1:2p.
(1:0)
79. P. Sova
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

11.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libodřice mají po penaltách dva body


Branky


7. P. Mašek - 79. P. Sova
0

Hosté utekli hrobníkovi z lopaty. Prohrávali od sedmé minuty, ale v sedmdesáté deváté Sova vyrovnal. Po penaltovém rozstřelu si odvážejí Libodřice dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Viktorka si vypracovala jednobrankový náskok

Dal se očekávat zajímavý zápas, protože Osek doma není tak nedobytný jako loni a Libodřice již několik kol nevyhrály za tři body. Lepší začátek a vlastně i celý poločas měli domácí Viktoriáni. Zvlášť když hned v sedmé minutě chyboval při rozehrávce Medlen, osečtí hráči balón zachytili a následovala rychlá přihrávka na volného Pavla Maška, který otevřel skóre zápasu - 1:0. Hosté nebyli snad v první půli špatným týmem, ale něco tomu stále chybělo. Domácí mohli skóre navýšit, ale pěknou Koubkovu ránu kryl Kolář.

 

Libodřice přidaly na tempu a srovnaly

Obraz hry se v druhém poločase otočil. Hosté přidali na rychlosti a hlavně na přesnosti, obrana pracovala bezchybně a nepouštěla domácí k ohrožení Kolářovy brány. Ale šancí na vstřelení gólu a vyrovnání bylo jako šafránu. Hosté měli sice nespočet standardních situací, centrů i střel, ale k vážnému ohrožení domácí brány to nevedlo. Za zmínku snad stojí jen Kovaříkova tečovaná střela, která zazvonila na tyč. Vyrovnání nakonec zařídil Pavel Sova. Výborně si na hranici šestnáctky pokryl míč, narazil si se spoluhráčem a trefil přesně - 1:1. Do konce zápasu se už nikomu nepodařilo rozhodnout a diváci se těšili na střelbu ze značky pokutových kopů.

 

Mág Kolář opět čaroval

V penaltách kralovali hosté a hlavně brankář Kolář, který domácím hráčům dokázal zneškodnit hned dva pokusy. Druhý bod si proto připisují hosté, protože libodřičtí střelci proměňovali.

 



Ohlasy k zápasu


FK Viktorie Velký Osek
Jiří Sodoma, trenér: Naším jednoznačným cílem v tomto utkání bylo naplno bodovat, což se nám nepodařilo, takže jsme opět zklamáni. Utkání jsme začali aktivně, myslím, že jsme byli v prvním poločase lehce lepším mužstvem. Navíc jsme po chybě soupeře Maškem z bezprostřední blízkosti brzy vstřelili vedoucí branku. Škoda jen, že jsme tento náskok nepojistili další brankou, v naší největší šanci nás vychytal brankář Libodřic, když vytáhl střelu Koubka. Druhý poločas byli hosté lepší a v 78.minutě zaslouženě vyrovnali. V závěru zápasu se ani jednomu z mužstev nepodařilo rozhodnout a tak došlo na pokutové kopy. Z nich berou druhý bod aktivnější hosté.

FK Libodřice
Lukáš Lanc, trenér: Před utkáním bych asi bod či dva uvítal, ale po průběhu zápasu je to pro nás nejspíš ztráta. Ale zase ... jsou to dva body z venku. Obrana pracovala přesně podle mých představ, jen škoda chyby před prvním gólem. Škoda, že tu s námi nemohl být Hrstka, myslím, že tady by mu to vyhovovalo. V penaltovém rozstřelu nás podržel Kolář jako vždycky.



Sestavy


FK Viktorie Velký Osek
R. Durdil [-] - A. Sixta [-] , M. Černý [-] , P. Špaček [-] (34. J. From [-] ) , L. Černý [-] - P. Mašek [-] , Š. Šmiřák [-] , S. Karban [-] (78. M. Karban [-] ) , J. Karban [-] - M. Koubek [-] , M. Koška [-] -

FK Libodřice
M. Kolář [-] - F. Šafránek [-] , R. Medlen [-] , M. Šudy [-] , A. Baško [-] - D. Oliva [-] (46. P. Novotný [-] ) , P. Heverle [-] , L. Pohanka [-] , J. Kovařík [-] , P. Sova [-] - P. Škopek [-] -

ŽK: 76. M. Černý - 55. F. Šafránek , 60. P. Škopek .
Hráči zápasu: M. Šudy , F. Šafránek , M. Kolář , A. Baško .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Šmejkal Jiří - HOVORKA Vlastimil (N), SVOBODA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.