6:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

10.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabený Osek byl bez šancí


Branky


5. P. Kuba , 33. P. Kuba , 36. P. Jahoda , 55. M. Horáček , 61. P. Jahoda , 68. P. Jahoda
0

Trosky kádru Oseka přijely na hřiště vedoucího celku tabulky a odvezly si šest gólů. Navíc se jim zranil gólman Kalinec. Pět gólů domácích dali Petrové, mezi ně se vklíníl s jednou brankou Martin.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka Bečvár přinesla klid

"Od rána počítám jenom omluvenky", posteskl si před utkáním trenér Oseka, Martin Koška. Do základu tak musel nastoupit i jeho trenérský kolega. Od začátku zápasu nebylo pochyb, kdo bude brát tři body, zvlášť když se už po pěti minutách hry zapsal mezi střelce Petr Kuba - 1:0. Na další gól se čekalo půl hodiny, přestože míč byl často v držení domácího týmu. Ke konci poločasu přidal svůj druhý gól Petr Kuba - 2:0 a na poločasových 3:0 zvýšil Petr Jahoda, který navíc v samém závěru neproměnil pokutový kop.

 

Do branky musel Jiří Sodoma

Začátek druhé půle patřil Oseckým a hlavně Koškovi. Nejprve se prodral po brankové čáře a jeho střílený centr ukryl v náruči Stoupa. Podruhé se dostal k míči, který propadl za obranu domácích, ale situaci řešil zbrkle střelou nad bránu.

 

Po pár minutách druhého poločasu musel vystřídat brankář Kalinec: "Bolí mě ruka, nemohu pořádně hýbat prsty". Do branky se posunul Jiří Sodoma a hned po dou minutách poprvé kapituloval. Černý našel před brankou volného Martina Horáčka, který s pomocí teče hostujících obránců dostal míč do sítě - 4:0.

 

Domácí se nadechli k mohutnému náporu a šance střídala šanci. Centrovaný míč Vanty našel Čáslavu, který sám před gólmanem mířil vedle. O chvilku později obral Čáslava o míč L. Černého, postupoval sám na bránu, ale váhal a váhal až o míč přišel. Hosté jej bohužel pro ně odkopli přímo k Petrovi Jahodovi, který se z vápna nemýlil - 5:0. Za několik okamžiků se opakovalo něco podobného. Horáček se prokličkoval do šestnáctky, míč posunul na Černého, jehož střela se odrazila zpět na hranici velkého čtverce a Petr Jahoda vymetl pavouky z šibenice - 6:0.

 

Po tomto gólu tempo hry značně opadlo. Viktorka zahrozila po chybném rozehrání Stoupy, ale střela letěla vysoko nad a na druhé straně neuspěl Černý.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Přijelo k nám mužstvo z opačného pólu tabulky a my jsme chtěli prodloužit naši sérii vítězství. Do vedení jsme se dostali již ve 5. minutě zápasu, ale dlouho se nám nedařilo vstřelit druhou branku, která by nás uklidnila. Ale do poločasu jsme stihli přidat ještě dva góly a poločas zakončili neproměněnou penaltou. Ale i tak nám tříbrankové vedení dalo klid a jistotu, že body zůstanou doma. Soupeř neměl na to už zápas otočit a my přidali ještě další tři branky a vylepšili si tak skóre. A to ještě některé šance zůstaly neproměněny. Myslím, že Osek nepřijel v nejsilnější sestavě, čekal jsem vyrovnanější zápas. Ale nás hlavně těší, že dál pokračuje naše "spanilá jízda" okresním přeborem.

FK Viktorie Velký Osek
Jiří Sodoma, trenér: Dnes budu stručný. Bez šesti hráčů základní sestavy jsme v Bečvárech neměli sebemenší šanci. Soupeř byl po celý zápas lepší, což vyjádřil i brankově. Více asi nemá tento zápas cenu komentovat.



Sestavy


SK Bečváry
O. Stoupa [-] - O. Holub [-] , J. Kšírl [-] (70. V. Šmejkal [-] ) , V. Kšírl [-] (62. L. Kubásek [-] ) , J. Uher [-] - M. Horáček [-] , J. Čáslava [-] , P. Jahoda [-] , P. Kuba [-] - J. Vanta [-] , M. Černý [-] -

FK Viktorie Velký Osek
P. Kalinec [-] (50. M. Karban [-] ) - M. Munzar [-] , Š. Šmiřák [-] , L. Černý [-] , M. Černý [-] - A. Sixta [-] , J. Karban [-] , S. Karban [-] , J. From [-] - J. Sodoma [-] , M. Koška [-] -

ŽK: 44. P. Kalinec .
Hráči zápasu: P. Jahoda , P. Kuba .
Počet diváků: 41. Rozhodčí: Kosina Ladislav - ŠMEJKAL Pavel (N), HOŠEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.