Bečváry využily zaváhání Jevan a zvýšily náskok na čele


Branky


28. M. Černý , 42. J. Uher
0

Ve slušném podzimním počasí se představil vedoucí celek na hřišti v Nučicích. Po utkání plném nepřesností si Bečváry odvážejí všechny body a před zimní přestávkou navýšily svůj náskok na čele tabulky na osm bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si aktivní hrou v první půli vypracovali náskok

Bečváry vstoupily utkání jak se sluší na vedoucí tým tabulky. Aktivní hrou a tlakem na soupeřovu bránu. Hned v první minutě hlavičkoval do břevna Vanta. První poločas se odehrával převážně na polovině domácího celku, ale na gól diváci museli čekat až do osmadvacáté minuty, kdy po ideálním vysunutí za obranu šel sám na Krutského Miroslav Černý a svojí akci dovedl do gólu - 0:1. Nučičtí se snažili hledat na hrotu rychlého Kubalíka, ale ten byl po celý zápas dobře střežen a do žádného brejku se nedostal. Hosté nastřelili ještě jedno břevno a skóre se jim povedlo navýšit pár minut před koncem poločasu. V akci "tři na tři" byl dvacet metrů před bránou faulovaný Dědek a Jan Uher nařízený přímý kop excelentně proměnil - 0:2.

 

Úroveň hry hodně poklesla

"Jestli spoluhráči četli rozhovor na webu, tak neprohrajeme", prohodil při nástupu k druhému dějství gólman hostujícího týmu Stoupa. A tak se také stalo. Domácí borci si za celý zápas nevypracovali gólovou situaci a Stoupa v poklidu sebral jen pár balónů.

 

Na již rozšlapaném trávníku se Bečvareckým přestala dařit kombinace, míče jim uskakovaly a tak přestože se hrálo většinu času pod jejich taktovkou, tak góly už nepřišly. Ale pár šancí ještě bylo. Za zmínku stojí závar po rohovém kopu a následná střela Kuby do břevna. Další střely mířily většinou do obránců a nebo je zkrotil Krutský. A tak si hosté výhru pohlídali. Po spanilé jízdě přezimují na prvním místě tabulky, Nučickým patří devátá příčka.



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Jan Hodík, asistent trenéra: Hrál u nás lídr soutěže, nejlepší mužstvo okresního přeboru, bez jediné prohry a to potvrdil i v Nučicích v prvním poločase kvalitní hrou, kdy už v první minutě nastřelil hlavou břevno. Celý první poločas se hrálo převážně na naší polovině hřiště, hosté svou převahu vyjádřili dvěma brankami. Druhý poločas jsme zlepšili bránění a hru v poli, ale bohužel jsme vystřelili jenom dvakrát mimo branku. Za celý zápas jsme nevystřelili přímo na branku. Přesto přišlo zlepšení v tomto zápase a chci hráčům poděkovat za příkladnou bojovnost. Soupeř si vítězství pohlídal.

SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Poslední zápas podzimní části jsme odehráli na hřišti Nučic kde se nám nikdy moc nedařilo. Hrálo se na těžkém terénu který příliš nevyhovoval naší kombinační hře. Ale i tak jsme byli lepším týmem, byli jsme nebezpečnější a soupeře nepouštěli blízko naší brány. Náš brankář neměl takřka žádnou práci. Hráči bojovali a zápas nepodcenili. Jen škoda, že jsme naši převahu nevyjádřili větším rozdílem, šance na to byly. Všichni hráči zaslouží pochvalu za přístup k zápasu. Zápas odehráli ve vysokém tempu a nic nepodcenili. Vítězství je zcela zasloužené.



Počet diváků: 75.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.