Čistečtí si přijeli do Lubné pro debakl


Branky


0

První kolo se Čisteckým nevydařilo, jedna vstřelená branka ani náhodou na výhru nestačila. Domácí TJ Baník Lubná nenechal nic náhodě a úspěšný vstup do nové sezóny si pojistil šesti brankami. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel ve 21. minutě Suchý, ve 33. minutě se podařilo Švarcovi srovnat na 1:1. To bylo však poprvé a naposledy, co se síť za zády domácího brankáře rozvlnila. Několik chyb Baníku nedokázal nikdo z mužstva Čisté využít. Na konci první poloviny ještě přidal dvě branky domácí kádr, nejdříve se nemýlil ve 41. minutě Vorel a minutu poté Varyš, 3:1. S dvougólovým náskokem tedy odcházel do šaten veseleji tým Lubné.

 

"Ve druhém poločase jsme již hru ovládli, hostům postupně došly síly", okomentoval Zdeněk Vopat druhou část utkání, kdy hráči Lubné už jen potvrzovali převahu. Poslední pětiminutovka se musela domácím fanouškům líbit. V 85. minutě zvýšil na 4:1 Souček, tři minuty na to Henzély a v 89. minutě upravil skóre na konečných 6:1 opět Souček.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Lubná
Zdeněk Vopat: "Zápas se nám, na našem nově zrekonstruovaném trávníku, vyvedl. Ačkoliv v prvním poločase jsme si zase prožili několik hluchých míst, kdy měli moji svěřenci špatný pohyb, snadno ztráceli míče a jen díky faktu, že soupeř z Čisté byl opravdu velice hodný, jsme nebyli potrestáni.. Podařilo se nám vstřelit i hezké branky, kdy doufám, že někteří střelci našli i potřebné sebevědomí, aby to nebylo jen o jednom zápase. Na druhou stranu jsem realista a vím, že těžší soupeři nás teprve čekají.."




Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.