2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:30

10.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jevany se obávaly o výsledek až do konce


Branky


1

Jevany se v prvním poločase dostaly dvěma góly v začátku a na konci do dvoubrankového vedení. Hosté ale v druhé půli dokázali snížit a domácí se až do konce museli obávat o výsledek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zranění donutilo odstoupit gólmana Hradeckého

Domácí hráči vlétli do utkání velice aktivně a již v osmé minutě se trefil do sítě Jiří Koula - 1:0. Pak se ovšem brankově dlouho nic nedělo. Jevanští si udržovali mírnou převahu, hosté využívali každé příležitosti k ohrožení Tolstikovovy brány, ale góly nepřicházely. I proto že obrany včetně brankářů byly pozorné. Bohužel při jednom zákroku v souboji s Koulou se zranil hostující brankář Michal Hradecký a musel střídat. Rukavice si navlékl Tomáš Freund a místo něj do pole naskočil Adam Kučera. Obraz hry toto oslabení ale příliš nezměnilo a T. Freund kapituloval až těsně před přestávkou po krásném lobu Davida Končického - 2:0. V samotném závěru si ještě hostující obrana nešťastně nastřelila tyč vlastní brány.

 

Hra domácího týmu upadla do bídy

Do druhého poločasu nenaskočil v dresu Jevan také zdravotně indisponovaný Jiří Koula. Možná to, či možná ukolébání výsledkem způsobilo, že se hra domácích nedařila. Jevany byly bezzubé v útoku a dávaly čím dál více prostoru pro útočné manévry hostujících hráčů. Bohužel pro ně, snížení stavu zařídil po sólové akci Pavol Brecík - 2:1, ale další gólovky proměnit nedokázali, protože proti byl výborný Tolstikov. Vychytal hlavičku Proskočila i dorážku Švehly. Tři body tak zůstávají v Jevanech, které nadále stíhají vedoucí Bečváry. Plaňany jsou po tomto kole jedenácté.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Jevany
Jan Lahoda, trenér: Nedělní domácí zápas s týmem Plaňan jsme začali velmi dobře a brzy se trefil kanonýr Koula. Dále jsme měli mírnou převahu, ale soupeř využíval každé naše zaváhání k brejkům. Naše obrana pracovala velmi dobře. V 25. minutě po nezaviněném střetu s Koulou se zranil hostující brankář. Bohužel jsme tuto skutečnost nedokázali využít. Až v závěru Končický krásným lobem upravil na poločasových 2:0. Do druhého poločasu jsme museli střídat zraněného Koulu, naše útočná aktivita začala být bezzubá a hosté v 72. minutě zaslouženě snížili na 2:1. Další dvě velké šance hostů skvěle vychytal Tolstikov. A tak jsme zápas dotáhli do vítězného konce. Nutno dodat, že druhý poločas jsme odehráli opravdu špatně.

TJ Sokol Plaňany
Tomáš Kučera, trenér a poeta: Krásný den byl v Jevanech, obě mužstva krása, kdo vyhrál je zcela jasné, domácí tým jásá. Fotbal celkem vyrovnaný, bez brankáře těžko hrát, odjeli jsme bez tří bodů, nebudu však příliš lát. Myslím, že jsme hráli prim, domácí jsme trápili, dosti veršů o dnešku, za týden se uvidí.



Sestavy


FC Jevany
O. Tolstikov [-] - Z. Čechák [-] , F. Jásek [-] , R. Krejčík [-] , J. Chaloupka [-] - D. Hejdák [-] , P. Krákora [-] , D. Končický [-] , J. Bečvařík [-] - J. Popelka [-] (88. M. Moravec [-] ) , J. Koula [-] (46. M. Pacourek [-] ) -

TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - M. Češner [-] (77. A. Kučera [-] ) , M. Freund [-] , M. Vinš [-] , P. Břichnáč [-] - P. Brecík [-] , M. Švehla [-] , J. Kozdera [-] , T. Freund [-] - J. Pilař [-] , T. Proskočil [-] -

ŽK: 71. M. Freund , 72. J. Kozdera .
Hráči zápasu: O. Tolstikov , Z. Čechák , J. Chaloupka - T. Freund .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 11. 2016 13:16
Děkuji za poetu