2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 15:30

9.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby jak má být


Branky


0

Do Plaňan přijeli k utkání hráči nedalekých Libodřic. Podle průběhu první půle to vypadalo, že si odvezou pěkný ranec. Jenže domácí z mnoha šancí vykřesali pouze jednobrankový náskok. Ve druhém poločase se hosté hodně zlepšili a sahali po bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Festival zahozených šancí včetně penalty

Plaňany se v derby dvou nedalekých obcí obuly do svého soupeře s vervou. Hosté si častokrát pomohli za cenu faulu a Vinš měl dvakrát příležitost dobré pozice trestného kopu. Poprvé trefil břevno, podruhé tečovaný míč ve zdi lapil Kolář. Kolář se blýskl i včasným výběhem proti pronikajícímu Brecíkovi. Míč se stále častěji pohyboval na kopačkách domácích a po akci Brecíka volil T. Freund střelu, která šla nad bránu, místo přihrávky na zcela volného bráchu.

 

Gólu se dočkali diváci ve dvaadvacáté minutě. Tomáš Proskočil se prosadil v souboji s Novotným a hlavou po rohovém kopu poslal míč přesně k tyči - 1:0. A Proskočil byl při chuti. V další akci si narazil se Švehlou, ale rána letěla příliš vysoko. Poprvé se nesměle ozvali i hosté, ale přihrávku Sovy hlavou na Heverleho vystihl Hradecký. A znovu to hořelo v hostující obraně. M. Freund zakombinoval s Proskočilem, jeho přihrávku od lajny cpal do brány Brecík, ale Baško zakročil na brankové čáře.

 

Další šanci skórovat měli domácí po rychlém průniku M. Freunda, kterého ve vápně fauloval Baško. Jenže Proskočila vychytal penaltový mág Kolář. V další šanci se po přihrávce Proskočila před prázdnou bránou ocitli hned dva útočníci Plaňan, ale M. Freund poslal míč ve skluzu vedle brány. Hosté si v prvním poločase žádnou vážnou šanci nevytvořili a za zmínku stojí snad jen dvě střely Sovy a Škopka, které ale mířily mimo tyče.

Libodřice proházely sestavu a o hodně se zlepšily

Hned v úvodu druhé půle se dral mezi stopery Škopek, ale Hradecký včas vyběhl a míč mu sebral. Vzápětí zahrozili domácí, když střelu Švehlovu střelu šajtlí vyškrábl u tyče Kolář. Ale hosté byli v tuto chvíli aktivnější. Sova táhl rychlý průnik po levé straně a jeho prudkou přihrávku před bránu odvrátili obránci. Škopek střílí slabě a Hradecký chytá.

 

A potom již přišla gólová akce. Medlen si křikl o přihrávku, poslal do křídla Lukáše Pohanku, který napálil prudce míč před bránu a nejspíš s pomocí domácích obránců skončil balón v síti - 1:1. Vyrovnaný stav ale nevydržel dlouho. Domácí rychle rozehráli trestný kop, na něj si naběhl Brecík a zpětnou přihrávkou vyzval ke skórování Tomáše Proskočila - 2:1.

 

Hosté stále bojovali o šanci na nějaký bodík. Krásnou ránu vyslal "z první" Medlen, ale jeho jedovka těsně minula domácí bránu.Nečekanou střelu Kovaříka zase ukryl v rukavicích Hradecký. Na druhé straně nadvakrát chytil střelu T. Freunda Kolář a Kučerovu ránu zastavilo břevno, které se možná třese ještě teď. Poslední šanci na gól měl Kovařík, který důrazem obral o míč Baška, ale jeho střelu z pětadvaceti metrů tečovala obrana na roh.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Tomáš Kučera, trenér: První poločas jsme podali velmi dobrý výkon a sousedy z Libodřic jednoznačně přehráli. Bohužel z velkého množství šancí jsme dokázali skórovat pouze jednou. Naše nemohoucnost dokopnout míč do prázdné branky z malého vápna - několikrát či neproměněná penalta dokumentovaly naší "výbornou" střeleckou formu. Hosté se ve druhém poločase zlepšili a hra byla vyrovnaná. Jednou nás zachránil při dorážce z bezprostřední blízkosti brankář Hradecký. A trest za naše nevyužité šance přišel vzápětí. ... Po průniku Pohanky jsme si vstřelili vlastní branku. Za zmínku stojí naše druhé nastřelené břevno v zápase. Nakonec po průniku Brecíka dokázal Proskočil zakončit a vstřelit vítězný gól. Myslím, že nakonec naše zcela zasloužené vítězství, kdy hostům ublížila neúčast střelce Hrstky.

FK Libodřice
Lukáš Lanc, trenér: První půle byla katastrofa a měli jsme štěstí, že jsme dostali jen jeden. Byli jsme zralí na pět... Do druhé jsem to trochu přeházel a podařilo se srovnat. Bohužel to bylo vše. Sice nám chyběl Hrstka z pracovních důvodů, ale nevím, jestli by to bylo něco platné. Chtěli jsme tu bodovat, protože teď nás čekají čtyři těžké zápasy. Byli jsme ale horší a Plaňany vyhrály zaslouženě.



Sestavy


TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - J. Kozdera [-] , M. Češner [-] (63. J. Pilař [-] ) , T. Freund [-] (89. T. Kučera [-] ) , M. Freund [-] , M. Švehla [-] , P. Brecík [-] , M. Vinš [-] , A. Kučera [-] , T. Proskočil [-] , P. Břichnáč [-]

FK Libodřice
M. Kolář [-] - A. Baško [-] , R. Medlen [-] , M. Šudy [-] - P. Novotný [-] , P. Heverle [-] , L. Pohanka [-] , J. Kovařík [-] , M. Hovorka [-] (46. F. Šafránek [-] ) , P. Sova [-] - P. Škopek [-]

ŽK: 39. A. Baško , 57. F. Šafránek , 57. P. Sova , 84. P. Škopek .
Hráči zápasu: M. Hradecký , M. Vinš - M. Kolář .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Nepovím František - FREUND Karel (N), NĚMEC Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.