Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 15:00

2.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Děvět branek v Čisté. Na nudný průběh si diváci rozhodně stěžovat nemohli.


Branky


4

Čistá přivítala ve druhém kole na svém hřišti mužstvo Sokola Branov. Utkání bylo napínavé a divákům se zajisté muselo líbit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

 

Zápas byl od začátku poměrně vyrovnaný. O trochu více ze hry měli ale přeci jen hosté z Branova. O divokém výsledku nakonec rozhodly z velké části slabší výkony obou brankářů a také obran, které dneska jednoduše němely svůj den. Za Branov navíc nastoupil začínající šestnáctiletý brankář Karička. Jeho výkon byl ovlivněn právě absencí zkušeností z dospělého fotbalu.

 

Oba týmy se střídaly postupně v průběhu utkání ve vedení a branky přicházely v rychlém sledu. Domácí diváky zmrazil už v 7. minutě gólem hostující Krátky, ale hned za čtyři minuty srovnal Plicner. Branov poslal opět do vedení ve 20. minutě Horn, ale ani tentokrát se z něj neradovali hosté dlouho. Prakticky hned po rozehrávce se trefil čistecký Fidler. Vyrovnané skóre pak vydrželo až do poločasu.

 

Gólově bohatý byl zápas i po přestávce. Nejdříve si poprvé v utkání vedení vyzkoušeli hosté, když přesně mezi tyče zamířil v 52. minutě Kašpar. Odpověd druhé strany přišla ale bleskově. Za čtyři minuty vyrovnal svojí druhou brankou v zápase Tomáš Krátký, 3:3.

 

Z dalších šancí na obou stranách se ujala až ta domácího Votroubka v 70. minutě a vedení se stěhovalo opět na stranu domácích. O výhru je nepřipravila ani 76. minuta kdy brankostroj pokračoval a padly hned dvě branky. Na 5:3 zvyšil Jopa. A jak už bylo v nedělním utkání zvykem, druhý tým velice rychle zareagoval. Hned po rozehrání snížil na 5:4 Horn.  Byla to pro něj, stejně jako pro jeho spoluhráče Krátkého, druhá branka v utkání. 

 

Domácí ale obdržená branka mrzet nemusela, protože stavem 5:4 zápas také skončil. Čistá po divoké přestřelce slaví první domácí výhru.



Sestavy


TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - M. Blecha [-] , M. Pešek [-] , P. Ouřada [-] (65. L. Jopa [-] ) , J. Švarc [-] , M. Plincner [-] , J. Votroubek [-] , M. Fidler [-] , P. Kašpar [-] , R. Stárek [-] , R. Votroubek [-]

Sokol Branov
O. Karička [-] - V. Vilím [-] , J. Horn [-] , K. Konopásek [-] , M. Hlaváček [-] , L. Rosenbaum [-] , T. Kopejtko [-] , R. Choc [-] , K. Molo [-] , T. Krátký [-] , Z. Šindelář [-]

ŽK: 86. M. Fidler - 22. K. Konopásek , 41. M. Hlaváček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TITLBACH Marek - GEBOUSKÝ František (N), JENÍČEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 9. 2016 19:55
Omlouváme se, asi měl redaktor nebo informátor jiný pohled na věc. Jak se říká, sto lidí, sto chutí. Hlavně, že jsou tři body doma! :)
6. 9. 2016 18:36
Myslim tuto vetu: O divokém výsledku nakonec rozhodly z velké části slabší výkony obou brankářů .Ja udelal chybu jen pri prvni obdrzene brance ,ale to už je jedno,co je psano je dano.
5. 9. 2016 21:39
Václave, co konkrétně myslíte? Určitě budeme rádi za jakoukoli připomínku jak zdokonalit náš servis Vám, fanouškům. :)
5. 9. 2016 21:15
piste pravdu a ne blbosti