Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 14:00

11.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Plaňanech zasahovala záchranka


Branky


0

Domácí si v prvním poločase vypracovali dostatečný náskok, který v druhé půlce ještě navýšili. Hosté v závěru korigovali, ale už zbývalo málo času. Zápas ale přesto končil dramaticky, když po souboji zůstal ležet na zemi otřesený Štěpán Růžička, pro kterého musela přijet rychlá zásahová služba. Věřme, že to bude jen momentální slabost a Štěpán se bude moci brzy vrátit na trávník.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Efektivita domácích byla velice vysoká

Ani jeden tým nenastoupil v kompletní sestavě, ale hned v počátku utkání se prokázalo, že domácí brankář Jiří Zběhlík dokáže plně nahradit chybějícího Hradeckého. Hosté si totiž vypracovali dvě vyložené šance, ale neproměnili. To na druhé straně zahřmělo. Po rychlém brejku a následném faulu kopal trestný kop Marek Švehla a dokázal trefit správně - 1:0. Hosté byli sice v průběhu celého prvního poločasu herně na výši, ale góly dávali domácí. Dvakrát skóroval Jan Pilař po rychlých protiútocích a stanovil poločasové skóre 3:0.

 

Plaňany dovedly zápas do vítězného konce

Úvodních dvacet minut druhé půle ovládli domácí, přestože v první šanci se po trestném kopu objevil na zadní tyči pečecký Mužík, ale zakončení namířil mimo tyče. Domácí nejprve nedokázali využít přečíslení 3:2. Pilař vybojoval míč, posunul na Kozderu, který ve výhodné střelecké pozici ještě hledal T. Freunda, ale vyhnal ho do rohu hřiště. Vzápětí Plaňanští rozehráli rychle standardní situaci ve středovém kruhu. Míč si převzal Marek Švehla, udělal s míčem pár kroků a vyslal ze třiceti metrů míč na bránu. Kruliš si vybral slabší chvilku a míč mu na kluzkém terénu propadl do sítě - 4:0.

 

Aktivní domácí po kombinaci okolo velkého čtverce dostali míč k Proskočilovi, ale jeho střela minula těsně šibenici. Další branka padla po chybném výkopu Kruliše, který při odkopu uklouzl. Míč zachytil Proskočil, rychle ho posunul na Marka Švehlu, který Krulišovi udělal kličku a míč zasunul do prázdné brány - 5:0. Po této brance domácí trochu ubrali a hosté začali zlobit.

 

Po krkolomné kombinaci se nakonec míč dostal za obranu Plaňan a Jedlička vyslal pěknou přízemní ránu na zadní tyč, ale Zběhlík vytáhl fantastický zákrok a balón vytlačil na roh. Míč z něj domácí obrana odvrátila a odražený míč napálil vysoko nad bránu Plaček. Další krásná akce hostů volala po gólu. Jedlička pustil míč za sebe na Růžičku, ten míč krátce navedl a za obranu vyslal Piknera. Toho ovšem opět vychytal Zběhlík.

 

Branky se hosté dočkali až osm minut před koncem. Trestný kop od lajny našel Holuba na zadní tyči, ten míč vrátil na druhou stranu a nabíhající Petr Šteffen jej nekompromisně poslal pod břevno - 5:1. Za čtyři minuty zde bylo další snížení. Trestný kop z osmnácti metrů poslal přesně k tyči Tomáš Holub - 5:2.

 

To už bylo ze hry téměř vše. Dvě minuty před koncem totiž důrazným zákrokem fauloval M. Freund pronikajícího Štěpána Růžičku, který se dlouho nezvedal ze země. Byl silně otřesen a dokonce byla povolaná rychlá záchranná služba. Paní doktorka vyslovila podezření na otřes mozku a Štěpána odvezli na vyšetření. Všichni věříme, že to nebude nic vážného a přejeme Štěpánovi rychlé uzdravení. Po této epizodě již hosté jen rozehráli a rozhodčí Löwe zápas ukončil.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Tomáš Kučera, trenér: Za špatného počasí ale na ještě slušném terénu se odehrálo derby v Plaňanach. Oběma mužstvům chybělo několik hráčů a tak se čekalo, komu tyto absence uškodí více. První poločas byli hosté lepším týmem, ale náš náhradní brankář tři šance soupeře dokázal zlikvidovat. My jsme ze tří protiůtoků vstřelili tři branky a prakticky zápas rozhodli. Po přestávce jsme Pečky cca 25 minut nepustili do žádné příležitosti, po půl hodině hry předvedl další výborný zákrok náš brankář Zběhlík, když vytlačil na roh křížnou střelu Piknera. Po dvou nedorozuměních v naší obraně dokázali Pečky ještě dvakrát skórovat. Stínem zápasu bylo zranění hráče Peček Š. Růžičky, kterého musela po faulu odvézt záchranka s podezřením na otřes mozku.

AFK Pečky
Petr Šafránek, trenér: Potvrdila se stará pravda a to, že se fotbal nehraje na krásu ale na branky. Pokud nás domácí v něčem přehráli, ta to byla jejich efektivita v zakončení na rozdíl od nás. Důležitý byl začátek zápasu, kdy jsme měli za stavu 0-0 dvě vyložené šance, ale nedali jsme. Domácí první střela na branku z trestného kopu a hned branka. Podobný scénář byl po většinu zápasu. Domácí tým dobře bránil a byl nebezpečný v útoku. U nás ne všichni hráči bojovali o tři body a to se pak těžko vyhrává. Stínem zápasu bylo v 85. minutě zranění našeho hráče Růžičky ml., který byl po velmi nešetrném zákroku převezen RZ do nemocnice. Přejeme brzké uzdravení.



Sestavy


TJ Sokol Plaňany
J. Zběhlík [-] - M. Grulich [-] , M. Vinš [-] , A. Kučera [-] , P. Břichnáč [-] - J. Kozdera [-] , T. Freund [-] , M. Freund [-] , M. Švehla [-] - T. Proskočil [-] , J. Pilař [-] -

AFK Pečky
V. Kruliš [-] - M. Železný [-] , J. Malý [-] , T. Plaček [-] , P. Braňka [-] - K. Pikner [-] , L. Mužík [-] (65. P. Šteffen [-] ) , M. Štégl [-] (55. T. Holub [-] ) , R. Michálek [-] (46. V. Lukáš [-] ) - T. Jedlička [-] , Š. Růžička [-] -

ŽK: 89. M. Freund .
Hráči zápasu: J. Zběhlík , M. Švehla .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.