3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 14:00

12.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Konárky rozhodly dvěma slepenými góly


Branky


0

Po půlhodině hry se dostali domácí do vedení, o které ovšem ve druhé půli přišli. Mezi jedenasedmdesátou a šestasedmdesátou ale dvěma trefami rozhodli o zisku tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neslaný fotbal přinesl hubené vedení domácích

Konárovice, které měly před tímto kolem stejně bodů se svým soupeřem, si byly vědomy důležitosti utkání a tak k němu také přistoupily. Domácí borci vsadili na důslednou obranu a nakopávané míče na útočníky. Hosté byli sice fotbalovější, ale do šancí se dostávat nedokázali přes bytelnou obranu Konárovic. Naopak to byli domácí, kdo více ohrožoval soupeřovu bránu, ale byly to spíš takové náznaky šancí.

 

Ve třicáté minutě se diváci mohli radovat. Po standardce zůstal úplně osamocený Martin Vokoun a hlavou otevřel skóre - 1:0. S tímto výsledkem také odcházeli hráči do kabin a hrající trenér Petr Jandák prohodil: "Začátky druhé půle nám moc nejdou, musíme si na to dát pozor."

 

 

 

Dva góly krátce za sebou Plaňany položily

Žádný extra fotbal neviděli diváci ani po přestávce. Ale naplnila se slova domácího kouče a Plaňany byly více na míči a obléhaly domácí bránu. Podařilo jim po čtvrthodině hry vyrovnat, když domácí ztratili míč ve středu hřiště, Proskočil jej potáhl po straně a centrem našel nabíhajícího Jana Pilaře, který hlavou trknul přesně k tyči - 1:1.

 

Obdržená branka opět nabudila domácí k větší aktivitě a byli za ni odměněni. Za hraní rukou odpískal rozhodčí Baroch penaltu, kterou bez problémů proměnil Radek Pokorný - 2:1. O pár minut později se bojovností dostal k balónu na straně hřiště Patočka a odcentroval na Lukáše Kahouna. Ten zachoval klid, před gólmanem si míč zpracoval a proměnil stoprocentní šanci - 3:1. Na zvrat již hosté neměli síly ani čas.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ SK Konárovice
Petr Jandák, hrající trenér: Za sychravého počasí k nám přijeli Plaňany, kterým se začalo dařit. Byl to pro nás poslední zápas v této polovině na domácím hřišti a chtěli jsme uspět na plný bodový zisk. Ve veliké zimě to byl líný fotbal, ale dokázali jsme si vytvořit několik nadějných příležitostí. Bohužel jsme proměnili jen jednu. Po inkasovaném gólu ve druhé půli jsme se zase probudili a přidali jsme, což se nám vyplatilo. Bylo to odbojované utkání, které se nám vyplatilo v plný počet bodů.

TJ Sokol Plaňany
Tomáš Kučera, trenér: Souboj v Konárovicích příliš dobrého fotbalu nepřinesl. Sice na fotbalovost či fotbalovou krásu bychom si určitě odvezli tři body, ale to si musíme počkat až se hodnocení kopané změní. Jednoduchý (až hokejový) styl Konárovic nám prostě nesedí. Styl odkopnout nebo za jakoukoli cenu soupeře zastavit na nás platil.



Sestavy


TJ SK Konárovice
J. Svoboda [-] - M. Brunclík [-] , P. Jandák [-] , R. Černík [-] (46. M. Patočka [-] ) - R. Pokorný [-] , M. Vokoun [-] , J. Pokorný [-] , P. Pokorný [-] , L. Sojka [-] - M. Černík [-] , L. Kahoun [-] -

TJ Sokol Plaňany
J. Zběhlík [-] - P. Břichnáč [-] , A. Kučera [-] , M. Freund [-] , M. Vinš [-] - M. Švehla [-] , T. Kučera [-] (77. J. Kruliš [-] ) , P. Brecík [-] , T. Freund [-] - T. Proskočil [-] , J. Pilař [-] -

ŽK: 50. M. Černík , 57. R. Pokorný , 88. P. Jandák - 12. T. Proskočil , 73. T. Freund .
Hráči zápasu: L. Kahoun , R. Pokorný .
Počet diváků: 55.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.