T. Svoboda 37. (p.)
1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 14:00

11.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zásmuky šokovaly Kouřim


Branky


37. T. Svoboda (p.) - 62. M. Mašín , 68. P. Benda , 77. J. Lindner
0

Domácí se v prvním poločase ujali vedení z pokutového kopu, ale hosté během patnácti minut druhé půle skóre třemi góly otočili. Nečekaně si tak Zásmuky odvážeji všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trefil se pouze Svoboda z penalty

Domácí hráči začali toto derby aktivněji a tvořili si šance. Hosté se po většinu prvního poločasu jen bránili, ale nutno říci že efektivně. A tak se na úvodní gól čekalo až do třicáté sedmé minuty, kdy pokutový kop po faulu na Pazderce proměnil Tomáš Svoboda - 1:0. Předtím ale měli Kouřimští další šance: Keltner zazvonil dalekonosnou střelou na tyč Kubelkovy brány a další možnosti měli domácí po standardních situacích, kdy ale Svoboda, Havránek i Novák mířili o pár centimentrů těsně vedle tyčí soupeřovy brány. A tak diváci museli být spokojeni s jediným gólem.

 

Mašín zahájil velkolepý obrat

Do druhého poločasu nastoupily týmy jako vyměněné. Domácím se nedařilo vůbec nic a naopak hosté se snadno dostávali až před Havránkovu bránu. Jednobrankový náskok z první půle se jevil pro domácí jako nedostatečný a tak postupně narůstala i nervozita. Zvlášť když hlavní rozhodčí neohodnotil karetně vražení Čapka do protihráče. A do toho přišlo vyrovnání, když dokázal skórovat Martin Mašín - 1:1. O pár minutek později přišel rychlý protiútok hostů, kterému nejspíš předcházel faul na Pazderce, který ale rozhodčí pustil. A z této akce šli hosté do vedení po zakončení Petra Bendy - 1:2. Celou šlamastyku zkomplikoval navíc zákrok Svobody, který rozhodčí hned odměnil (asi hodně přísně) červenou kartou. Oslabené domácí vzápětí dorazil třetí brankou Jakub Lindner - 1:3.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Martin Snížek, hrající trenér: Další nepovedený zápas, na těžkém terénu se nám jakžtakž vydařil první poločas, ve kterém jsme byli lepší, ale bohužel jsme neproměnili šance po standardkách. Třikrát jsme zakončovali těsně vedle. I přesto jsme první půli vyhráli, Svoboda proměnil penaltu po faulu na Pazderce. Druhý poločas byl z naší strany špatný, nenahráli jsme si a hosty pouštěli snadno do zakončení. Bohužel, naprosto zasloužená prohra.

TJ Sokol Zásmuky
Václav Jindra, trenér: Abych byl upřímný, tak dnešní výsledek je pro mne hodně překvapující. Od čtvrtka se omluvilo z různých důvodů hned deset hráčů... Dnešní dopoledne jsem strávil s Čápou (Martin Čapek) s telefonem na uchu, abychom sehnali alespoň jedenáct lidí. Nálada při odjezdu byla na bodě mrazu. Ovšem na hřišti to bylo naopak, hlavně v druhém poločase. Všichni hráči si zaslouží za dnešní přístup k zápasu pochvalu. Bylo tam nasazení, bojovnost a chuť vyhrát.



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - M. Havránek [-] (80. J. Paclík [-] ) , T. Svoboda [-] , T. Novák [-] , J. Holub [-] - J. Keltner [-] (75. M. Klégr [-] ) , J. Charvát [-] (70. V. Bug [-] ) , O. Macháček [-] , T. Ružinský [-] (56. Š. Jasenovský [-] ) - P. Pazderec [-] , M. Snížek [-] -

TJ Sokol Zásmuky
Z. Kubelka [-] - M. Mašín [-] , M. Čapek [-] , T. Borovička [-] , J. Roth [-] - P. Benda [-] , F. Jonáš [-] , J. Lindner [-] , M. Olšan [-] - J. Svoboda [-] (58. A. Zábraha [-] ) , J. Derka [-] -

ŽK: 80. M. Havránek , 85. T. Novák - 36. M. Mašín . ČK: 75. T. Svoboda .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.