Nučice otočily zápas v posledních dvaceti minutách


Branky


55. F. Kubalík , 69. P. Bradáč , 85. M. Šulc - 33. J. Vedral (vl.) , 56. L. Kahoun
0

Konárovice odcestovaly k utkání do dalekých Nučic a téměř sedmdesát minut vedly. Dvacet minut před koncem domácí srovnali a v pětaosmdesáté dokázali získat všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nuda v Nučicích

Konárovice namlsané třemi výhrami v posledních třech kolech a proti nim domácí Nučice, které naopak tři kola nevyhrály. Hosté byli také podle toho častěji u míče, domácí se na těžkém terénu snažili využívat hlavně brejkových akcí. Bohužel se jim nedařilo tyto akce dotáhnout k nebezpečné střele s výjimkou jedné, kterou ale nedokázali zužitkovat. Naopak hosté ze své herní převahy dokázali vytěžit jediný gól, který si nešťastně dal do vlastní brány Jan Vedral - 0:1. Domácí trenéři tak měli o přestávce o čem přemýšlet.

 

Výborné střídání v domácích dresech

A něco vymysleli - ze hry stáhli Stankeho a Součka a na plac se podívali Nanko s Bradáčem. Tyto změny prospěly hernímu projevu domácích a už po deseti minutách se mohli radovat, když Filip Kubalík srovnal skóre - 1:1. Jenže radost jim vydržela jen minutu. Obrana chybovala, nestačila včas odkopnout míč do bezpečí a Lukáš Kahoun překonal podruhé Krutského - 1:2. Domácí borci ale postupně získávali územní převahu a byli odměněni nádhernou trefou Petra Bradáče - 2:2. Do konce zápasu zbývalo zhruba dvacet minut a kombinace domácích donutily hosty zatáhnout se před vlastní branku. Odměněni za to byli pět minut před koncem, kdy po faulu na nučického forwarda proměnil penaltu Marek Šulc - 3:2. Tři body tak po vyrovnaném průběhu zůstaly v Nučicích.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Jan Hodík, asistent trenéra: První poločas jsme byli nepřesní a nedůrazní, soupeř byl lepší po herní stránce, neproměnili jsme samostatný únik na branku. Ve druhém poločase přišla herní změna ve prospěch našeho mužstva, naší převahu jsme vystupňovali v 85.minutě, kdy byl jasný faul na našeho útočníka a penaltu proměnil Marek Šulc. Zbytek zápasu jsme si už pohlídali. Jsme rádi za tři body, které jsme nutně potřebovali.

TJ SK Konárovice
Petr Jandák, trenér: Na velmi podmočeném terénu, to nemohl být pohledný fotbal. První poločas jsme měli více ze hry a soupeř hrozil jen z brejků. Bohužel pro nás jsme z toho vytěžili jen jednobrankový náskok. Do druhého jsme šli s tím nedostat gól a nějaký přidat. Jenže domácí měli dobré střídání a začali hrát kombinačně lepší fotbal. My jsme se zatáhli a zbytečně inkasovali. Myslím, že to byl zápas vhodný remíze, ale bohužel venku Konárovice nedělají body. Prohra byla pro nás krutá. Musíme jít dál a doma vyhrávat.



Počet diváků: 85.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.