2:1p.
(0:1)
22. O. Holub
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

11.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bečváry ztratily první body


Branky


0

Po remíze a následných pokutových kopech došlo k první ztrátě bodů pro vedoucí celek tabulky, SK Bečváry. Hosté šli do vedení v první půli, ale domácí dokázali sedm minut před koncem skóre srovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mírná převaha hostů vyústila v jednobrankový náskok

Bečvárům sice chyběli dvě opory stabilní obrany, ale přesto zahájily utkání aktivně. Domácí tým byl na rozdíl od soupeře kompletní, bohužel v prvním poločase nestíhali. Hosté z této mírné převahy ale dokázali vytěžit jen jednobrankový náskok. Střelu Jahody gólman Douděra pouze vyrazil a k dorážce byl nejrychleji připraven Ondřej Holub - 0:1. Více už se toho v prvním poločase nestalo, domácí prozatím nechávali Stoupu v bráně Bečvár v klidu.

 

 

Roman Tlučhoř vystřelil penaltové prodloužení

Hosté už ve druhém poločase tolik nestíhali a pomalu přepouštěli aktivitu domácím borcům. Branku Douděry ohrožovali minimálně, přesto se dočkali druhého gólu, který vsítil Jahoda. Jenže po dohodě hlavního rozhodčího s pomezním nebyl uznán pro ofsajd. Navíc Dědek nastřelil břevno krakovanské brány. Z minima šancí mohli vytěžit maximum, ale nevyšlo to.

 

Na druhé straně se domácí snažili ohrožovat bečvareckou bránu, ale jednalo se spíše o nedotažené akce. Věříš ve skluzu nedosáhl na prudký přízemní centr. Stoupa byl nakonec stejně jako Douděra překonán dvakrát. Nejprve Antoš v samostatném průniku hostujícího brankáře prostřelil, ale míč putující do brány stačili hosté ukopnout. Sedm minut před koncem už bylo srovnáno, když na centr ze standardní situace si naskočil na přední tyči Roman Tlučhoř a usměrnil míč do sítě - 1:1. Utkání tak pokračovalo penaltovým rozstřelem.

 

Jedenáct z dvanácti bylo úspěšných

Prvních pět sérií bylo stoprocentních, všichni trefovali do sítě. Rozhodla šestá série, kdy hostující Dědek trefil pouze břevno. Domácí tak vedoucímu týmu sebrali dva body.

 

první poločas lepší oni, druhý my. Střela vyražená, dorážka - 0:1. Měli jsme i šance ve druhé, ale vyrovnání až 7 min před koncem. Antoš šance sám na G, překonal, ale obránce vykopl, dva závary, Věříš ve skluzu nedosáhl, kolektivní výkon, konečně jsme se sešli v kompletní sestavě a měli k dispozici to nejsilnější



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Vlastimil Chlád, trenér: V první půli byli lepší hosté a šli zaslouženě do vedení, když jsme pozdě reagovali na dorážku. Ve druhé jsme zase měli více ze hry my, ale podařilo se nám vyrovnat až téměř na konci, když jednu šanci vykopávali hostující obránci z brankové lajny. V penaltách jsme měli více štěstí. Byl to z naší strany výborný, kolektivní výkon, kdy jsme snad poprvé v sezóně mohli použít to nejsilnější, co máme.

SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Zápas v Krakovanech byl pro nás velmi těžký, na domácích bylo vidět, jak moc chtějí být první, kdo nás připraví o body. První poločas jsme byli herně o něco lepší a zúročili jsme to brankou na 1:0. Druhá půle se nám herně tolik nedařila, ale i v ní jsme byli blízko druhého gólu. Dokonce jsme ho i dali, ale po dohodě rozhodčích nám nebyl uznán pro ofsajd. Nastřelili jsme ještě břevno. Ale i domácí měli stoprocentní šanci a my vykopávali z brankové čáry. Bohužel v samém závěru jsme si nepohlídali jednu standardní situaci a domácí hráč v náběhu usměrnil míč do sítě. V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější domácí. Krakovany byly určitě "nejhladovější" tým, se kterým jsme dosud hráli. Hráli velmi důrazně a tvrdě a to nám dělalo problémy. Naše hráče zápas bolel. Ztráta bodů nás mrzí, ale remíza je asi spravedlivá.



Sestavy


TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - L. Jelínek [-] , S. Šindelář [-] (82. V. Novotný [-] ) , M. Kutil [-] , L. Neruda [-] - R. Tlučhoř [-] , M. Věříš [-] , O. Louda [-] , L. Tlučhoř [-] (58. A. Dostál [-] ) - T. Sixta [-] , J. Antoš [-] -

SK Bečváry
O. Stoupa [-] - O. Holub [-] , P. Kuba [-] , V. Kšírl [-] , L. Kubásek [-] - J. Dědek [-] , P. Jahoda [-] , J. Čáslava [-] , M. Horáček [-] - M. Černý [-] , J. Vanta [-]

ŽK: 20. R. Tlučhoř , 37. J. Antoš , 59. M. Kutil - 41. L. Kubásek .
Hráči zápasu: V. Kšírl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PAŘEZ Radek - KUBIČEK Luboš (N), ŠMEJKAL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.