0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

10.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petr Kureš zařídil výhru


Branky


0

Dnes mají asi Petrové střelecký den. I na hřišti v Libodřicích se trefil Petr ... Kureš a dvěma góly zařídil výhru Jestřábky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sova musel střídat pro zranění

Oba týmy by rády získaly body. "Jestřábka je připravená, jsme komplet", hlásil trenér František Machurka. Naproti tomu domácí lodivod, Lukáš Lanc, poupravil sestavu: "Škopu dáváme dopředu, aby se pokusil vyhrávat hlavičkové souboje pro Hrstku".

 

Hned v úvodu se dostal do dobré střelecké pozice Krajíček, ale snažil se přihrát na lépe postaveného Kureše, který ale byl v ofsajdu. Hosté byli v úvodu zápasu pohyblivější a lépe kombinovali, domácí se snažili využít rychlých náběhů. Další akci hostů po rychlém úniku hasil odkopem Baško. Po dalším bleskovém přesunutí hry před branku Koláře střílel Kesner těsně mimo. Pak trošku více přitlačili domácí a obléhali hostující branku. Bohužel se nedostávali k přesné střelbě.

 

Diváci sledovali zajímavý zápas, kdy se hrrálo chvilku u jedné brány, za chvíli u druhé. Martínek pálil z úhlu mimo, Kovařík střílel přímo do náruče Málka. Ve dvacáté minutě to hořelo u brány domácích. Nejprve si krásně navedl míč Mikeš a jeho jedovatou ránu k tyči vytáhl výborně Kolář na roh. Ten hosté rychle rozehráli a Kesnerovo technické zakončení odvrátil Baško.

 

Na druhé straně táhl akci v přečíslení 3 - 2 Medlen, ale prováhal správný moment pro přihrávku. Hned potom musel pro zranění střídat domácí Sova: "Nějak mě tahá zezadu ve stehně, nejde to." To bylo pro domácí velké oslabení středu pole. Přesto se domácí dostali do největší šance první půle. Baško z trestného kopu našel hlavu volného Hrstky, ale míč mířil nad bránu. Ale pak už kralovali do konce poločasu hráči Jestřábky. Střelu aktivního Krajíčka srazil domácí obránce a po faulu Baška na Krajíčka o pár minutek později měli hosté možnost přímého kopu z výhodné vzdálenosti. Petr Kureš míč nasměroval přímo do šibenice - 0:1. V další šanci byl po kombinaci Mikeš, ale Kolář míč stačil nohou vykopnout. V poslední šanci chytá Kolář míč z trestného kopu po faulu na Mikeše.

Otevřený fotbal na obě strany

Domácí do druhého poločasu přidali na důrazu a hru trochu zjednodušili. Vyložených šancí ovšem bylo jako šafránu. Rozhodující okamžik přišel těsně před sedmdesátou minutou. Hrstka se vydal do sólové akce, pronikl do šestnáctky a tváří v tvář Málkovi neuspěl, ačkoliv mohl ještě přihrát před prázdnou bránu Pohankovi. Málek rychle rozehrál, po straně utekl Krajíček a před bránou našel úplně volného Petra Kureše, který si dovedl poradit - 0:2. V závěru si hosté vypracovali podobnou šanci, kdy po levé straně pláchl Kubíček, přihrál před bránu Krajíčkovi, který ale míč "na dlouhou nohu" poslal mimo tyče. Domácí Kovařík zase poslal střelu přímo do gólmana.

 



Ohlasy k zápasu


FK Libodřice
Lukáš Lanc, trenér: Zápas byl z naší strany špatný, vázne nám přihrávka. Ze začátku soutěže jsme hráli pěkně a teď jakoby se to vytratilo. Jestřábka byla lepší, fotbalovější, pohyblivější. Do slova a do písmene se potvrdilo "nedáš - dostaneš", když Hrstka neproměnil a snad za patnáct vteřin to bylo 0:2. Navíc nám citelně chyběl Sova, který dokáže míč přidržet a rozehrát. Měli jsme nahráno, ale teď máme těžké soupeře a pokud nebudeme bodovat, tak můžeme mít před zimou starosti.

TJ Sokol Jestřabí Lhota
František Machurka, trenér: V prvním poločase neměl náš brankář příliš práce, na druhé straně Kolář chytal výborně. Šli jsme do těsného vedení po vydařené Kurešově střele. V druhé domácí přidali a šance byly na obou stranách. Mohlo to být klidně 1:1, ale gól jsme dali my a bylo 0:2. Těší nás tři body, protože teď budeme mít doma těžkého soupeře, Jevany.



Sestavy


FK Libodřice
M. Kolář [-] - D. Oliva [-] , R. Medlen [-] , M. Šudy [-] , A. Baško [-] - P. Heverle [-] , L. Pohanka [-] , J. Kovařík [-] , P. Sova [-] (26. M. Hovorka [-] ) - P. Škopek [-] , M. Hrstka [-] -

TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Málek [-] - M. Skalický [-] , L. Týma [-] , M. Klička [-] , D. Záhora [-] - F. Krajíček [-] , P. Kesner [-] , O. Martínek [-] , P. Kureš [-] (76. T. Kubíček [-] ) - A. Krupka [-] , M. Mikeš [-] -

ŽK: 63. L. Pohanka , 75. D. Oliva .
Hráči zápasu: M. Kolář - L. Týma , M. Klička .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Bláha Milan - NĚMEC Ladislav (N), MACHURKA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.