2:1p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 13:30

2.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pavlíkovu stačilo třicet vteřin ke vstřelení branky


Branky


0

Nováčkovi soutěže, kterým je tým z Pavlíkova, se ve III. třídě podařilo získat první bod. Na svém hřišti přivítal hosty z Lubné a rozhodovalo se až při penaltovém rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Hned po třiceti vteřinách hry se podařilo vstřelit kapitánovi domácího mužstva první gól. Polcar poslal svůj tým do vedení hned z prvního útoku, kdy Lubenští propadli trestuhodně v obraně.

 

Hostům se zadařilo vyrovnat v 77. minutě, když se nemýlil D. Varyš, 1:1. Do konce druhé poloviny už se nic nezměnilo, a tak o vítězi rozhodovaly pokutové kopy. V těch byli úspěšnější domácí a připsali si svůj první bod do tabulky. 



Sestavy


SK Pavlíkov
V. Mašek [-] - P. Pánek [-] , L. Kříž [-] , M. Brož [-] , A. Bureš [-] , T. Hink [-] , T. Gebhart [-] , L. Polcar [-] , P. Hamouz [-] (81. L. Gebhart [-] ) , J. Koc [-] (73. P. Čech [-] ) , K. Novák [-] (61. M. Škrlant [-] )

TJ Baník Lubná
P. Souček [-] (13. M. Pokorný [-] ) - D. Vorel [-] (86. R. Sedlák [-] ) , P. Suchý [-] , L. Brabec [-] - M. Komín [-] (73. D. Ondruš [-] ) , P. Volf [-] , D. Varyš [-] , A. Trejbal [-] , D. Vopat [-] , L. Klik [-] (58. M. Varyš [-] ) , R. Henzély [-] -

ŽK: 51. T. Gebhart , 85. T. Hink - 8. P. Suchý , 53. M. Komín , 92. R. Henzély .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TREŠL Miroslav - VODRÁŽKA Tomáš, ŠPIDRA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.