0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 13:30

1.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pustověty odvezly první tři body z Branova


Branky


6. R. Truksa , 30. J. Bauer , 54. J. Knap
0

V úmorném počasí se proti sobě postavila v neděli po obědě mužstva Sokol Branov a TJ Sokol Pustověty. Oba dva týmy byly oslabeny jak o hráče, kteří ještě uživají dovolených, ale bohužel také o několik zraněných. Nakonec se podařilo skórovat pouze hostujícímu kádru, který také odcházel z branovského pažitu veseleji.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupilo lépe hostující mužstvo a hned v šesté minutě šly Pustověty do vedení, když se domácí obranou proháčkoval Truksa a nedal gólmanovi šanci, 0:1. I nadále hosté pokračovali v pohledné kombinační hře. Pustověty měly několik šancí, ale udeřily až z té ve 30. minutě. Balón zatáhl Beneš, nacentroval, míč se od Langmajera dostal k volnému Bauerovi a ten s jistotou vstřelil druhý gól, 0:2. Po dvoubrankovém vedení hosté polevili a Branov hru vyrovnal, nedokázal však zakončit za záda Tomášeka, a tak hvizd rozhodčího ukončil první půli za stavu 0:2.

 

 

 

Ve druhém poločase se viditelně podepsalo na hráčích počasí a nikomu se moc nechtělo ve velkém horku běhat. Většina akcí, jak domácích tak hostů, tedy končila snadným ubráněním. Jedna se Pustovětským však přeci jenom povedla a ukončila domácím naději na nějaký obrat. Bičovský se dostal ve vápně k odraženému míči, přiťukl Knapovi a ten střelou k tyči navýšil skóre, 0:3. Poté už se zápas jen dohrával.  



Ohlasy k zápasu


Sokol Branov
Milan Štiller: "Je stále období dovolených, takže jsme byli nejen my, ale i Pustověty v oslabení. Dnes mělo velký vliv na hru i počasí. Jinak si myslím, že výsledek neodpovídal průběhu hry, která byla vyrovnaná. Pustověty však vyhrály zaslouženě, chtěly to prostě víc."

TJ Sokol Pustověty
Václav Bičovský: "Dnes nám vyšel hlavně začátek utkání, kdy jsme Bránováky přehrávali kombinací. Po druhém gólu to už tak slavné nebylo, ale výsledek jsme pohlídali. Sezónu začínáme výhrou, což je skvělé."



Sestavy


Sokol Branov
Z. Dubský [-] - K. Jeníček [-] , V. Vilím [-] , L. Rosenbaum [-] , K. Molo [-] , T. Krátký [-] (79. A. Rosenbaum [-] ) , T. Kopejtko [-] , R. Choc [-] , M. Hlaváček [-] , T. Dubský [-] (70. M. Štiller [-] ) , K. Konopásek [-]

TJ Sokol Pustověty
M. Tomášek [-] - M. Kameník [-] - M. Beneš [-] (82. J. Gebhart [-] ) - A. Bičovský [-] (46. L. Bureš [-] ) , J. Langmajer [-] , J. Kurka [-] , V. Bičovský [-] , J. Knap [-] , J. Bauer [-] , R. Truksa [-] , M. Šimon [-]

ŽK: 59. K. Konopásek .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: ŠMÍD Rudolf - KUČERA Jiří, CHROUSTOVSKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.