R. Choc 72.
1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 13:30

3.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holeček držel naději domácích jen v prvním poločase


Branky


72. R. Choc - 7. T. Hink , 51. L. Polcar , 80. L. Polcar
0

V Branově přivítali domácí na svém hřišti tým Pavlíkova. Ve 3. kole se podařilo pavlíkovským borcům získat plný počet bodů a nemusely rozhodovat penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v 7. minutě Pánek prošel přes dva obránce a na vápně připravil balón Hinkovi. Ten si s nabídnutou šancí poradil nejlépe jak mohl, prostřelil brankáře Holečka a poslal hosty do vedení. Po této brance zůstal obraz hry stejný. hosté tvořili, ale chyběla jim finální přihrávka. Domácí hrozili jen z protiútoku, ale pavlíkovská obrana si s nimi bez problému poradila. Poté mohl hlavou zvýšit Koc, ale přestřelil. Několik výborných zákroků předvedl gólman Holeček a držel naděje domácích.

 

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji domácí, měli mírnou převahu, ale udeřilo na druhé straně. Zikmund zahrával rohový kop, ten proletěl celým vápnem, kde se ho zmocnil Polcar obešel obránce a křížnou střelou do šibenice zvýšil na 0:2. Po této brance zůstal obraz hry stejný, Branovští byli aktivnější a tak přišel zákonitě trest. Hamouz na půlce ztratil balón, domácí podnikli rychlý protiútok a vracející se Grech ve vápně fauloval. Rozhodčí Trešl neváhal a nařídil pokutový kop, který s přehledem proměnil Choc, 1:2.     V 80. minutě přišla nejspíš nejhezčí akce zápasu, Polcar parádně za obranu vysunul Grecha, který míč zatáhl a zpětnou přihrávkou našel Polcara, ten nezaváhal, 1:3. Poté mohl přidat další branku Konopásek, který z vápna o kousek minul šibenici.   Poslední slovo měl Franěk, když jeho trestný kop vytáhl golman na tyč. Po tomto zákroku s přehledem pískající rozhodčí Trešl utkání ukončil.  


Ohlasy k zápasu



SK Pavlíkov
Lukáš Konopásek: "Povinné tři body z Branova jsme potvrdili, ale myslím, že v naší hře bylo moc nepřesností a že výsledek měl být jednoznačnější. Po naší chybě jsme vlastně domácí dostali zpátky do hry, ale naštěstí jsme nepřipustili drama."



Sestavy


Sokol Branov
K. Holeček [-] - K. Jeníček [-] (68. T. Drab [-] ) , V. Vilím [-] , J. Horn [-] , K. Konopásek [-] , M. Hlaváček [-] , L. Rosenbaum [-] , T. Kopejtko [-] (57. T. Dubský [-] ) , R. Choc [-] , K. Molo [-] , T. Krátký [-]

SK Pavlíkov
Z. Melč [-] - L. Kříž [-] , T. Hink [-] (83. L. Konopásek [-] ) , K. Zikmund [-] (65. N. Grech [-] ) , L. Polcar [-] , P. Hamouz [-] (83. K. Novák [-] ) , J. Koc [-] (65. M. Škrlant [-] ) , A. Bureš [-] , P. Pánek [-] (87. V. Mašek [-] ) , D. Franěk [-] , M. Brož [-]

ŽK: 64. R. Choc , 69. L. Rosenbaum - 44. L. Kříž , 75. P. Hamouz .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TREŠL Miroslav - ŠMÍD Rudolf, GEBHART Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.