.

 

Chybný výkop znamenal dvoubrankové vedení

Začátek druhého poločasu hostům příliš nevyšel. Kalincův nepovedený výkop zachytil hlavou Martínek a Petr Kureš prokázal mazácký instinkt. Míč hned z první poslal obloučkem přes gólmana na oseckou bránu a trefil přesně - 2:0. Tento gól trochu hosty srazil a domácí měli menší převahu. Bohužel pro ně bez šancí a hlavně bez gólového efektu. Hosté ve snaze vybojovat body pozměnili sestavu, když Adamec šel až na hrot a Sixta do zálohy. Zlepšili kombinace a postupně začali Jestřábku přehrávat. Ale domácí obrana hosty stále do šancí nepouštěla. Až minutu před koncem Adamec přiklepl míč na Martina Koubka, který se nemýlil - 2:1.

 

Ale tato jiskřička velice brzy zhasla. Hned z protiútoku po pravé straně se z dvaceti metrů trefil přesně levačkou Ondřej Martínek - 3:1. Tento stav už vydržel a domácí si připsali do tabulky tři body.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jestřabí Lhota
František Machurka, trenér: Začátek zápasu byl takový rozpačitý, až postupně se začala hra zlepšovat. Měli jsme jednu velkou, ale Kalinec výborně zasáhl. Pak už to byly takoé pološance, kterých měl možná i víc Osek. Na začátku druhé jsme měli trochu štěstí, ale Kureš dokázal přesně využít špatného výkopu Kalince. Zhruba polovinu času jsme měli mírnou převahu, ale pak hosté přitlačili. Stopeři to zvládli na výbornou a když už jsme přece jen inkasovali, tak jsme si dvougólový náskok vzali hned zpátky. Jsou to pro nás důležité body.

FK Viktorie Velký Osek
Jiří Sodoma, trenér: Na hřišti Jestřabí Lhoty jsme podali solidní výkon, bohužel na body to nestačilo. Z mého pohledu se hrál vyrovnaný první poločas s minimem šancí. Když už si nějakou některé z mužstev vytvořilo, tak zasáhli brankáři. Přesto se domácí dostali do vedení. Nástup do druhého poločasu se nám vůbec nevydařil a soupeř své vedení hned po příchodu z kabin navýšil. Domácí byli od té doby lepším mužstvem ale bez větších šancí. Do nich jsme se bohužel příliš nedostávali ani my. Jiskřičku naděje jsme přesto vykřesali v 89.minutě Koubkem. Ta ale z následného protiútoku hned pohasla, když si vzal soupeř zpět své dvougólové vedení.



Sestavy


TJ Sokol Jestřabí Lhota
O. Heres [-] - F. Krajíček [-] (90. M. Dohanič [-] ) , D. Záhora [-] , A. Krupka [-] , M. Skalický [-] , M. Klička [-] , L. Týma [-] , O. Martínek [-] , M. Mikeš [-] , P. Kesner [-] , P. Kureš [-] (77. T. Kubíček [-] )

FK Viktorie Velký Osek
P. Kalinec [-] - A. Sixta [-] , J. Karban [-] , M. Černý [-] , M. Koška [-] (65. S. Karban [-] ) , M. Koubek [-] , D. Adamec [-] , L. Černý [-] , V. Bayer [-] (65. Š. Šmiřák [-] ) , P. Mašek [-] , J. Adamec [-]

ŽK: 70. P. Kureš , 76. P. Kesner - 52. L. Černý , 53. V. Bayer .
Hráči zápasu: M. Klička , O. Martínek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kvasnička Václav - MACHURKA František (N), HOVORKA Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.