Zápas rozhodly standardky


Branky


0

Po remízovém prvním poločase dvakrát udeřili hosté po rohových kopech. Domácí stačili jen snížit a více se jim už nepovedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Marek Šulc neproměnil pokutový kop

Trenér hostujícího týmu si před utkáním postěžoval: "Zase tady máme kádr z poloviny béčkový. Musíme to zkusit ubojovat srdíčkem." A že by pro hosty mohl být zápas složitý se ukázalo již ve čtvrté minutě, kdy po neúspěšném pokusu o vystavení do ofsajdu byl na konci kombinační akce Ondřej Chábera a nekompromisně zavěsil - 1:0.

 

Hosty ale rychlá branka nepoložila a po celý poločas se hrál vyrovnaný fotbal s množstvím nepřesností. Nučičtí hráči zaměstnali Staše v brance domácích, který tentokrát dostal přednost před Kubelkou, několika centry. Nebezpečná mohla být střela Bradáče, ale mířila daleko mimo. Centrovaný míč Nanka na přední tyči poslal mimo branku Galler.

 

Po půlhodině hry přišli ke slovu i domácí. Předvedli krásnou kombinaci, ale také neskončila brankou. Roth poslal přihrávku na Cháberu, ten z první vyslal před branku Bendu, ale jeho střelu ve vyložené pozici dokázali obránci zblokovat. Technická střela Rotha těsně minula šibenici Krutského brány a po centru netrefil dobře míč na malém vápně Durňák.

 

Závěr poločasu zase patřil hostům. Nevšímal přehrál v souboji Olšana, centrem našel na malém vápně Filipa Kubalíka, který poslal míč mezi nohama Krutského do sítě - 1:1. Za dvě minuty mohlo být na straně hostů veseleji. Vondráček v souboji fauloval v rohu šestnáctky Kubalíka, ale míč z penalty poslal Šulc nad bránu. V poslední minutě druhé půle si na oblouček za obranu krásně naběhl Olšan, ale z voleje mířil přímo do rukavic Krutského.

 

 

Nučice udeřily po rohových kopech

Oba týmy se v druhém poločase snažily otočit skóre ve svůj prospěch. Opticky měli asi více ze hry hosté, ale střela Bradáče byla zblokována, střela Gallera mířila nad a rána Kubalíka trefila jen záda Nováka. Na druhé straně se gólově prosadil po centru Durňák, ale rozhodčí pískal útočný faul na brankáře a střela Chábery po náhodném odrazu míče skončila vedle Krutského svatyně.

 

Akce, která volala po brance se odehrála před zásmuckou bránou. Centrovaný míč sklepl hlavou Kubalík na nabíhajícího Nováka, jehož jedovatou střelu k tyči vytáhl Staš výborným zákrokem na rohový kop. Z něj posadil Šulc míč přesně na hlavu Filipa Kubalíka a ten se nemýlil - 1:2.

 

Domácí museli zabrat. Jenže míč na přední tyč vystrčil Krutský mimo tyče a hlavička Durňáka skončila nad břevnem. Hned po výkopu provedli hosté rychlý kontr, ale míč byl sražen na další rohový kop. Tentokrát Šulc našel na přední tyči Jana Vedrala, který se natlačil před Čapka a zavěsil - 1:3.

 

Za dvě minuty se domácím podařilo šťastně snížit, když míč z rohu velkého čtverce tečoval Jan Derka - 2:3. Ve finiši druhé půle mohli domácí ještě vyrovnat, ale po rychlém protiútoku si dal míč daleko od nohy Roth a Hurtík mu jej stačil ukopnout na roh. Z něj se snažil Olšan v pádu hlavou, ale na míč nedosáhl přesně. I hosté měli šanci na definitivní rozhodnutí, ale pojistku nepřidali. Míč, který po centru vypadl Stašovi k nohám Stankeho skončil vedle a přečíslení 3 - 1 řešil Nanko samostatně a netrefil bránu.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zásmuky
Václav Jindra, trenér: Nemá cenu se pouštět do nějakého velkého hodnocení, protože bych se jen opakoval. Hrálo se ne zrovna pohledné utkání na těžkém terénu. Herně bych řekl vyrovnané. Hosté dokázali své příležitosti proměňovat, my ne. Z tohoto pohledu vyhráli zaslouženě. Navíc neproměnili na konci prvního poločasu pokutový kop.

TJ Nučice
Jan Hodík, asistent trenéra: V prvním poločase jsme brzy prohrávali 1:0 po dobré kombinaci domácích. Po vyrovnsné hře první půle se nám podařilo vyrovnat a navíc jsme nevyužili pokutový kop. Ve druhém poločase jsme byli lepším mužstvem po celý poločas a po rohových kopech jsme šli do vedení 1:3. Za dvě minuty nám propadl míč z rohu vápna přes několik hráčů a zapadl do branky. Závěr zápasu jsme si už pohlídali. Jsem rád, že jsme získali tři body a zvítězili.



Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.