Žiželický Kubelka vykročil k titulu podzimního krále střelců


Branky


0

Domácí se sice ujali vedení, ale vzápětí o něj přišli a hosté si do konce poločasu vypracovali luxusní náskok. Druhý poločas už příliš kvality nepřinesl. Žiželický Lukáš Kubelka, autor čtyř branek, v tomto utkání udělal důležitý krok k zisku titulu podzimního krále střelců.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kanonáda v závěru poločasu určila ráz utkání

Za slunečného, ale mrazivého počasí sehráli Zásmuky poslední domácí utkání v této sezóně. Ale převahu na hřišti i mezi diváky měli hosté. Však si také Žiželičtí fandové postěžovali: "Už došla vodka na zahřátí, musíme brát rum".

 

Na hřišti šli ale brzy do vedení domácí. Kubelka načechral míč do vápna, kde měl Jan Derka čas na zpracování a následnou ránu pod klacek - 1:0. Zásmučtí hráli aktivně směrem dopředu a za to byli brzy potrestáni. D. Živný plách po levé straně, zpětnou přihrávkou našel Lukáše Kubelku a ten se nemýlil - 1:1. Po třech minutách už bylo vedení na straně hostů. Matějka u půlící čáry stihl míč ještě ve hře a zatímco domácí přestali hrát a reklamovali aut, putoval míč k Davidovi Živnému. Ten se uvolnil přes obránce a prostřelil Staše - 1:2.

 

V následující čtvrthodině zápasu byla hra vyrovnaná a jakési pološance obou týmů končily zakončením mimo tyče a nebo v náruči gólmanů. Závěr poločasu byl ale plně v režii hostujících borců a Staš nestačil lovit míče za sítě. V hlavní roli byl Lukáš Kubelka, který třikrát chladnokrevně zakončoval a jednou narazil míč Jakubovi Korčákovi, který po svém sólu také skóroval - 1:6 byl děsivý stav na konci prvního poločasu.

Druhý poločas z povinnosti

Uvolněný a otevřený fotbal se hrál ve druhém poločase. Hosté trochu profesorsky, domácí se ještě částečně snažili. Zakončení na obou stranách bylo ale mizerné. Branky se diváci dočkali v třiašedesáté minutě, kdy se Olah protáhl okolo Chlupáče a vypálil. Mical střelu dokázal vyrazit, ale jen před dobíhajícího Jana Derku, který do prázdné snížil na 2:6.

 

Poslední zásah do černého si připsal Michal Midloch, který se nejlépe zorientoval před bránou domácího gólmana a hlavou upravil na konečných 2:7.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zásmuky
Václav Jindra, trenér: Je to stále stejné. Na poslední chvíli se omluví tři hráči a musíme míchat se sestavou. Soupeř byl po celý zápas fotbalovější, pohyblivější a hlavně důraznější ve vápně. Od nás je to už jen křeč a čekání na konec podzimní části.

SK Žiželice
Jiří Kuzma Novotný, vedoucí týmu: K poslednímu podzimnímu utkání venku jsme jeli do Zásmuk. Bylo to jediné nedělní utkání a tak jsme již věděli, že naši nejbližší soupeři tabulce naplno bodovali. Jednoznačně jsme chtěli ze Zásmuk odvézt tři body a to se nám na těžkém terénu za chladného počasí podařilo. Fotbal se hrál opět spíše bojovný vzhledem k počasí i terénu, nicméně hráči obou mužstev občas předvedli pěkné kombinace s rychlým protiútokem. Pět minut před přestávkou se nám podařilo vstřelit rychlé tři branky a poločas skončil se skóre 1:6. Druhý poločas se spíše jen dohrával, sil ubývalo a náš náskok byl pohodlný a podařilo se nám ho bez větších problémů udržet. Ve druhé polovině jsme viděli na každé straně po jedné brance a pár zahozených šancí na obou stranách. Výsledek byl pro nás přijatelný a myslím, že jsme si zaslouženě odvezli tři body.



Sestavy


TJ Sokol Zásmuky
I. Staš [-] - M. Vondráček [-] , M. Mašín [-] , M. Čapek [-] (54. A. Durňák [-] ) , T. Borovička [-] - P. Benda [-] , J. Lindner [-] , J. Roth [-] (43. P. Skala [-] ) , Z. Vokáček [-] - J. Svoboda [-] (46. V. Olah [-] ) , J. Derka [-]

SK Žiželice
D. Mical [-] - M. Bubeník [-] (73. M. Midloch ml. [-] ) , O. Hůka [-] , D. Chlupáč [-] - L. Kubelka [-] - J. Novotný [-] , M. Živný [-] , A. Schánel [-] (46. J. Fořt [-] ) , J. Matějka [-] (80. J. Hansl [-] ) , J. Korčák [-] , D. Živný [-]

ŽK: 58. M. Mašín .
Hráči zápasu: L. Kubelka .
Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.