Vydařená koncovka Sýkoře přinesla ovoce


Branky


1

Do Sýkořice zavítal tým TJ Sokol Pustověty. Předzápasové karty rozhodně nebyly nakloněny k hostům. Ke zraněným oporám jejich kádru se přidal ještě pustovětský elitní střelec Truksa, což znamenalo citelné oslabení v útoku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Samotný zápas se vyvíjel velice vyrovnaně. První poločas patřil spíše hostům. Jenže Pustovětští opět doplatili na neproměňování šancí. Během první dvacetiminutovky měli dvě tutovky a až třetí, po půlhodině hry, skončila gólem. Do vedení poslal své mužstvo Kameník ve 28. minutě, 0:1. Snadno však vyrovnal hned za pět minut Šulc, po rohovém kopu, 1:1. Do přestávky hosté ještě stačili nastřelit z blízka tyčku.

 

Ve druhé půli byli lepší naopak domácí, kdy Pustovětským docházely síly. Hosté začali chybou v rozehrávce a soupeř toho hned využil. Sýkořice šla tedy do vedení hned ve 48. minutě po střele Bureše, 2:1. Na to ještě stačily Pustověty zareagovat a po kombinaci s V. Bičovským srovnal skóre Bauer, 2:2. Poté se asi začala projevovat únava v nohách hostů a tahali za kratší konec. Domácí, na rozdíl od nich, své šance dokázali využít ještě dvakrát. Nejdříve se trefil v 72. minutě Vančura a šest minut po něm Hříbal. Pustověty tedy odjely s prázdnou za stavu 4:2.



Ohlasy k zápasu


Sokol Sýkořice
Petr Kovařík: "Musím souhlasit s Václavem Bičovským, první poločas opravdu měli hosté dost šancí na vstřelení branky. Druhý poločas už jsme se srovnali a přišla i naše převaha a branky. Musím pochválit mého hráče Vančuru za velmi dobrý herní výkon, i za příkladné vedení mužstva jako kapitán."

TJ Sokol Pustověty
Václav Bičovský: "Po poločase jsme mohli mít luxusní náskok, ale nestalo se. Konec jsme nezvládli."



Počet diváků: 80. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - LINC Petr (N), SABO Dušan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
12. 9. 2016 14:01
Sokol Sýkořice
Musím souhlasit s Václavem , první poločas opravdu měli hosté dost šancí na vstřelení branky. Druhý poločas už jsme se srovnali a přišla i naše převaha a branky . Musím pochválit mého hráče Vančuru za velmi dobrý herní výkon, i za příkladné vedení mužstva jako kap.