Nováček z Rynholce si došlápl na Sýkořici


Branky


27. M. Beran , 54. L. Petrus , 86. M. Beran , 89. D. Rajgl - 16. P. Richter , 65. M. Drábek (vl.) , 69. J. Slabý
0

Jen na lavičce hostů byl připravený zraněný Kotchera, který nakonec na hřiště nastoupil, pomohl svému mužstvu při dvou brankách, ale zápas přesto nedohrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 16. minutě poslal do vedení mužstvo hostů Richter. To si však Sýkořice užila pouhých děvět minut, protože srovnat na 1:1 se podařilo Beranovi. Jiné branky už v prvním poločase diváci neviděli a do šaten se tedy šlo za nerozhodného stavu.

 

V 54. minutě přidali další branku domácí, přesně mířil L. Petrus, 2:1. V 65. pronikl ze strany přes dva hráče Linc a střílenou přihrávkou před bránu trefil stopera domácích, od kterého se balón odrazil za záda bránkáře a zároveň kapitána Rynholce - Ivana Haužvice. 

 

Vyrovnávácí branka vykřesala pro Sýkořice naději na zvrat. A to se jí skutečně povedlo. V 69. minutě Baník nestačil zareagovat na rychle rozehraný přímý kop a bálon skončil po dorážce Slabého až v rynholecké síti, 2:3.

 

Domácí fotbalisté ale za nepříznivého stavu nesložili zbraně. A odměna přišla v 86. minutě. Po dlouhém centru, který spadl Beranovi až přímo k noze, nebyl pro hráče Baníku problém uklidit míč k tyčce na 3:3. Větší chuť rynholeckých po vítězství se projevila ještě 89. minutě, kdy se jim zadařilo hosty přetlačit. Na konečných 4:3 skóroval Rajgl a zajistil nováčkovi soutěže cennou výhru proti druhému celku loňské tabulky. A s tím počítal před zápasem opravdu málokdo.  

 

Sýkořice v Rynholci přišla v posledních minutách nejen o body, ale na nějaký čas i o důležitého hráče týmu Kotcheru, který se zranil.



Počet diváků: 53. Rozhodčí: KUČERA Jiří - ŠMÍD Rudolf, CHROUSTOVSKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.