Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

11.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žiželice rozhodly v poslední půlhodině


Branky


0

Rychlá branka Davida Živného dávala tušit jednoznačný zápas. Jenže hosté vzápětí vyrovnali a na další góly čekali diváci téměř hodinu. Pak už se ale trefovali jen domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali za tři minuty vyrovnat

Konárovičtí přijeli na hřiště nováčka Žiželic s respektem, ale ne se strachem. Snažili se pozorně bránit útočné kombinace domácích. Ale hrubka hostující obrany hned v páté minutě poslala do sóla Davida Živného, který neměl se zakončením problém - 1:0. Ale hostujícímu celku se podařilo vzápětí vyrovnat skóre. Kombinační akcí se dostali až do šestnáctky, kde R. Pokorný našel skvělou přihrávkou úplně volného Miloše Černíka - 1:1. Na podzimním terénu se nehrál moc záživný fotbal, domácí se snažili o kombinace, hosté spoléhali na rychlé protiútoky. Bohuže pro ně, akce M. Černíka volala po gólu, ale Černík se snažil přihrávkou najít ještě dalšího spoluhráče a nezakončoval sám. Proto se soupeři do kabin rozešli za nerozhodného stavu.

 

Kanonáda v poslední půlhodině

Domácí lodivod v poločase stáhnul ze hřiště Fořta a Matějku, které nahradili Novotný a Schánel. Nejspíš to byl správný krok, protože hra domácího celku se zrychlila a hlavně začala být efektivní. Prvních patnáct minut na rozehrání a potom střelecké hody. Jak se postupně trefovali do sítě Aleš Schánel, dvakrát Ondřej Lekeš a David Živný, tak hosté pomalu uvadali. Nestíhali pokrývat žiželickou ofenzívu a zaslouženě prohráli. Žiželický nováček tak nadále drží třetí příčku, Konárkám patří desáté místo.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Žiželice
Jiří Kuzma Novotný, trenér: Zápas se hrál za solidního podzimního počasí, kde terén je již těžký a dal se očekávat spíše bojovný fotbal, než rychlý a technický. A to se naplnilo. V páté minutě jsme otevřeli skóre, nicméně opět se potvrdil náš nešvar, kdy vzápětí branku obdržíme. A tak v minutě osmé soupeř srovnal na 1:1 a tento výsledek vydržel až do poločasu. K vidění nebyl kdovíjaký fotbal, ale spíše taková nakopávaná. Soupeř bojoval, občas i zahrozil z protiútoku a my se marně bez nápadu snažili dobýt branku hostujícího mužstva. O poločase došlo ke dvou střídáním, za účelem oživení hry. To se dle konečného výsledku nejspíš povedlo, ale řekl bych že soupeř si „bůra" nezasloužil. Odehráli jsme z pohledu diváka ne moc pohledné utkání, skoro bych ho řadil výkonem jako jedno z nejhorších. Ale výsledek byl pro nás přívětivý a i zasloužený, takže jsme v tomhle směru spokojeni.

TJ SK Konárovice
Petr Jandák, hrající trenér: Přijeli jsme k nováčkovi soutěže, kterému se daří hrát útočný fotbal. Podle toho jsme se připravili a musím říct, že se nám to z poloviny podařilo. První poločas jsme zaskočili soupeře a nepustili ho do větších šancí. Bohužel jen na začátku jsme udělali hrubou chybu v obraně, ale následně z rozehrávky jsme po kombinaci vyrovnali. Bohužel nás trápí dlouhodobě koncovka. Z velkého vápna neumíme vystřelit. Proto jsme první poločas ukončili remízou. Do druhého jsme šli s obavou, co na nás domácí vymyslí a obavy byly na místě. Domácí nás rozběhali a hlavně proměňovali své protiútoky. Po obdržení druhého gólu jsme jako obvykle zápas vzdali a jen dohráli. Domácí zaslouženě vyhráli.



Sestavy


SK Žiželice
D. Mical [-] - J. Matějka [-] (46. J. Novotný [-] ) , D. Chlupáč [-] , M. Bubeník [-] (65. M. Midloch st. [-] ) , M. Živný [-] - O. Hůka [-] , D. Živný [-] , O. Lekeš [-] , J. Fořt [-] (46. A. Schánel [-] ) - J. Korčák [-] , L. Kubelka [-] -

TJ SK Konárovice
J. Svoboda [-] - R. Černík [-] , P. Pokorný [-] , M. Brunclík [-] , P. Jandák [-] (82. P. Stempák [-] ) - M. Vokoun [-] , R. Pokorný [-] , L. Sojka [-] , J. Pokorný [-] - M. Patočka [-] , M. Černík [-] -

ŽK: 67. D. Živný - 57. R. Černík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Wolfram Pavel - NOVOTNÝ-KUZMA Jakub (N), POLÁK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.